Aseara am aflat cine era EA.
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Alyssa spune:
Du-te la un avocat bun si spune-i problema ta. Pe ea da-o in judecata pentru hartuire si lui da-i hirtiile de divort in mina!!! Simplu!
Nu are importanta cine este ea, important este cine esti TUsi ce accepti si ce nu de la viata!!!
Alice
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula2003/paula2003.jpg)
paula2003 spune:
Daca nu aveti copii nu-l erta sau daca il iubesti mai dai o sansa ca sunt toti la fel si nu se stie peste ce mai poti sa dai.
Iarta-l ca asa suntem noi femeile si fii mai pe pozite, da-i de lucru sa nu aiba timp sa se gandeasca la prostii, inventeaza....sunt multe soluti dar conteaza si el ce vrea.
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/ Sarbatori fericite
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
Draga Violeta, nu este prima data cand te insala, si vad ca acum este incalcita de tot treaba.tu poti traii toata viata cu incertitudinea de a nu stii al cui este copilul? sau oare dupa ce va "scapa" de EA, dupa o perioada de timp nu va aparea o ALTA?se pare ca el are in sange chestia asta cu inselatul ,si cred ca ii plac telenovelele ,ptr ca asta face pana la urma cu voi .....o mare imbarligatura si nebunie. nu ar trebuii sa va expuna la asa ceva ,ar trebuii sa va menajeze ,pe voi ,familia lui. Cel putin asta este parerea mea personala.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
Aseara l-am intrebat al cui e copilul si cat are.Mi-a raspuns ca nu stie exact, dar probalil in jur de 6 luni,si ca sigur nu e al lui(dar parca mai cred ceva la cate minciuni mi-a spus de atatia ani!).Ca a terminat-o cu ea de cel putin 2 ani si deci nu are cum ,insa la cum ii fileaza ei atatea lampi ar putea sa-mi spuna si asta.
Vikinga, nu vreau sa ma intalnesc cu o asemenea individa desi ea m-a "invitat la o cafea" cand o sa-mi mai treaca supararea(asta era prin mai-iunie!), am acceptat atunci crezand in sinea mea ca o sa se linisteasca si o sa ma uite, insa se pare ca femeia asta nu uita niciodata.Apoi nu as putea si sa vreau, nu am cu cine lasa copilul,el nu sta decat cu mine si eventual cu bunicii, dar care sunt in alt oras!
Lulu,imi spui ca si prietena mea care saraca are tot un asa barbat,ca o sa ma mai insele si inclin sa-ti dau dreptate,doar ca atunci cand o sa aflu nu o sa mai fac prostia sa-l iert(inca odata si inca odata!).
Prietena mea imi spune ca ea s-a obisnuit ca are un barbat afemeiat ,acum e insarcinata,are doar 2 saptamani insa ea il accepta asa,eu nu vreau sa ajung asa....
Va multumesc tuturor pt. intelegere si pt. sfaturi, o sa analizez fiecare parere....si sa stiti ca-mi este deja mai usor stiindu-va langa mine, din partea mea multi pupici, Craciun fericit! si La multi ani!
Violeta
Banti spune:
Draga Violeta, e cam complicatata si dureroasa situatia ta. Imi pare rau ca suferi asa mult. Eu cred ca sotul tau nu se va schimba, decit daca se petrece un soc mare in constiinta lui, regreta amarnic ce a facut si VREA sa se schimbe. O astfel de schimbare e rara, dar nu imposibila. Daca ai puterea sa-l ierti si el se schimba ar fi perfect. Dar in situatia de fata cred ca el va perpetua minciuna si tu vei suferi. Si va suferi si copilul tau.
Eu cred ca nu trebuie sa te complaci, suportind lipsa lui de respect pentru tine. Esti femeie, esti mama, si meriti tot respectul si dragostea din lume. Daca el nu stie acest lucru, atunci cred ca e bine sa vezi ce poti face sa iesi din situatia aceasta care iti va aduce numai durere. Eu iti doresc putere sa treci cu bine peste toate si Dumnezeu sa te binecuvinteze pe tine si copilasul tau! Sarbatori pline de pace sufleteasca si sanatate iti doresc!
Cu drag,
Ioana
MirelaV spune:
scuza-ma, mai poti sa induri? pana cand? tu si copilul tau meritati asta? ce are aia si nu ai tu? de ce ii trebuie altceva? io una, nu stiu daca as vrea sa aud macar raspunsurile la intrebarile astea, sau nu stiu daca as mai apuca sa le pun.
viata e scurta, nu merita sa ne batem joc singuri de ea! MirelaV
pupicei pe burticei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
Violeta daca tu ai avea puterea financiara, daca ai avea job bun si parintii aproape sa te ajute cu copilul, atunci ce ai face? Ai divortza? Nu vreau sa par deplasata cu aceasta intrebare, dar in foarte multe situatii de genul asta o tinara mama se simte pur si simplu legata de miini si de picioare, si asta o face sa calce mult prea mult pe sufletul ei, sa renunte la ceea ce ar dori cu adevarat.Daca copilul are 6 luni(daca nu a amintit)+alte 9 luni sarcina, deci un an si citeva luni in urma s-a produs evenimentul. El zice ca de 2 ani nu a mai vazut-o, diferenta asta e cam mica pt el care se ascunde dupa minciuni. Tare greu trebuie sa-ti fie...Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) poze cu noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
Vikinga,eu nu mai am parinti,tatal meu a murit acum aproape 15 ani si biata mea maicuta s-a stins din viata in februarie....si a murit crezand ca sunt fericita caci n-am putut sa o incarc si cu durerea mea!
Deci copilul nu-l pot duce la parinti ca nu-i mai am, si apoi deja am facut prostia si l-am lasat de la 2 ani cand am inceput serviciul la socrii intr-un oras departe de noi(l-am adus acasa dupa aproape 2 ani si acum sunt extrem de fericita ca e langa mine)....deci nu as mai face la fel,dar e deja prea tarziu.
Nici nu va puteti imagina cat mi-a fost de greu fara el cand veneam acasa si plangeam ore in sir, asteptam, sufeream si nici macar pe maicuta mea nu am putut sa o vad asa cum ar fi meritat....
Iar din punct de vedere financiar as putea sa spun ca sunt bine, insa nu castig asa cum castiga sotul meu,el lucreaza la o firma eu sunt la stat.
Apoi casa au cumparat-o parintii lui, desi in acte suntem trecuti amandoi, de fapt cred ca am contribiut si noi cu aprox.30%,insa odata intr-o discutie mi-a spus ca e casa lui si ca eu am stat sa-i numar banii!
Problema e ca acum si poate nu numai acum sentimentele mele de dragoste se impletesc cu cele de ura, de dispret, de neputinta....duc o lupta ingrozitoare cu mine sa-l mai iubesc,dar in acelasi timp sa nu-l mai iubesc....si de multe ori imi dau seama ca stau langa un strain.
Si asta pentru ca el niciodata nu mi-a cerut iertare pt. raul pe care mi l-a facut,niciodata nu am vazut o urma de regret din partea lui si de cate ori eu am dat iubire si am tot dat nu am primit nimic inapoi,sau aproape nimic.....
Poate mi s-a implinit dorinta...ca-n toti anii acestia nu mi-am dorit decat sa nu-l mai iubesc si sa nu ma mai doara!
Violeta
iarina spune:
Asa este in Romania, femeia este dependenta de barbat si de aceea trebuie sa indure atat de mult, doar fiindca nu are bani sa plece pur si simplu. Eu as zice sa nu-ti faci atatea scrupule cu apartamentul..ai spus ca ai contribuit si tu, deci in caz de divort se vinde si se imparte la doi..tu ti-ai putea lua o garsoniera ca sa stai impreuna cu copilul, in plus el ar trebui sa plateasca si pensie alimentara. In fond si daca iti cedeaza jumatate din apartament o face pt. copil, pt. ca tu vei avea grija de el. In plus el s-a purtat mizerabil si merita sa plateasca..si fii convinsa ca daca situatia ar fi stat invers poate n-ar fi ezitat sa aiba pretentii la apartament. Hai fruntea sus si nu te mai lasa inselata..si nu mai inchide ochii. El ce spune... ca te iubeste?
Sorina7 spune:
Violeta, dupa mine nu conteaza daca acel copil este a lui sau nu, conteaza faptul ca te-a inselat. Ca practic gestul asta e intolerabil. Deci eu nu as putea trece cu vederea totul chiar daca nu e copilul lui. Depinde de toleranta fiecarei persoane. Odata pierduta increderea, nu mai poate fi castigata in veci, cel putin asa simt eu.
Sorina
"Deschide usa, crestine..."