Mamici de mai-iunie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 15
crissu spune:
Sperantza impusca-ma ca nu stiu in ce saptamani sunt........tu vorbesti serios...cum naiba ma 17 saptamani+.....oooaaaauuuuuuu super.Sa de-a naiba daca mie imi iese calculul asa...in fine nici nu ma mai obosesc.
Mickyy ce sa zic si mie mi-e teama de cearta sau mai degraba mi-e rusine de papara pe care o sa mi-o dea Radoi daca nu-mi fac analizel. Mi-a facut morala de riguoare referitoare la aceste analize: ca trebuie sa avem incredere unul in altul ca trebuie sa eliminam orice risc si asa mai departe.
Dar tu unde ziceai ca le-ai facut de te-au costat doar 3.100.000 ca la un calcul scurt al meu ma duce peste 4.000.000 ca popa. Am scris ieri exact listoiul de analize pe care mi le-a dat........si poate am ceva in plus. Dar oare ecografia morfologica n-o fi suficienta.
Sa stii ca exact asa cum ai zis tu parca e o moda cu atatea analize.Nu mai zic ca soacra-mea cand aude face o figura si imi spune ca ea nu si-a facut decat sangele si o analiza la plamani toata sarcina.......si ca noi arucam cu banii pe fereastra ca de 

.........ma intelegeti voi mai bine........burticile cu astfel de specimene pe acasa (am glumit ca ea e de fapt fata de treaba).
Sperantza fa o simpla instiintare prin care sa spui ca: subsemnata Tanta Speranta angajata a societatii.......in functia de......... va instiintez de starea mea de gravidoasa cu bebe cel mai tare ![]()
![]()
............data si semnatura si atasezi si adeverinta de la medicul de familie. (nu te superi sper de gluma mea cu Tanta Sperantza).De obicei nu este nevoie si de aceasta instiintare in scris daca ai facut-o verbal dar pentru a fi sigura asa scrie la lege.
Criss si 
sperantza nu moare spune:
gabitza si ruxel, multumesc pentru raspunsuri, acum dau bataie s-o scriu. si sefii mei au reactionat foarte bine cand le-am zis, dar vreau sa stau eu linistita ca sunt precauta de felul meu si n-am chef sa-mi faca vreo "surpriza".
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
gabitzam spune:
Continuati aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39569" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (18)
Gabitza
andutzy spune:
Aaaaaaaaaaaaa, si inca ceva.
Asta ca vad ca scrieti de anunturi si servicii....
Eu am dus instiintare impreuna cu adev. de la medicul de familie, de fapt am trimis-o pe fax la cluj, unde e sediul firmei.
In schimb de la personal din buc. mi-au zis ca ei trebuie sa faca o instiintare la camera de munca si ieri ametitul asta mi-a zis ca nici pana acum nu a facut-o (din octombrie!!!!!), dar ca nu e nici o problema, nu ma prejudiciaza cu nimic pe mine acest lucru.
Insa mie mi-e teama sa nu fiu lezata cumva prin asta cand e vorba de cei doi ani in care voi fi cu bebe acasa, sa nu cumva sa nu primesc banii aia pentru ca astia nu au anuntat la timp.
Voi stiti ceva de genul acesta?
Va pup si va urez o zi buna,
Daca vrea cineva sa vorbim pe messenger, pueti sa-mi trimiteti pe PM un mesaj, sa va dau adresa mea.
andutzy
babygirl spune:
eu i-am anunata in scris inca din sapt 12, am atasat si adeverinta medicala de la dr. de la policlinica de care apartin, iar dupa asta ei m-au trimis la dr. de medicina muncii unde am mai semnat un formular.
Adina / 18+ / Dr. Vladareanu - Elias
at andreea spune:
Mai gagici, e mai bine sa dati in scris ca sunteti gravidute. Chiar daca sunt sefi simpatici, colegi bestiali si contabile perfecte (ceea ce va doresc sa aveti, desi...) e mai bine sa fiti acoperite. Mergeti pe incredere la chestii din acestea cu tati si cu parintii vostri, nu cu angajatorul.
Parerea mea-nu sunt panicoasa din fire, dar nu se stie niciodata.
Maioneze smechere Ar fi, la acest capitol, maioneza mea care dintr-un galbenus, iese maioneza pentru 5 feluri de salata. E cu ulei de masline, dar nu asa mult pana sa stea teapana-atunci e deosebit de grasa. Dupa ce pui cam 200 ml ulei de masline, apoi incepi si torni vreo 2 iaurturi cremoase (Danone Cremoso sau Napolact iaurt crema si or mai fi si altele). Asa gust meserias are...Asta cand nu poti scapa de cuvantul "maioneza", ca multe salate fresh pot fi facute numai cu iaurt.
Ar mai fi maioneza din soia care se poate gasi la Metro, Billa, etc. ![]()
Cel mai distractiv este cand aud o gospodina adrdeleanca de-a noastra care zice: "Maioneza nu e grasa tare, am dres-o cu multa smantana!". Tare, nu?![]()
![]()
Andreea si Emma de 21 saptamani (23 de la UM)
crissu spune:
Andutzy poate era luciul ala expirat ma daca zici ca i-l ai de mult.
Oricum si eu am probleme cu buzele in sensul ca mi se usuca foarte repede (se fac cojite asa), stau cu balsamurile de buze dupa mine.
Criss si 
gabitzam spune:
Fetili, s-a deschis capitol nou.
Continuati aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39569" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (18)
Gabitza