Aseara am aflat cine era EA.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Sotul tau e imatur, zau asa..auzi la el tu-l puneai la treaba acasa....pai ce si-o fi inchipuit ca-i o casnicie? Dans? O casnicie inseamna responsabilitati, grija unul de celalalt, ajutor....ia zi-i sa se mute cu tipa, cu copil mic cu tot, sa vada, aia nu o sa-l puna la treaba seara? Poate ii explici ca va gasi cam greu o femeie care sa nu-l puna la treaba deloc, iar el sa huzureasca toata viata. Imi cer scuze daca sunt rea cu sotul tau, dar mi-e ciuda cand stiu atatea femei ca tine care se chinuie sa creasca un copil iar barbatii umbla haihui..si tot ei fac pe neintelesii. Incearca sa afli daca acel copil este al lui sau nu si daca nu este, daca este dornic sa se schimbe, daca impartiti responsabilitatile si intelege ce inseamna un copil pentru o femeie atunci mai acordati-va o sansa. Insa fii cu ochii in patru si daca se mai intampla inca o data n-ar trebui sa-l mai lasi sa te necajeasca. Eu iti tin pumnii sa stii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Yasmine,
Parca ma regasesc in povestea pe care tu ai scris-o....doar ca el nu bea,in schimb s-a apucat de fumat.
De ce Doamne exista astfel de oameni, de ce atata suferinta?
Cum o sa fac sa nu ma vada copilul ca sufar si cum sa fac sa nu plang de fata cu el?
Deja ma intreaba cine suna, de ce nu vorbeste,cine e nebuna asta!

Violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

quote:
Originally posted by violeta69

Yasmine,
Parca ma regasesc in povestea pe care tu ai scris-o....doar ca el nu bea,in schimb s-a apucat de fumat.
De ce Doamne exista astfel de oameni, de ce atata suferinta?
Cum o sa fac sa nu ma vada copilul ca sufar si cum sa fac sa nu plang de fata cu el?
Deja ma intreaba cine suna, de ce nu vorbeste,cine e nebuna asta!

Violeta

Violeta numai TU POTZI, numai daca TU VREI!

Corinna, Andreas Noel, Alexandru shi Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Violeta cam mult prea multe minciuni din partea sotului. Mult prea multe.eu una nu as mai crede absolut nimic din ce zice el. Daca relatia s-ar fi terminat cu 2 ani in urma la cit de usuratica e ea, pina acum ar fi trebuit sa fie concentrata pe altul. De ce totusi suna la voi? Sa nu crezi asa usor varianta lui. Cit de mic e copilul ei? Poate ca asta e motivul de suna ea la voi, si mai ales frica ca ar putea iesi la iveala ca e copilul lui il face sa fie asa de disperat incit sa vrea sa sune sotzul amantei. Eu am avut in tineretile mele un asa specimen nu eram casatoriti am locuit 2 ani si ceva impreuna, eram si eu sunata si terorizata de respectiva, el tot asa zicea ca ohoo de mult s-a terminat relatia lor. Ei pe naiba! El chiar sa jura ca nu mai are nici o legatura cu ea, ca ea e o nebuna nefericita si alte bla bla de genul asta. Nu aveam cum sa stiu exact ce face ca era draga Doamne buissnes man si tot timpul avea afaceri colo colo. Pina la urma am pus mina pe tel am sunat-o pe amanta si ne-am intilnit, a venit de la 300km ca locuia in alt oras pt ca si ea vroia sa clarifice relatia. Ce sa-ti mai zic e ca si ea era mintita de domnu crai cuceritoru' si ii spunea ca o iubeste de numai poate dar nu ma poate lasa ca cica stau prost cu nevii si sa nu cumva sa fac vre-un soc emotional pea mare. Ha ce naiva si prostuta mai eram pe vremea aia. In sfirsit femeia avea si poze cu ei impreuna, era imbracat cu camasi si pantaloni cumparati recent deci pozele la fel de recente. Oricum nici amanta nu era vreo inocenta ca at cind a acceptat sa aiba o relatie cu el stia de mine, dar fireste ca ei au stilul sa descrie relatia stabila un fel de capacana nedorita a vietii lor, ca sunt nefericiti saracutii si mititeii de ei...Mi-am gasit puterea sa-l las si taaare bine am facut! Ii multumesc si acum ca a fost asa un badaran ca uite asa cite am cistigat eu in viata, cite orizonturi erau deschise pt mine si eu habar nu aveam sau imi era teama ca altceva nu putea exista pt mine. Cit de multe lucruri minunate mi-a adus viata dupa, ca uite chiar ii multumesc respectivului ca a fost asa si nu m-am legat mai mult de el. Doar 3 ani jumate pierduti din tineretea mea Dar in aczul meu a fost precum proverbul un sut in fund un pas inainte!Asta e experienta mea, dar tu trebuie sa afli tu exact despre ce e vorba, nu sta sa asculti minciunile lui. Si chiar asa ce ai face daca sa zicem copilul ei e si al lui? Scuze daca intrebarea e dura, dar de multe ori asa e viata, dura si poate e semn ca trebuie sa ne trezim si sa ne recistigam pe noi insine!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

IO i as zice sotule draga

(parerea mea)

laureta si inisa mica(10 iunie 2004)

http://community.webshots.com/user/laureta1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

eA, AMANTA nu are nici o legatura cu tine..............

in schimb eL, s o t u l .............. trebuie sa te respecte pe tine si pe copil, sa fie alaturi de voi si cu sufletul si cu TOTUL.
eL are obligatii fata de voi, fata de universul creat de voi familia lui, fata de existenta voastra fara de care eL n-ar mai reprezenta mare lucru.

Sper ca Doamne - Doamne sa-i lumineze mintea si sa vada cat de frumosi si importanti sunteti voi familia lui.

Tie iti doresc putere si rabdare .... si speranta de mai bine

.... Ioana si al ei STEFAN DIMITRI ....... (de 2 anisori)

http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EegNWjFi0btWKT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Daca as afla ca e copilul lui, as divorta...asta e ultima magarie pe care nu o mai pot suporta....
Prea multe lacrimi am varsat,prea mult am suferit si mai mult de atat nu mai pot.
Poate o sa aflu in aceasta seara cum e cu copilul, desi eu nu cred ca va avea taria de caracter sa recunoasca ceva!
Iar pe ea eu nu o sun,pt. ca nici pe ce spune ea nu ma pot baza....cu 7 luni in urma m-a sunat, asa cum facea de obicei,iar dupa ce am timis-o la ala cu care e prietena a vorbit in cele din urma si atunci a inceput sa ma perie pe mine, ca ce desteapta sunt eu , ca ce frumoasa sunt eu, ca ce multe am indurat eu in viata, stia ca mi-a murit mama si ma incuraja, ca am copil si ce dragut si destept e, ca e nu are nici o vina, ca e nevinovata, etc.
Si ca daca eu accept sa-l iert ea nu ar ierta un asa individ, ca e maritata si nu-i trebuie un barbat ca el(atunci nu stiam cine e, asa cum am spus si chiar am ramas surprinsa de unde stie atatea despre mine!)A doua zi ii trimite mesaj si-l face porc, jigodie si alte chestii din astea....
Apoi ia o pauza de 7 luni si de cateva zile iar incepe,daca o intreb ce are cu mine ca eu nu am nici o vine(ea nu vorbeste, insa eu stiu cine este!)intr-un final imi spune ca vrea sa-mi auda vocea....si ca ma suna ea odata sa-mi spuna ceva(voia , cred sa-i decline adevarata identitate).

Violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Pai atunci ai 2 variante: sa stai sa astepti ca unul si altul din ei doi sa-si rezolve problemele si injuraturile, adica sa stai deoparte ca si cum nu ar fi problema ta, sau sa te implici activ in rezolvarea problemelor. Inteleg ca vrei sa treci episodul asta urit din vaiata voastra, ai dori sa ai linista sa te concentrezi pt viitor. Ia tu atunci taurul de coarne, sun-o intilneste-te cu ea, fii sigura pe tine si lupta cu aceleasu arme ca si ea. Zi-i sa inceteze ca daca nu vii personal la usa la sotzul ei, zi-i ca nu e treaba ei daca tu iti ierti sau nu sotzul, fi-i dura si nu te lasa manipulata si enervata de prezenta ei. Pune-i pe amindoi fata in fata pe sotz si pe respectiva si ai sa afli daca mai e ceva de aflat. Bineinteles ca varianta asta nu se potriveste oricui sa o puna in practica, dar in toata nebunia asta la ce folos ca esti tu doamna linistita cu respect de sine si fata de ceilalti. Mai bine un soc din asta mare, decit sa stai cu indoieli in suflet, sau sa suporti telefoanele ei cind are toane, sa stai sa adunci inhibitii si nervi, sa fii stresata in relatia cu copilul tau sau sa-ti innebunesti zilnic sotzul cu intrebarile.Stiu ca apre iesit din comun la prima vedere sa te intilnesti cu ea, dar daca crezi ca pe tine te-ar ajuta intr-un fel, atunci de ce nu? Tu asa in sufletul tau ti-ai dori sa o inilnesti si sa-i spui ce ai de zis?Si cit are copilul ei?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Mey, dar daca scoti desfasuratorul cred ca poti s-o acuzi de hartuire. Adica asa ma gandesc eu. Intai afla al cui este copilul si daca este al lui, atunci lasa-l Violeta si creste-ti copilul singura, departe de un om care sa-ti faca viata mizerabila.Sa nu te complaci intr-o casnicie nefericita caci nu merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Imi pare rau ca ti se intampla astfel de lucruri, din care copilul tau sufera cel mai tare pt ca te vede suferind, dar nu prea ai ce sa faci deocamdata, trebuie sa te linistesti, sa te obisnuiesti cu gandul ca meriti mai mult. Eu cred ca tot timpul exista astfel de femei, "cu tupeu", dar trebuie sa vada si ei si nu sa puna "botul" la fiecare avans din partea unei femei.
Mult noroc si minte limpede, sa iei decizia corecta pt tine si copil.

zepelina

Mergi la inceput