Mamici de ianuarie - februarie (72)
Raspunsuri - Pagina 5
andrutza spune:
Fetelor, si eu am auzit de ceaiul de pelin ca e foarte bun pentru vindecarea epiziotomiei. Si am mai auzit ca e o idee buna sa tii foenul cu aer rece ca nu prea o sa suportam cu cald spre rana ca se vindeca mult mai repede. Om vedea noi ca nu mai avem mult.
Oana, tu ce faci mai cu Seb? Ca eu intru pe site cateodata special sa vad daca ai nascut, ca tu saracuta de tine ai avut cele mai multe probleme, inclusiv cu internarea. Culmea, tocmai tu sa ajungi la termen si sa nu nasti. Lasa ca e bine, cu copii mari te descurci mult mai usor dupa aceea - asa ma incurajez si eu, ca nu prea cred ca nasc in urmatoarele zile.
Va urez la toate de pe acum LA MULTI ANI !!! si un an plin de fericire si bucurie, sa fiti vesele si mandre de copii vostri asa cum sigur o sa fiu si eu, sa fie cel mai frumos an din toata viata voastra ca eu zic ca asa meritam.
Andrutza si bebelusa 
37+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg
Leta spune:
Ceva insomniace pe aici?
sau sint singurica?
Leta 36+
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
corneliaa spune:
Eu sunt un fel de huhurez dar...eu dorm de la 21,00 si ma trezesc pe la 4,00!!!
(37 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
corneliaa spune:
Va urez un An Nou plin de bucurii alaturi de cei dragi si mult asteptati,un an plin de putere si rabdare!!!!Eu? Nu-mi doresc decat vorba aceia: "cand mi-o fi mai rau ca anul acesta sa-mi fie", caci am avut un an plin de succese pe toate planurile!!!
Sa ne intalnim maine si peste cateva luni optimiste si cu fericirea sclipind in ochi!!!
Pupicei
(37 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
crinuta spune:
Oana mama, tu chiar ti-ai propus sa atingi termenul? Pai ce facem?
Lali, nu zici nimic de Dragos? Cum e? Cum te-ai refacut dupa operatie?
Mie mi-a scos ieri dr firele, a spus ca arata bine si ca pot purta centura.
Mi-a scazut burta intr-o saptamana 7 cm, asa ca sunt pe drumul cel bun.
Rayan a inceput sa manance mai bine. Problema este ca adoarme imediat, desi cand ii este foame plange si nu se lasa pana nu vin cu biberonul. Am senzatia ca tetinele respective lasa prea incept laptele sa iasa si el se plictiseste si adoarme, altfel nu imi explic cum de eu vedeam cu suge si abia manca 20-30 de ml.
Ieri i-am pus alta tetina si a devorat 50 de ml in cateva minute. Pe de alta parte ma gandesc ca daca tetina respectiva este pentru dupa 3 luni si ii intra prea mult lapte si aer?
Of fetelor, abia astept sa nasteti ca sa putem discuta despre probleme din astea.
Alta ingrijorare este ca atunci cand plange, ii apar niste bobite mici la genele ochiului stang, si acum mi-a intrat mie in cap( citind pe net) ca daca are glanda lacrimala blocata si tre sa mergem la oftalmolog? Sper sa nu fie asta, eu il tot sterg cu ser fiziologic.
Simona, ce faci? Telefonul vostru e deranjat. Mirela chiar nu e disponibila?> Eu as vrea cat de curand sa imi vina un pediatru acasa.
pupici
Crinuta si micutul Rayan
kita spune:
LA MULTI ANI!
si sa ne vedem cu bine in noul an!
Mi se blocheaza calculatorul, probabil am luat ceva virusi de pe net
Kita (Alina) si Samburas de 34 de saptamani
simonadinca spune:
Crinuta, telefonul nu are nimic ...dar baietii mei stau toata ziulica pe net. Dan a plecat ieri la Iasi si am ramas in competitie doar cu Dragos...
Sunt in continuare racita... Am inceput sa si tusesc... Azi-dimineata mi-a mai revenit vocea dar pentru scurt timp... Sunt dependenta de picaturile de nas! (nu stiu sa respir pe gura
).
Mirela este un subiect mai complicat care o sa-l comentam cand imi voi recupera vocea...
Mi-e tare pofta de piftie...Am primit cateva invitatii de revelion si as alege in functie de ceea ce se pune pe masa (adica sa nu lipseasca piftia). Dar daca raceala mea e contagioasa? Nu stiu ce-o sa facem desera...Cred ca pana la urma o sa stam pana la 12.30 acasica (ca sa nu se sperie prea rau motanelul de artificii si alte bombe de prost gust) si pe urma o sa mergem undeva cu piftie...si fara copilasi pe care-i sa-i imbolnavesc...
Lali, ai ajuns acasica? Poze? Nu te-am mai sunat...am ramas fara voce, gust si miros.
La multi ani!
pupici
simona, 37 + sapt.
CEZARIANA
Alina Maria spune:
Buna dimineata !
La multi ani , sa va aduca anul nou un bb. mancacios , frumos si sanatos . In seara asta sa aveti parte de distractie si liniste .
Noaptea asta a fost de groaza , am visat urat , ma durut spatele rau si m-am dus la baie de doua ori .
Voi cum mai dormiti , ca mie imi e din ce in ce mai frica de dormitor . Voua nu va e frica ?
Am aflat ca din saptamana 37 trebuie sa port dupa mine un fel de petec special din vata si maaterial ca cica poate sa se rupa apa oriunde si sa nu simt . Ca sa nu ud banca sau scaunul din masina ar trebui sa pun acel petec.
Voi stiati ? folositi asa cava ?
Alina ,Wichard si bb. 36 saptamani

E sarbatoare mare e 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
crinuta spune:
Of Simonica, lasa ca scapi tu si de raceala. Ce picaturi folosesti? Tu stii ca eu am folosit ultimele 2-3 luni picaturi Olynth pentru copii. Nici eu nu pot respira pe gura, ar fi insemnat sa nu dorm deloc.
Ia sa te intreb pe tine, cat mai trebuie sa pun Baneocin pudra la buricut? Eu de fiecare data cand il schimb pe Rayan dau si cu pudra Baneocin( bineinteles dupa ce curat bine zona). Dar cum spirt sa mai dau?
Crinuta si micutul Rayan
crinuta spune:
Fetelor, si pe mine ma enerveaza astia cu pocnitorile lor. Nu face nimic, scapam noi maine de ele( sper).
Si eu vreau sa va urez LA MULTI ANI, un nou an mult mai bun decat acesta care tocmai se incheie.
Sa fiti fericite alaturi de ingerasii vostri.
Crinuta si micutul Rayan