Mamici de ianuarie - februarie (72)
Raspunsuri - Pagina 6
tigabita spune:
Buna, mamicilor!
Dupa secole, iata-ma si pe mine in fata unui computer, cu ceva timp liber si posibilitatea de a si scrie, nu numai de a citi.
La Multi Ani, Coca, si tot ce iti doresc este sa ti se indeplineasca toate dorintele!
Ma bucur ca au inceput sa apara bebelusii, abia astept sa intru si eu in noul club care se va forma, de mamici cu bebiti.
Eu sunt bine, vesela si voinica, abia acum in ultimile saptamani am inceput sa ma simt mai rau. Nu mai pot dormi decat maxim 4 ore, de doua zile am inceput sa ma umflu la glezne si la maini, dar in rest sunt multumita de mine. Ceva arsuri, mai multi nervi, dar ce ma incanta cel mai mult este ca nu m-am ingrasat prea rau. Am luat pana acum doar 12 kg, dar mai avem timp.
Din cate am citit voi toate per ansamblu sunteti bine, bebeii la fel, asa ca vom intra in noul an cu bine, ceea ce este super.
LA MULTI ANI si fie ca noul an sa fie si mai bun ca acesta (cu toate ca putem spune ca pentru toate a fost un an bun), plin de impliniri si bucurie alaturi de copilasi si familie.
Sunt sigura ca totul va fii bine!
Fetelor, pe voi va mai lovesc cei mici? Chiar daca burtica o tot ia razna , pe dreapta in general, ma loveste non stop si nu stiu daca nu cumva face asta ca nu mai are loc, asa ca un pic ingrijorata sunt.
Andrei si cu mami va pupa si va ureaza distractie placuta diseara.
GAbi si Andrei 36 s
Ubi spune:
Un An Nou cu sanatate si plin de realizari! Bebelusi frumosi si sanatosi!
Eu am intrat intr-o stare de nervi cu sarbatorile astea la romani. Recunosc, nu sunt foarte patrioata dar pe mine ma deprima colindele noastre, capra, ursul, soldatul (ce oroare), biciul, tobele, fluierele (ca pe stadion, nu fluieras de os care doineste frumos), buhaiul si mai nou petardele. Nervii nu se datoreaza starii mele de graviditate ci ei vin in fiecare an odata cu sarbatorile de iarna. Cum pot fi la altii colindele atat de vesele (ca doar ne bucuram de nasterea Domnului!) si la noi atat de triste (ne dati ori nu ne dati...). Probabil ca la tara, au alt parfum dar la oras sunt total denaturate.
Iar la capitolul petarde...azi m-am ratoit la 2 pusti (mi-a parut rau ca erau copii frumosi si pareau chiar inteligenti). Aruncau cu petardele pe trotuar din niste tufisuri. Le aruncau haotic si neregulat. Cum petardele au un timp de cateva secunde pana pocnesc, te puteau surprinde in orice moment. Am ocolit bucata de trotuar "minata" si m-am postat in spatele lor, in tufis si cu gura mare: Alta treaba nu aveti? Trec oameni in varsta, trec femei gravide, voi nu va ganditi ca ii speriati? Ce ati zice daca dau telefon la politie (si scot telefonul din geanta). Ei: E Revelion. Eu: Revelion e diseara, atunci sa aruncati. Sau daca vreti sa le pocniti acum, pocniti-le la picioarele voastre nu in ale trecatorilor. Le-am vazut fetele (frumoase, v-am spus ca mi-a parut rau ca i-am admonestat) spasite si am plecat.
Hai ca m-am descarcat. Va pupic pe burtici si sa ne reauzim cu bine la Anu'
Cristina si burtica de ~ 38 saptamani
oana cretu spune:
Andrutza si Crinuta, dupa cate vedeti Seb nu are de gand sa iasa in 2004, tot in 2005 vrea. Asta e. Macar sa nu ma apuce azi sau in noaptea asta, ca si asa am refuzat invitatie ca sa stau acasa, sa fiu pregtita in cazul in care, dar sa ma lase linistita macar acasa.
Va urez un an 2005 bun, mai bun decat toti anii de pana acum, sa fiti sanatoase si voi si bebeii vostri, dar si sotii, sa fiti fericiti si sa aveti casa imbelsugata! La multi ani!
oana si bebitza din burtica
(40s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
coraly spune:
Fetelor, va doresc La multi ani! si sa va aduca noul an numai bucurii si bebelusi frumosi si sanatosi!!
Coraly, 39+
alina_gabriela9 spune:
Crinuta, am o rugaminte: sa-mi trimiti (eventual pe PM) care au fost tarifele pt. medic, mina a 2-a, anestezist, neonatolog, moasa, asistente si infirmiere. Nu de alta, dar am doar o vaga idee de cit ar trebui sa dau. Multumesc mult si

pentru tine si dragalasul de Rayan!
Noi am decis sa petrecem Revelionul acasa, desi avem o invitatie la Taverna Sirbului, insa nu ne atrage deloc sa mergem la restaurant. Oricum este un Revelion pe care dupa multi ani il petrecem acasa, asa c-o sa fie interesant.
Bine-ai revenit Tigabita si poate o sa te vedem mai des pe net de-acum incolo.
Leta, si eu am fost insomniaca noaptea trecuta, insa cred ca am iesit inainte sa intri tu.
Va doresc tuturor un AN NOU plin de realizari di tot ce v-ati dorit in 2004 si nu s-a implinit, sa se implineasca in 2005.
Distractie placuta si LA MULTI ANI!
Alina si
BB-lina 39s
amo2004 spune:
Burtici, va doresc un An Nou Fericit si plin de bucurii si sa reauzim toate cu bine pe forumul Bebelusi de ian-febr 2005!
LA MULTI ANI!
Mona, 38+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa
Leta spune:
Buna, fetele, sa aveti un an excelent, plin de gingureli dragute de bebei sanatosi, frumosi si mincaciosi :)
Leta 36+
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
galaxy spune:
Va doresc fericire si noroc, si va urez La Multi Ani!
Pupici,
io si un baiatel (intr-un burtic de 36+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
kita spune:
Alina Gabriela prietena mea a nascut pe 25 Decembrie la Municipal si mi-a spus sa am pregatiti vreo 20 mil.(din care ea a dat 250 euro la dr. ca a nascut cu cezariana, vreo 2-3 mil. au fost asistentele(8 ture in doua zile), moasa 600 (nu a stiut ca o sa ajunga pana la urma la cezariana), restul a mai fost trusa de epidurala, anestezistul si mana a taspea!).
Eu o sa ma intalnesc cu ea dupa sarbatori si o sa mi le spuna in amanuntime, de aceea nu m-au interesat de pe acuma, si s-ar putea sa fie prea tarziu pentru tine.
Alina Maria eu de dormit dorm din ce in ce mai rau, iar dusul la toaleta se face, noaptea cam la o ora si jumatate doua ore, asa ca sa si vreau sa dorm mai mult pana cobor din pat si pana imi gasesc pozitia comoda de adormit imi trece somnul!
Probabil ca in ultimile saptamani o sa adorm cu capul pe chiuveta, ca macar sa mai prind si eu un strop de somn!
Iar in timpul zilei am un imbecil de vecin care are o muzica |House, de se aud la mine in toata casa numai basii, de tremura patul, si se resimte in fiecare camera, inclusiv ib Baie si bucatarie. 
Va pup si distractie placuta diseara!
Eu stau cu sotul meu acasa (este primul nostru revelion in care suntem singuri!), spunand la toata lumea care ne mai invita pe undeva "ca nu sunt deplasabila!"
Kita(Alina) si samburasul vioi(cred ca este agitat de fapt de la muzica House a veciunului)
Leta spune:
Eu mi-am incheiat anul cu o vizita la doctor azi-dimineata. Cred ca era singurul medic (in afara de cel de garda) care a venit azi la spital sa isi vada pacientele...
Bebe e bine iar eu sint apta sa nasc natural. Sper sa se intimple cit mai curind.
Simonica, Erica, cred ca va fac o vizita saptamina viitoare (daca a ramas stabilit ca nasteti saptamina viitoare)
Alina_Gabriela, eu am fost treaza pina pe la 3.30. Daca stiam ...poate mai vorbeam pe vreun Messenger.
Si noi vom petrece Revelionul cumintei acasa - doar la miezul noptii vom merge la ai nostri (locuiesc aproape) sa ciocnim
, dupa care ne intoarcem la noi si prestam privit la tv si circotit despre emisiuni precum Beavis si Butthead :)
Va marturisesc ca ma bucur sincer ca se incheie 2004 si am mari asteptari de la 2005.
Sa ne ajute Dumnezeu 
Leta 36+
dr. tutunaru - elias
Want my life back...