Fantome !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

draga elenalove
nu putem nega ca existenta noastra pe pamant este invaluita in mister.nasterea ca si moartea sunt fenomene inevitabile ce fac parte din viata fiecaruia .nu vom sti niciodata cu exactitate ce vom face dupa moarte.pe mine ma preocupa subiectul acesta.si eu am avut parte de asfel de experiente.dupa ce a murit tatal meu nu de putine ori i=am simtit prezenta in casa mea ,mai ales cand plang si ma gandesc la el.
am simtit ca sta langa mine si nu mi=e teama de el.cu tata e ok, dar in tineretea mea am avut parte de o experienta asemanatoare cu cea a surorii tale.
munceam de noapte la un magazin mic in gara impreuna cu sora mea.
pe la 4 dimineata m=a luat cu somn si i=am spus surorii mele ca merg in sala de asteptare la clasa 1 ,pt ca era mai cald,sa stau un pic .
in sala de asteptare erau 4 persoane in semiinntuneric.eu m=am asezat pe un scaun liber intre doua peroane care pareau sa doarma.m-am cuibarit in fotoliu si printre gene priveam afara putinii trecatori care aveau tren la ora aceea matinala.
la un moment dat in fata mea a aparut o femeie imbracata in negru ce avea pe cap un soi de sal ce lasa sa se vada doar o parte a fetei si un singur ochi.se uita la mine si am simtit un fel de rautate in privirea ei,aveam un sentiment negativ ce ma nelinistea.am deschis ochii.nu era nimic,cei din jur motaiau .am crezut ca mi s-a parut dar imediat dupa aceea femeia a reaparut si i-am simtit atingerea pe genunuchi.i-am vazut si mana:avea o culoare galbena livida.
de obicei nu mi-e teama,dar atunci am sitit un soi de neliniste si m-au trecut fiorii.mi-a disparut brusc somnul si am plecat la sora mea.
sora ta trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca se intampla lucruri inexplicabile.trebuie sa inteleaga ca fantomele sau ce vede ea nu pot sa=i faca rau decat punandu=i stapanire pe psihic.fizic nu va pati nimic.daca este o persoana slaba din fire ar putea avea probleme psihice dar daca devine curioasa si-si invinge teama halucinatiile sau ce crede ea ca sunt vor disparea.mereu mi-am pus intrebarea de ce sentimentele acestea apar doar atunci cand suntem singuri,cand este noapte,sau cand brusc ne gandim la ele fara motiv.
de ce o fantoma daca vrea sa ne comunice ceva nu o face in orice moment al zilei.
e bine sa cheme un preot dar singura care o poate ajuta in astfel de situatii este ea insasi.sa-si invinga teama si sa mearga sa vada ce se intampla cu adevarat,sa controleze sursa zgomotelor din casa,sa se uite cu atentie la umbre.
niciodata nu vom sti cu adevarat ce se intampla.eu sunt foarte curioasa si simt o bucurie amestecata cu emotie cand mi se intampla acest lucru.sau poate ma insel.n-am nici o dovada palpabila ca se pot intampla astfel de fenomene.
eu cred in ele si nu mi se par infricosatoare.atata vreme cat crezi in ele inseamna ca ,crezi si in dumnezeu.nu poti sa mori decat atunci cand ti-ai implinit destinul oricat de mult ai fugi.nu-i asa?

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Uau, brrr mi s-a facut pielea de gaina.Ce-i asta ?vineri 13 parte a 2???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Elena, poate suna stupid ce iti spun, dar sub o forma sau alta sora ta este afectata de acele entitati. Inca nu poate fi vorba de o "posesiune", dar au gasit o cale sa o afecteze si nu e bine deloc.

Sa o duci rapid la un preot, la o manastire, sa i se faca slujba Sfantului Vasile sau a Sfantului Ciprian, caci situatia poate degenera rapid si sa ajunga la psihoze in care nu va mai povesti si recunoaste ce se intampla cu ea.

Este ingrijorator sa incearca sa o "sufoce" si o tine de cap. Inseamna ca ii ataca mentalul, constiinta.

Sursa acestui Rau nu cred ca are prea mare importanta. Important este sa scapati de el.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Eu n-am vazut fantome niciodata, si mi-as dori.
Am o zodie prin definitie mistica, si o fire curioasa.
Poate tocmai de aceea nu "comunica" cu mine.

Am auzit tot felul de "ritualuri" prin care se poate "forta" legatura cu lumea de dincolo, dar am avut rezerve in a le incerca.
Poate atunci cind oamenii mor, e mai bine ca sufletele lor sa fie lasate in pace.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calin-Alin spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Elena, am crezut ca sunt fantome pe unde locuiti...hihi...tocmai vroiam sa ii spun sotului sa ne mutam in alta parte!!! hihi...

Eu nu cred in fantome, sau in fenomene pe care nu pot sa mi le explic...
Insa cred foarte tare in puterea mintii umane...daca isi poate creea o lume proprie, un vis, de ce nu poate creea o fantoma sau un ET???
Sfatul meu este sa nu se mai gandeasca ca e ceva in casa, sa invinga teama si sa isi elibereze mintea!!!
Un ajutor exterior e bine venit, un preot (dar doar sa ii dea incredere in ea insasi) sau un psiholog...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

sinzi_ana,

sa stii ca nimeni nu vrea sa-si creeze lumea lui,sa vada fantome sau altceva. Nu te contrazic in unele chestii;sint persoane care traiesc in lumea lor. Am un foarte bun exemplu pentru tine,o intimplare care mi s-a intimplat mie si la 7 prieteni de-ai mei. Nu cred ca am trait toti in lumea noastra,sau am avut lumea noastra in momentul ala. Sa incepem povestea. Se intimpla prin 1985,in bucuresti,intr-un cartier marginas. Stateam cu prietenii mei la o vorba si la un vin intr-o scara(eram pusti pe timpul ala)si incepuseram sa vorbim despre strigoi,fantome si etc. La un moment dat lumina pe scara se aprinde(lumina era cu temporizator de 3 min)si se aud niste pasi care coborau niste trepte(casa scarii era in forma de L si nu puteam sa vedem cine este pe trepte)si imediat la 2,3 secunde s-a stins lumina si s-au auzit pasi de fuga inspre etaje. In momentul ala ne-am uitat unul la altul si am alergat sa vedem cine se fereste de noi(doi prieteni erau din acea scara). Am alergat pina la etajul 8 si nimic. In fuga ,daca era cineva si intra in casa trebuia sa se auda o usa trintindu-se,ceva acolo,dar nimic. In acei ani aveam un ciine lup dresat la mare meserie de mine,era aproape umanizat. Am ajuns la parter si l-am pus sa caute urma sau ceva la ce a fost pe acolo. Am urcat cu el intre parter si etajul 1 si la mijloc era usa de la ghena de gunoi. Cind sa o ia catre etajul 1(la mijloc)a intors deodata capul catre ghena de gunoi ,s-a uitat inspaimintat si a fugit afara din scara. Cind am vazut asta toti am iesit ca la cutremur sau orice alt pericol pe usa. Nici nu a trebuit sa vorbim sau strigam. Ne-am dat seama ca este ceva buhu. Am plecat de linga bloc pentru ca unora le era frica. Dupa 10 minute de discutii referitoare la ce ni s-a intimplat am hotarit sa stam linga scara respectiva ca sa vedem totusi ce s-a intimplat. IN ORICA CAZ ERA TRECUT DE ORA 24. Eu eram documentat in privinta fenomenelor paranormale,si un prieten mi-a spus daca as putea sa il chem, presupunind ca ar fi un strigoi. In momentul ala i-am pus sa zica toti "DACA INTR-ADEVAR EXISTI SA DISPARA ETICHETA DE PE GEAMUL SCARII". Era vorba de un colt de hirtie unde fusese un anunt. Eram la o distanta de vreo 6-7 metri de scara. In momentul ala am inceput sa vorbim si sa consumam sticla cu vin fara sa bagam de seama ca eticheta de geam disparuse. Cind am observat toti am intrat in panica si au spus sa ne ducem in spatele blocului ca sa putem consuma linistiti vinuletul.
Consumind vinul, s-au incins spiritele in ai mei prieteni si m-au pus sa il chem pe "strigoi".
Locul in care ne aflam in acel moment era chiar in spatele scarii unde se intimplase acel eveniment bizar. Mentionez ca in spatele blocului, exact in dreptul iesirii de urgenta a scarii unde se intimplase acel horror se afla, foarte aproape, un stilp de iluminat fara nimic in jurul lui.
Le-am spus prietenilor mei ca daca vor sa faca ceva sa zica dupa mine "DACA INTR-ADEVAR EXISTI ARATA-TE". Dupa ce am spus de citeva ori, pe usa scarii de urgenta a aparut o umbra.
Umbra avea forma unui om imbracat intr-un loden cu gulerul ridicat, palarie pe cap, si cu miinile in buzunare. Parea o silueta imbracata ca in anii '70.
Cind am vazut ce-am realizat, toti am intepenit. Nu ne asteptam sa apara ceva. Dar s-a intimplat.
Vreo 3 prieteni nu au avut ce face, si i-a mincat unde nu trebuie si s-au apropiat ca sa vada mai bine. Unul dintre ei avea parul cret pudel.
In momentul ala am vazut cum umbra de pe usa se micsora, si cei care s-au apropiat au simtit ca o respiratie grea aproape.
Cel care avea parul pudel, ca nu pot spune ca il avea cret, s-a intors catre noi, cu parul drept ca o sirma de spaima, strigind sa fac sa dispara imediat strigoiul.
In momentul ala le-am spus tuturor sa zica "MULTUMIM CA AI VENIT, ACUM POTI SA PLECI" , ceea ce nu s-a intimplat!
Unul dintre prieteni, cind a vazut ca nu dispare saracia de strigoi, mi-a spus sa pun ciinele sa latre, ca atunci cind un ciine latra strigoii dispar.
Specific ca al meu ciine era dresat sa latre la comanda, si de cite ori vroiam sa latre. Daca ii spuneam sa latre de trei ori ,asta facea.
Si i-am dat comanda ciinelui sa latre.
Ciinele a vrut sa-si faca datoria,dar in loc de latrat scotea niste gijiituri pe git. Am constatat ca al meu ciine nu mai putea sa latre,nu mai putea sa scoata nici un sunet.
In momentul ala am rupt-o la fuga si ne-am ascuns in casa unui prieten si nu am mai iesit de acolo decit la ora 6 dimineata.
In orice caz ,in acea scara s-au intimplat mult mai multe pe care le stiu, dar poate va povestesc altadata ca acum sint obosit.
Va multumesc ca ati avut rabdarea sa urmariti aceasta intimplare, care a avut 8 martori(si un ciine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

vin nu beau...da' as fi vrut si eu sa-l vad!!!!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

brrrrrrrr am incepus sa ma uit disperata dupa umbre!!! buhuhu

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Baiiii!
M-ati bagat rau in sperietzi!!!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Baiiii!
M-ati bagat rau in sperietzi!!!

la strigoi

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Eu cred ca un om are o foarte mare putere de imaginatie,mai ales in momente in care psihicul este mai slabit,perioade in care luptio cu tot felul de factori de stres.Pana acum cativa ani ,mai credeam si eu in una alta,chiar mi se intamplasera si mie fel si fel de chestii care mai de care mai ciudate si mai bizare,multe dintre ele asemanatoare cu cele povestite de voi pe aici si pe la alte subiecte de acest gen...ehhh de ceva vreme am inceput sa vad totul mult mai clar si imi dau seama ca tot ceea ce am trait ,a fost doar o imaginatie a mintii mele bogate si de multe ori si a prietenilor cu care invocam tot felul de spirite.Dupa moartea bunicii mele (aveam 13 ani,era perioada de vara),am suferit enorm de mult ,ma duceam in patul bunicii mele noaptea (nimeni nu mai dormea acolo de frica),ma inchideam in camera si ma puneam pe jelit ,o rugam din tot sufletul sa vina inapoi sau sa apara sub orice forma,coincidenta facea sa apara cate o musca (geamul era dschis pt ca era cald,deci avea de unde veni) si spuneam "mamica ,daca ma auzi ,intra in musca asta si fa ce iti zic eu " si ii dadeam tot felul de comenzi pe care intamplator ,in mintea mea,ceea ce face musca eu asociam cu ceea ce ii ziceam eu sa faca...pana de curand am crezut ca caea musca a fost bunica mea,acum nu mai pot sa cred,poate din cauza ca am citit mai multe chestii care mi-au dat de inteles ca puterea mintii este miraculoasa.Eram intr-o sera cu prietenii(eram micuti ,intre 11-15 ani),vorbeam despre tot felul de fenomene paranormalea ,cand a aparut o pisica neagra,am inceput sa o huiduim ,sa dam cu pietre in ea,dar nu vroia sa plece ,statea acolo nemiscata,la un moment data,unul dintre baieti care statea in vacante numai pe la tara unde auzea depre tot felul de astfel de fenomene,a zis "ptiu (gen scuipat in san) ucigate tamaie" si ca prin minune pisica a luat-o la goana ,atunci am crezut,acum sunt sigura ca a fost o coincidenta .Multi ani am trait cu senzatia ca bunica mea (cea de care am spus mai sus)se dedubla,pt ca atunci cand eram mica ,noaptea ,noi copii(eu ,sora si fratele meu),ne puneam la culcare ,iar bunica mea mai ramanea sa trebaluiasca prin casa...stateam in 2 camera care nu erau despartite de un perete,se putea vedea dintr-o camera in alta...ehhh eu o vedeam meru pe bunica mea intr-un loc intr-o camera si cand ma uitam in cealalta camera ,era si acolo facand alta treaba.Nu am spus chestia asta nimanui ,pana m-am facut mai maricica...ehhh cand am spus-o si au auzit si fratii mei care sunt mai mari cu 2 si 5ani de cat mine,au ramas cu gura cascata si au spus ca si ei vedeau aceiasi treab...mama a ramas socata si ne-a spus ca bunica (soacra ei),ii spusese ca atunci cand are sa moara,sa ii faca nu stiu ce chestie impotriva strigoilor ,pt ca ea s-a nascut cu tichie pe cap(a iesit cu tot cu placenta) si asta inseamna ca are ceva din necuratul in ea si mama mea credea prostiile astea...atunci am crezut si eu ,dar acum imi dau seama ca pur si simplu eram atat d adormiti incat adormeam cu ochii la ea,atipeam si cand deschideam ochii o vedeam in alt loc ,obositi fiind ,nu ne dadeam seama ca am atipit ceva tim si credeam ca este in acelasi moment in camera celalta ...dar era poate peste 5 minute dupa ce o vazusem in camera celalta...ehhh sper ca intelegeti.
Hai sa nu ma mai lungesc cu povesti de adormit copiii...cred ca sora ta nu are nevoie de un preot ,care probabil nu poate decat sa ii sporeasca increderea in fantome.Ea trebuie sa priveasca mai atenta acele forme si sa isi dea seama cam ce vede ea,poate reflecta ceva de afara ...daca dscopera ca este ceva ceea ce nu poate descifra dar de care i se face din ce in ce mai frica si o apasa din ce in ce mai mult ...eu cred ca ar trebui sa consulte un psihiatru ,pt ca mintea ei a luat-o putrin pe un drum gresit si daca nu isoi scoate prosiile din cap ,la timp,s-ar putera sa inceapa ca aceste imaginatii sa o domine din ce in ce mai mult si o sa ajunga de cu greu o sa isi mai revina.Fata vecinului meu ,a trecut prin momente de stres iar mintea ei sensibila a creat iluzia ca vin peretii peste ea si o preseaza,pur si simplu povestea parintilor ingrozita cum se micsoreaza camera si cum o sufoca...ajunsese la un pas de nebunie ,spunea ca vrea sa moara ca nu mai suporta aceste chinuri,nu mai spun ca parintii ajunsesera ca niste stafii, de suparare...cu greu si ajutata de psihiatrii a trecut peste toata nebunia asta...acum este nbine merci,dar a ramas cu teama in suflet ...ii este frica sa nu cada din nou prada imaginatiei.
Bafta si multa sanatate surioarei tale...spunei ca puiul ei are nevoie ca ea sa fie puternica...dragostea de mama te intareste si te face sa crezi ca nimic in lume nu are sa stea in calea fericirii copilului tau ...si ce il poate face mai fericit pe pui ?? eu cred ca zambetul mamei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca

Mergi la inceput