Mamici de ianuarie - februarie (73)
Raspunsuri - Pagina 10
NataliaS spune:
Nu mai am nici o veste de la Coraly (Dana)... Mi-a zis ca suna sau trimite un mesaj cand se termina povestea si se vede cu bebeul in brate...dar se pare ca nu am primit nimic nou. Pe la 15.30 avea dilatatie 2, deci inainta greu travaliul...sper sa fi scapat draga de ea...
Ingeraselor, sunteti niste frumusele - sa fiti sanatoase si voioase!
Megg - cred ca tie putem deja sa-ti spunem felicitari si sa cresteti mari !!!
Oana 

sa vina Seb si sa nu te mai tina pe jar...mai da tare-i neastamparat tancul tau inca din burtica...
Pupici,
Natalia si bebelina - 37 sapt
alibeta spune:
LA MULTI ANI!
Sunt din Cluj si ar trebui sa nasc prin 12 febraurie.Mai este careva in situatia asta(fericita)si poate chiar din Cluj?
Leta spune:
Tocmai am vorbit cu Megg. A nascut o fetita de 3,200 kg si 50 cm, frumoasa, rozalie, cu parul negru.

Era inca ametita de la anestezie - nu stiu din ce motiv i-au facut anestezie generala - si o durea putin taietura.
I-au adus fetita si a pus-o la piept, dar din pacate nu are inca lapte (la cezariana nu vine imediat). Insa ea, dragalasa de bebelusa, incerca sa suga – incredibil ce reflexe si ce instinct au!
O sa vorbesc mai multe cu ea mine, cind o sa isi revina complet din anestezie si va tin la curent.
Leta
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
galaxy spune:
Salut fetelor!
Uite si eu pe aici, ca am fost tare ocupata, si seara eram prea obosita sa mai scriu. Doar sa nu mai uitati, ca sunt pe aproape. ![]()
Crinuta, de ochii, eu am auzit de la alte mamici, ca e bine sa pui cateva picaturi de lapte matern. Cred ca i-ar ajuta lui Rayan dulcicu.
Ingerasu, mai da o printesa ai tu acolo. Zici ca e o papusica.
Lali, chiar ca blond e.
Sa traiasca Dragos!
Coraly, nastere usoara, te asteptam cu baietelul tau.
Shobo, sa stai calma in legatura cu sughititul. E normal, se pregatesc si ei a respira. Asa mi-a explicat mie doctorita mea.
Alina Maria, daca scrie prenatal, atunci poti sa iei fara griji. Si prenatalul meu contine Ca de 200mg. Oricum, cand esti gravida ai nevoie minimum de 1000mg de Ca. Si daca vrei sa alaptezi, e bine sa iei prenatale. Cred ca venim la tine sa mancam si noi cartofi prajiti cu usturoi, ca ne plac tare mult si noua. 

Oana, am vazut undeva statistica cu gravide: 75% nasc inainte de DPN;
5% exact la DPN, si 20% peste DNP chiar si trec 2 saptamani de la DPN. Deci mai timp. ![]()
Viktoria, ai grija de tine, sa nu racesti pe munte. O sa asteptam povesti cand te intorci.
Va pup,
io si un baiatel (intr-un burtic de 37+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
Leta spune:
Coraly, iti tin pumnii! Miine asteptam vesti de la Natalia! ...
Crinutza, cred ca noi doua vom continua cu stresul si in calitate de mamici. Asta ne e felul, panicare...

Leta
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
kita spune:
Oh! Megg ce bine ca ai scapat.
Sa fiti sanatoase!
Galerie pentru printese:

Se pare ca am inceput cu bine saptamana.
Kita si samburasul de 34 de saptamani
galaxy spune:
Megg, felicitari si ne bucuram foarte mult! Sa-ti fie fata sanatosa si voinicuta! Asteptam vesti! Bravo!
io si un baiatel (intr-un burtic de 37+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
Alina Maria spune:
Felicitari Megg , sanatate si putere si sa-ti fie puiutul somnoros si mancacios!
Galaxy te invit la masa , de ce nu sunt eu mai aproape de tine sau de alta fata de pe forum ? mi-ar prinde tare bine niste vizite asa ca la noi acasa.
Bine ai venit printre noi Alibeta , sper sa ramai alaturi de mamicile de ian. -feb. 2005 .
Viktoria ma bucur ca vei avea parte de o mica vacanta sper sa vedem si noi poze cat mai curand cu Doris , sunt foarte curioasa . Sa ne spui cum a fost .
Ma duc sa fac nani , somn usor la toate fetele !
Alina ,Wichard si bb. 37 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
RamonaS spune:
Felicitari Megg!!!!!! 

sanatate multa! sa-ti traiasca fetita!
Ramona
si
Sara (32+ saptamani) (DPN 21.02.2005)
www.geocities.com/ramonnastoian/DuringPregnancy.html" target="_blank">Pozici-Sarcina
www.geocities.com/sarastoian/clothes.html" target="_blank">Pozici-Hainute Sara
oana cretu spune:
FELICITARI MEGG! SA-TI TRAIASCA PRINTESA, SA FIE SANATOASA SI TU SA TE REFACI CAT SE POATE DE REPEDE!
Asteptam vesti si de la Coraly!
Va multumesc fetelor ca imi faceti galerie, va pup dulce!!!
Galaxy, m-ai consolat tare, sa sti cu acea statistica. Nu doresc la nici una dintre voi sa astepte doua saptamani peste, ca eu am deja patru zile si nu mai pot psihic. Am nervi de otel, cum spuneti voi, la suprafata, dar inauntru...
A inceput sa dea iar picioare. Am avut toata ziua contractii, destul de dureroase, rare, am stat mai mult in pat azi.
Va pup!
oana si bebitza din burtica
(40s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu