Mamici de mai-iunie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by crissu
...sau mamica cu 2 ovare? E fantastic ce se intampla.
De fapt mamica cu pricina avea o malformatie a uterului, un uter dublu. Ca doua ovare avem cam toate :)
Si intr-adevar e fantastic ce mai poate mama natura sa faca. Era asa dragalas bebicul ala mic de la incubator, am vazut si eu aseara la TV.
Gabitza
andutzy spune:
Multumesc pentru adresele cu nume de bb-i, dar tocmai cea de pe despre copii da eroare si cred ca aceea era cea mai consistenta....
Nu stiu cum mancati voi de toate, ca mie la analize mi=-a iesit colesterolul marit (la sf. lui nov.) si de atunci ginecoloaga ma bate la cap: dieta, dieta, si in caietul gravidei tot asta mi-a scris. Colesterolul meu era 259...
Si acum pe orice pun gura ma gandesc daca e grasa sau nu...
Daca mai stiti si alte adrese cu nume, astept sa mi le dati. Suntem in febra numelor, sa stim ce sa-i zicem lui dr. Iosup daca cumva ne intreaba. pentru baiat aveam deja Dragos Alexandru, dar daca la Marie Stopes a zis ca e fetita, ne tot gandim la nume de fetite.
Va pupam,
bebe
si
andutzy
monu spune:
mickyyy, cand ne spui si noua ce e bb? ca eu una nu mai am rabdare, mai ales ca avem aproape aceleasi date, o sa nastem la municipal si stam si in aceeasi zona!
at andreea spune:
Babygirl este vorba de o mica diferenta la bani. Daca iti iei, sa zicem, 2 luni concediu medical care se va plati, probabail, cu 75% din salariu, inainte de a intra in concediu de maternitate, iti va afecta plata pentru acesta din urma, care este 85% din media veniturilor din ultimele sase luni.
Cel putin eu asa am inteles de pe forum, cred ca logica e buna, sper sa nu fi gresit cifrele-slabiciunea mea.
Deci poate fi o mica diferenta la bani.
Andreea si Emma de 21 saptamani (23 de la UM)
Mickyyy spune:
monu, ce bine ca m-ai intrebat...uite-asa mi-am adus aminte ca azi ziceam ca fac programare la ecografie si normal ca neuronu meu obosit de gravida a uitat.
Hai ca pun mana pe telefon si probabil sambata merg sa fac ei eu ecografia morfologica.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
monu spune:
![]()
abia astept!
gata fetelor, fug acasa sa stau cuminte la orizontala!
ne auzim maine
pupici
monu si bb
crissu spune:
Da Mickyy sunt de acord cu Monu, du-te la ecografie sa ne spui si noua ce si cum.
Abia astept sa merg si eu dar pana pe 25......... mai e cale lunga.
Greu cu numele astea: eu m-am gandit la Catalin sau Ciprian sau......Clara daca e fetita. Oricum ma mai gandesc ca nu suntem hotarati.
Criss si
va pupa pe ziua de azi si va spunem sa fiti cuminti si sa dormiti bine.
Ruxel spune:
Crissu ai cautat in link-ul pe care ti l-am dat?
Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100
nefertari spune:
Salutare natiune de mamici cu burtici !
Desi sesiunea de urari s-a incheiat va urez LA MULTI ANI , UN AN NOU MAI BUN , SA VI SE INDEPLINEASCA CEA MAI DORITA DORINTA !
M-am intors la birou fara chef ,dar odihnita si cu o gramada de probleme de rezolvat .Nu prea imi arde de vorba pt ca inca nu m-am trezit din "betia"Sarbatorilor .
Am intrat si ieri , am citit dar nu ma indemna sufletul la scris .
Inainte de Craciun mi s-a intamplat ceva foarte neplacut - aproape am lesinat in Carrefour , unde faceam cumparaturi.Ma simteam foarte bine si chiar ma distram cu familia la coada aia interminabila ,cand m-au trecut transpiratiile , mi s-a facut negru inaintea ochilor si m-am inmuiat . A doua zi inca resimteam o stare de slabiciune .
Spre rusinea mea nici in ziua de azi nu am fost la doctor ci am luat doar dupa eveniment un MagneB6.
E ciudat cum in vacanta nu am simtit nici-o stare de rau, iar acum parca sunt in primul trimestru de sarcina .
Apropo de legi - daca are cineva "pile" la Rentrop&Straton - au lucrari interesante . Chiar ieri am pus mana pe un "Consilier "(carte) in care sunt prezentate obligatiile angajatorului fata de gravide ,dar n-am apucat sa-l citesc . E acasa si sta frumusel pe masa .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
at andreea spune:
Andutzy, nu vreau sa fac pe Mama Dolores, dar din experienta personala cu tati iti spun ca poti sa mananci numai pui si vita, sa nu mananci unt si margarina si sa faci tot felul de scheme, daca nu treci, de exemplu, pe ulei de masline si pe lipsa de stress.
In principiu sursele de grasimi rele sunt carnea grasa si uleiurile, unturile, branza grasa.
La o analiza a uleiurilor, de exemplu, pe un site profi, cel mai rau e cel de floarea soarelui, undeva la mijloc este cel de palmier (care este la Metro ieftin, sub forma de unt de palmier), iar in top este extravirginul de masline. E scump, dar daca cumperi din acela "tura a doua", de la a doua stoarcere, e bun si ala.
Ar mai fi multe chestii de discutat despre colesterol.
Stressul este alta chestie care duce la colesterol. Cred ca oameni al destepti decat mine au demonstrat clar care e legatura, dar eu, tot din experienta personala, spun ca asa e.
Andreea si Emma de 21 saptamani (23 de la UM)