Aseara am aflat cine era EA.

Aseara am aflat cine era EA. | Autor: violeta69

Link direct la acest mesaj

Adica amanta...
M-am tot gandit daca sa scriu aici sau nu....
Sunt fffff suparata si gandurile nu-mi dau pace!
Aseara am aflat cine era EA, de fapt dupa ce aproape 3 ani m-a lasat sa am cu totul alta imagine a AMANTEI.Inainte era o femeie de conditie medie, fara studii superioare, divortata si cu un copil de aprox.9 ani...Acum este o fosta colega de facultate,maritata de n ori divortata de tot atatea ori ,in cele din urma maritata cu un individ care nu are studii superioare si care acum are un copil mic....citez din ce spune sotul meu.
Credeti ca ma simt mai bine ca stiu cine e EA?
Ma simt murdara fiindca pe individa asta o cunostea toata facultatea ca fiind de neoprit in a avea orice barbat dorea...si nu ca ar fi o frumusete,ci pt. ca avea tupeu.
Asta ar fi trebuit sa-mi dea de banuit cand suna acasa ore in sir, nopti,zile,chiar cand dormea copilul...
Acum ma framanta gandul ca desi el imi spune ca a terminat cu ea de vreo 2 ani,probabil ca acel copil este al lor, desi el zice ca nu e asa, ca nu a avut de-a face cu ea decat cateva luni si cand a vazut ca e nebuna a vrut sa renunte si ea nu-l mai lasa.Ca a hotarat sa-mi spuna adevarata identitatea acum fiindca vrea sa-l sune pe sotul ei si sa-i povesteasa ce face ea si stiind cum reactioneaza(adica suna la mine acasa, cica sa ma enerveza!),sa nu am surpriza sa aflu cine e cu adevarat.
L-am intrebat de ce nu mi-a spus de la inceput si el mi-a raspuns:stiam ce parere ai despre ea, si nu am vrut sa te superi!(de parca mai conta cine era Ea).
Pt mine nu are importanta cine e,ci ceea ce a facut si ceea ce nu stiu cu exactitate : al cui poate fi copilul.Daca nu a terminat pana acum de ce mai suna la mine acasa?
Sunt tare suparata si nu stiu cui sa spun durerea asta.
Violeta

Violeta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

quote:
Initial creeata de violeta69

Adica amanta...
M-am tot gandit daca sa scriu aici sau nu....
Sunt fffff suparata si gandurile nu-mi dau pace!
Aseara am aflat cine era EA, de fapt dupa ce aproape 3 ani m-a lasat sa am cu totul alta imagine a AMANTEI.Inainte era o femeie de conditie medie, fara studii superioare, divortata si cu un copil de aprox.9 ani...Acum este o fosta colega de facultate,maritata de n ori divortata de tot atatea ori ,in cele din urma maritata cu un individ care nu are studii superioare si care acum are un copil mic....citez din ce spune sotul meu.
Credeti ca ma simt mai bine ca stiu cine e EA?
Ma simt murdara fiindca pe individa asta o cunostea toata facultatea ca fiind de neoprit in a avea orice barbat dorea...si nu ca ar fi o frumusete,ci pt. ca avea tupeu.
Asta ar fi trebuit sa-mi dea de banuit cand suna acasa ore in sir, nopti,zile,chiar cand dormea copilul...
Acum ma framanta gandul ca desi el imi spune ca a terminat cu ea de vreo 2 ani,probabil ca acel copil este al lor, desi el zice ca nu e asa, ca nu a avut de-a face cu ea decat cateva luni si cand a vazut ca e nebuna a vrut sa renunte si ea nu-l mai lasa.Ca a hotarat sa-mi spuna adevarata identitatea acum fiindca vrea sa-l sune pe sotul ei si sa-i povesteasa ce face ea si stiind cum reactioneaza(adica suna la mine acasa, cica sa ma enerveza!),sa nu am surpriza sa aflu cine e cu adevarat.
L-am intrebat de ce nu mi-a spus de la inceput si el mi-a raspuns:stiam ce parere ai despre ea, si nu am vrut sa te superi!(de parca mai conta cine era Ea).
Pt mine nu are importanta cine e,ci ceea ce a facut si ceea ce nu stiu cu exactitate : al cui poate fi copilul.Daca nu a terminat pana acum de ce mai suna la mine acasa?
Sunt tare suparata si nu stiu cui sa spun durerea asta.
Violeta

Violeta

Parerea mea e ca nu conteaza CINE e EA, ci DE CE, shi DE CIND, shi mai ales PANA CIND. Shi daca tu vrei sa traieshti cu gandurile astea, shi sa expui shi copilul vostru acestor probleme.

Corinna, Andreas Noel, Alexandru shi Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Pentru ca multe dintre voi poate nu stiti povestea mea am sa fac cateva completari.
A inceput sa ma insele in momentul in care i s-a parut prea greu rolul de tata, el nu intelegea de ce eu nu sunt in stare sa fac fata singura unui copil, unei case, unei casnicii, etc.De ce cand venea acasa,seara dupa ora 20, eu nu eram lapte si miere si-l puneam uneori sa duca gunoiul, alteori sa schimbe un pampers sau sa hraneasca copilul.
Si atunci a gasit consolarea in bratele unei alte femei, ca eu aveam treaba sa fac mancare, sa-l astept cu mancarica calduta, sa spal copilul, sa-l plimb, sa ma ocup de plata a tot ce trebiue, sa fac piata etc.
Daca ii spuneam ca nu mai pot imi zicea ca ce nu te-ai gandit cand o sa faci un copil ca nu are cine sa te ajute?
Povestea am aflat-o in momentul in care individa suna acasa si inchidea, apoi am descoperit cateva mesaje de iubire de la ea, pleca de acasa chipurile"la seviciu" etc.
Mi-a spus de multe ori ca au terminat doar ca dupa vreo 2, 3 luni iar primeam telefoane, ea nu vorbeste,decat asculta,si iar se repeta, cred ca de 4-5 ori s-a intamplat chestia asta.
Pe el nu as putea sa-l mai banuiesc, acum se ocupa altfel de copil, cu mine se poarta altfel, doar ca are un program flexibil si niciodata nu stiu daca e la serviciu sau nu...
Deci in principui cam asta este.

Violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Yasmine,foarte bine spus
Draga Violeta,din tot ce ai zis tu sa inteleg ca EA,amanta te suna pe tine noaptea?de ce?si tu nu ti-ai dat seama ca e ceva in neregula?iar sotul tau zice ca nu ti-a spus CINE este pentru ca nu vrea sa te supere???adica daca era una,vreo 'scula"nu te suparai ca avea amanta
imbarligate treburi.....
si vorba Yasminei,PINA CIND tolerezi????unde este limita???

Sarbatori fericite!
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Acum am vazut completarile pe care le-ai facut.Da copilu l-ai facut singura,nu era normal sa te ajute si el la cresterea lui?el nu a vrut bb?l-ai facut doar ca ai vrut tu?
si pin'la urma sotul tau acum ce vrea???sa-l sune pe sotul aleia sa-i spuna ca nevasta-sa este o tirfa si ca nu il lasa in pace...
ce chestii...
trist....

Sarbatori fericite!
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Vai de mine ce situatie grea..acum sa ma scuzi dar sotul tau ce minte are? Acum ce vrea, sa-l sune pe sotul amantei sa-i spuna ce tarfa are si ca vezi Doamne printre altii si el s-a culcat cu ea. Copilul nu l-a facut singur, deci cred ca nu e matur deloc daca nu se implica in cresterea lui..mai, ce ma enerveaza barbatii astia care nu se gandesc ce greu e pt. o femeie sa duca 9 luni o sarcina, sa alapteze, sa tina casa..ei, ce bine e de ei!!!! In primul rand este necesara o discutie serioasa cu sotul tau: de ce a facut-o, ce a gasit la tipa aia -e cam zanatica din cate spui tu- si de cand. Si poate-l intrebi ce-o fi vazut la o individa ca ea, o fi cautat la ea ceva calitati pe care tu nu le ai??? Poate daca intelegi mai bine ce l-a determinat sa faca asta poti lua o decizie. Apoi schimba nr. de tlf. si da-l la secret ca sa nu te mai deranjeze ea. Si sa-l avertizezi pe sotul tau sa nu cumva sa indrazneasca sa i-l dea din nou. Daca ti se pare ca s-a schimbat poate va impacati, insa daca te insala din nou, atunci fa-i vant:) Nu merita sa te sacrifici pentru el. Cred si eu ca esti suparata si tocmai acum, de Sarbatori!!! Eu iti urez multa liniste si sper sa se rezolve cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Din cate am inteles, e a doua amanta de care stii... Prima data l-ai iertat si acum a recidivat? Si se consulta cu tine daca sa-l sune sau nu pe sotul amantei?
Esti trista, dar nu furioasa, ca si cand felul in care te-a tratat dupa ce ai nascut nu a fost de ajuns.
Despartirea nu e neaparat cea mai buna solutie, dar parca al tau sot prea le are pe toate.
Nu vreau sa te supar si mai mult decat esti, insa incearca sa ai mai multa grija de tine!

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Si inca ceva... el are un copil cu amanta?

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Asa este Iarina,vrea sa-l sune pe sotul femeii acelea caci spune el ca a ajuns intr-un punct in care nu mai suporta hartuirea.
Probabil ca a incercat sa-i spuna normal, dar ea nu renunta.Cel putin asa cred eu,ca el nu-mi da prea multe amanunte.
Ce a gasit la ea? Acum zice ca nimic, dar cand aveam discutii imi spunea ca eu de cate ori vene acasa il luam inprimire si-l puneam sa faca ceva.De parca aveam cum sa le fac singura pe toate!Asta e justificarea lui!
Acum spune ca nu-i mai trebuie cate zile o avea, ca a platit destul prostia asta,ca poate sa o aiba si-n frunte si nu-i mai trebiue(cred ca intelegeti la ce ma refer, acestea sunt cuvintele lui!)
Alma nu e a doua amanta,ci el m-a facut sa cred ca e vorba despre altcineva.....De fapt pot sa spun ca nu e prima data cand m-a inselat, numai ca prima dat NU SE PUNE, ca asa spune el, chipurile nu eram casatoriti....
valentinag copilul nu l-am facut doar ca am vrut eu, am fost de acord amandoi,caci aveam deja destui ani si nu mai puteam amana cat ar fi vrut el, insa dorinta a fost mai mare a mea....

Violeta

Mergi la inceput

Alma, tocmai asta ma roade acum, ca nu stiu nimic despre copilul acesta.
El mi-a spus aseara ca individa are un bebelus acum si poate se potoleste avand o alta preocupare.
L-am imtrebat daca e al lui si mi-a spus ca nu are cum ca a terminat de mult,mult timp cu ea.
Dar daca are copil cu sotul ei si nu-l iubeste atunci de ce l-a facut?
Mi s-a raspuns ca trebuia sa-l faca ca are aproape 34 de ani si ca e cam tarziu pt. ea.
Dar daca te iubeste asa de mult si nu mai poate fara tine, de ce mai suna la noi acasa?
Mi s-a raspuns ca vrea sa ne faca sa ne certam si asa sa loveasca in el, sa-i faca rau.
Deci, eu ce sa cred din toate astea? cum sa nu-mi fac o mie si una de ganduri?

Violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Asha, poate ar fi mai bine sa ma abtzin de la subiect, dar am sa-tzi spun cum vad eu problema:
Nu exista un motiv plauzibil ca un barbat cerebral sa-shi inshele sotzia, daca o iubeshte, shi e conshtient de faptul ca au impreuna un copil, care are nevoie de 100% atentzie din partea amandorura. Pt. ca trebuie sa recunoshti ca gandurile pe care le ai din cauza problemelor aparute itzi distrag atentzia de lucrul esentzial, copilul vostru.
O sa-tzi povestesc patzania angajatei mele. Familie ca la carte, 2 copii superbi, el job cu salar f. bun, ea cu juma de norma, salar bun. Concedii frumoase, au cumparat casa anul trecut in noiembrie.
Anul asta de prin iulie-august am vazut-o tot mai abatuta, shi de fapt shtiam ca lui ii cam place sa traga la masea, dar niciodata atit incit sa fie o mare problema.
Am luat-o de-o parte shi mi-a povestit ca tot bea, ca tot mai rau, ca in fiecare seara aproape, shi ca ea fiind shi la serviciu juma de zi, shi in rest cu copiii nu mai are nervi, shi deja se intreaba cit o sa mai mearga. Ca i-a pus in vedere sa se schimbe.
In perioada aia el facea un curs de limba engleza 3 seri pe saptamana la 30 de km de casa, deci venea seara tarziu. Tarziul s-a facut tot mai tarziu. A urmat partea a doua shi a treia de la curs.
Intr-un final, ma intalnesc cu mama ei pe strada, shi-mi zice ca trebuie neaparat sa stea de vorba cu mine, ca de fapt el are pe una ... penggg ...
Apoi mi-a povestit angajata mea, ca toate merg de vreo juma de an, ca la inceput a gasit pe desfashuratorul facturii telefonice un numar de telefon strain, sunat noaptea la 2-3, shi cind l-a intrebat el i-a zis ca nu shtie cine a sunat, ca el nu. A pus ea mana pe telefon shi a sunat la numarul respectiv, shi a raspuns o doamna. Angajata mea, care e dintr-o bucata a intrebat-o scurt shi concis: "Doamna ce avetzi cu sotzul meu ... " la care ea raspunde: "Ce sa fac doamna, ca nu pot sa trec peste sentimentele pe care le am ..." La care sotzul tot o tzinea pe a lui ca nu shtie cine e shi basta.
Dupa ce cam 2 saptamani nu au vorbit, va datzi seama ce situatzie de rahat in casa cu 2 copii cind parintzii nu vorbesc unul cu altul, el a trecut la confesiuni: ca e greu la serviciu, ca era stressat, ca ea nu are grija de el, ca i-a facut cadou de ziua ei un bonus la un magazin de dessous shi ea inca nu fusese sa-shi ia ceva de acolo, ca sa-l fericeasca seara cind vine de la serviciu, deci shi-a varsat amarul la o femeie, despartzita de sotzul ei, cu doi copii, chipurile numai de citeva ori a ieshit cu ea la o bere, shi nu au avut relatzii intime (bleah, ci dreq il crede), ci doar au telefonat , pt. ca ea il intzelegea ce probleme are ...
Morala e au plecat in concediu separatzi, angajata mea cu copiii, el o saptamana mai tarziu, cica singur (cine-l crede, ca s-a dus taman la 500 km, ca sa nu poata veni cu copiii dupa el, eu una m-ash fi dus sa ma conving, pt. ca doamna incriminata in saptamana aia a avut shi ea concediu, deci va e clar, nu??!) Acum el face in continuare betzii destul de des, ea ii verifica mobilul shi a gasit din nou ca a sunat-o pe aia .......
Parerea mea e ca nu exista o marshavie mai mare decit cind sotzia shi copiii itzi dorm tu sa suni pe atcineva, shi sa povesteshti de acasa cu altcineva.
Cert e ca cei doi copii, din inocentza copilariei shi shotiile pe care le faceau inainte au devenit nishte copii sobri, retrashi, care privesc lumea oarecum cu ochi de adultzi, ceea ce e cel mai rau pt. un copil.
Poate ca am fost incoerenta, dar asta a fost experientza mea, shi am vrut sa vi-o impartashesc shi voua.

Corinna, Andreas Noel, Alexandru shi Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput