Fantome !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

uau.. cand ai timp, poate ne mai spui ce s-a mai intamplat pe acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madda spune:

Babisaparca ma descri pe mine cand vorbesti de fata vecinilor tai, pt.ca si eu am trecut prin asa ceva in urma cu 6 ani.Si da chiar simteam ca peretii vin spre mine si ca ma sufoca si ma ghemuiam pe pat, inchideam ochii, plangeam si tremuram de frica.Ai mei, parintii, sotul, prietenele, surorile mele, cu totii erau disperati pt. ca nu stiau ce sa imi mai faca.Asta s-a intamplat chiar si dupa ce fusesem la psihiatru si urmam tratamentul prescris de el,ori eu nici asa nu dormeam de frica peretilor.Norocul meu a fost ca am intalnit un preot,un om deosebit, care a stiut, din punct de vedere religios cum sa mi-l descopere pe Dumnezeu, iar din punct de vedere psihologic,a stiut sa ajunga in cel mai ascuns ungher al subconstientului meu, si sa-mi dea forta necesara pt. a scapa de astfel de "plasmuiri",rod ale unei mintii obosite si stresate,aflata dupa o lunga perioda de suferinta psihica!Deci eu cred ca mintea noastra are o putere extraordinara, sunt convinsa de acest lucru, asa ca sa ne straduim sa nu trecem granita aceasta f. subtire dintre real si ireal pt.ca odata ajunsi de cealalta parte e f.greu sa te intorci,eu am trait asta pe pielea mea!O inteleg perfect pe sora ta, dar locul ei nu este acolo, sa nu persiste pt. ca incet irealul devine real in mintea ei si caderea in abis e garantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Vai...e aproape 12 noaptea, sunt singura in camera.... si m-ati speriat de nu va pot descrie...
Voi chiar nu glumiti?
Teoretic...pur teoretic, nu cred in asa ceva...practic imi e o frica de astfel de experiente de nu va imaginati...Mai credeti voi sincer ca mai ramane ceva dintr-un om dupa ce moare? In afara de faptele pe care le savarseste cat traieste...Eu nu prea si mi-as dorii sa cred...culmea...cred in Dumnezeu dar parca e un reflex mai mult...asa am fost crescuta...dar nu prea cred ca se intampla ceva dupa ce mori in afara ca incetezi sa mai existi"Sa continuam sa-i ajutam pe batrani" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64856
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tache spune:

brrrrrr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Ana68 , sa stii ca si mie mi s-a intamplat faza cu bolul de yena.eu am zis ca poate or fi farmece.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Eu n-am avut parte de un contact fizic cu vreo entitate, dar am patit si eu ceva din sfera paranormal....
Tatal meu mi-a adus de ziua mea (faceam 11 ani) un tablou f. vechi cu o fetita, care ocupa 1/2 din peretele din camera mea. Tabloul era f. reusit dar copila emana o tristete imposibil de redat, iar ochi.... nu stiu cum sa va zic dar in nici un caz nu pareau de copil de 5-6 ani cum se vroia tabloul.
Dupa cateva nopti am inceput sa vad lumini care ies din tablou si carese plimbau pe tavan... ma linisteam spunandu-mi ca e reflexia luminii de pe strada pe perete.
Totusi la o saptamana am scapat ca prin minune dintr-un accident auto ce putea sa-mi fie mortal doar cu o lovitura la cap, un picior in gips si 2 coaste rupte...
Apoi au inceput sa am tot felul de boli, greu de stabilit un diagnostic. Analize, doctori cica sistemul imunitar era compromis... Ai mei parinti erau inebuniti.. Apoi la sucrt timp am facut hepatita, ciudat ca nimeni din jur n-avea... apoi am facut peritonita fara sa fii avut simptome de apendicita acuta (eu ma plangeam de dureri, iar medicii la ecografie nu vedeau nimic, cica am gaze) Am avut apoi un chist ovarian care a facut implozie in ovar... medicii ziceau ca n-au mai vazut asa ceva la un copil de 11 ani (inca nu-mi venise menstruatia)....
Toate astea s-au intamplat in vreo 8 luni... ne-am hotarat sa dam tabloul. Culmea, sistemul meu imunitar si-a revenit, nu m-am mai imbolnavit... dar, finii nostri ne-au cerut tabloul, daca tot vroiam sa-l dam. Aveau o fetita, cu cativa ani mai mica... in ziua in care l-au adus la ei acasa fetita si-a fracturat mana... iar dupa cateva luni a amutit... nu mai vroia sa vorbeasca era infricosata....
Cand am auzit asta ai mei, si eu in continuare am crezut ca e vina tabloului. Tata i-a zis finului lui sa dea tabloul sa-l arunce, sa-l arda, orice dar sa-l scoata din casa. Nu l-au crezut... Fetita s-a sinucis....
Iar eu sunt convinsa ca daca dadeau tabloul fetita ar mai fi trait si azi....

Deni mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

preotul, si rugaciune...
si eu m-am apucat sa citesc subiectul asta, acum in noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Initial creeata de Elenalove27

Sora mea vede umbre cu chip de OM .
Are un baietel de 7 anisori si cand pune copilul sa doarma ea pur si simplu vede niste umbre si se aud tot felul de sunete prin casa.

Imi povestea ca acum cateva luni era treaza si deodata a simtit cum ceva o tine de cap si incearca sa o sufoce (parca inlemnise).A inceput sa se zbata ca sa scape(a spus Tatal Nostru in gand si isi facea cruce cu limba) si pana la urma a disparut aceea umbra.(Fantome zice ea)

Eu i-am spus ca maine la prima ora sa se duca la Preot si sa ii spuna ce se intampla cu ea si sa aduca PREOTUL acasa sa sfinteasca casa.

Voi ce credeti ca poate fi ? farmece -vraji sau chiar FANTOME?

Mi s-a zburlit pielea !
Eu CRED in asa ceva, pt ca am patit-o. Acum 2 ani, cand inca locuiam la parinti, imediat dupa ce "dadeam stingerea" si ma asezam in pat, vedeam langa sifonier un dracusor. O chestie mai neagra decat intunericul si cu ochii rosii. Seara de seara era acolo. Nu se apropia de mine, nu vorbea, nu facea nimic. Doar ma ingrozea ! Imi ridica si cel mai mic fir de par ! Spuneam "Tatal nostru" in gand sau in soapta pana adormeam; uneori ma ridicam si aprindeam lumina, pt ca nu mai rezistam. Mi-era frica !!!
Stiind ca mama e foarte bisericoasa, mi-am facut curaj si i-am povestit. Ma gandeam ca poate rade de mine. Nu numai ca nu a ras, dar am mers la biserica a doua zi. I-am povestit preotului, un preot batran, cu har, singurul preot cu sufletul curat pe care il stiu, singurul preot pe care il consider preot, un OM care imediat te linisteste doar prin simpla prezenta. Mi-a citit ceva si mi-a dat o cutiuta cu cateva bobite de tamaie de la Ierusalim. Cateva seri la rand m-am rugat si am aprins tamaia, care miroase altfel decat cea pe care o stie toata lumea. Dupa o saptamana, puteam dormi linistita, fara sa mai vad ochii rosii. Din tamaia aceea am pastrat 2 bobite... cine stie, poate mai e nevoie.

Spune-i sorei tale sa aduca un preot acasa !

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput