mamici de ianuarie-februarie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 6
Alina Maria spune:
Buna dimineata , m-am trezit si eu ca vine nepotelul si trebuie sa am grija de el , insa mor de somn.
Gata a venit si sunt cu el ar trebui sa doarma insa nu vrea , o sa vedem .
Alina ,Wichard si bb. 35 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
amary19 spune:
Oana, cred ca si clementinele sunt bune. Ti-am spus de portocale pentru ca la mine cu ele am rezolvat problema cind eram in 6luni si 1/2. Mincam aproape non-stop.
Cornelia, acum tu alegi. Esti cuminte sau vine bebele mai repede!
Noi doar te-am atentionat!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
oana cretu spune:
Anuc, cred ca de aia nu a vrut sa iasa, ca sa fac eu bunatati de sarbatori. Maine ma apuc de piftie. Iar joi fac sarmalele, vineri fac salatele si ouale. Ciorba a iesit delicioasa!!!
Amary, si eu cred ca sunt bune si clementinele, ca sunt cam acelasi lucru ca si portocalele (tot citrice). Am bagat 3 acum, o sa mai mananc. Sunt optimista ca imi va trece. Trebuie, ca daca iese Seb stau cu masca langa el si nu pot sa-l pup.:(
Vreau vesti de ingerasu si Crinta!!! Va rog!!!!
oana si bebitza din burtica
(38s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
alina_gabriela9 spune:
Mi-am luat bradut in ghiveci!!! Dupa Sarbatori o sa-l plantam si o sa fie pomul BB-linei pentru ca vor avea aceeasi virsta.
Oana si Viktoria, portocalele/clementinele sint foarte bune, insa atentie sa nu va provoace arsuri. Eu am patit-o de la citrice, asa ca am inceput sa maninc portocale foarte rar.
Alina si
BB-lina 37s
Alina Maria spune:
Fetelor , l-am adormit , sunt buna !![]()
Oana ma omori cu sarmalele eu nu pot sa le fac si basta insa de mancat as manca , macar una.
Alina Gabriela buna ideea cu bradutul , sper sa ti sa prinda , noi am incercat anul trecut dar nu a rezistat
.
Cornelia bine ca ii plac piftiile , sotul meu nu mananca asa ceva si parca sa fac doar pt. mine nu-mi vine .Spor la treaba dar asa usor, usor .
Viktoria sa sti ca ai racit , sa te inforfolesti bine si sa te odihnesti cand poti , ceaiuri multe , lichide multe . Sper sa nu se agraveze , ma rog sa te faci bine cat mai curand !
Ma duc sa fac mancare fara zgomot ca sa doarma puiutul asta mic bine .
Alina ,Wichard si bb. 35 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
amary19 spune:
Inca nu am vesti de la Ingerasu si mi-e nu stiu cum sa o sun!
Mi-a spus ca ma anunta! Apoi va anunt si pe voi.
Oana stiu ca te intereseaza ce face cuscra si nora ta, dar ai putintica rabdare. Iti dai seama cum eram noi cind asteptam vesti de la tine?
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Amaya spune:
Buna ziua fetele frumoasele...din cate vad inca asteptam vesti si de la Crinuta si de la Ingerasu...
Oana nu fi suparata ca Seb mai vrea sa stea, probabil ca vrea sa va faca o surpriza, nu asa cu pregatiri si tot tacamul...pentru raceala, cel mai bine mananca kiwi, are cel mai mare continut de vitamina C dintre toate fructele si nici nu provoaca arsuri (in general, fiindca mie si aerul si apa imi provoaca arsuri) si sunt si buneeeee...
Eu tocmai am venit de la cumparaturi (Doamne ce frig este, chiar incepuse sa fulguie mai devreme)si ma apuc de gatit...fetele din Bucuresti, daca aveti cum duceti-va la cumparaturi la Metro, nu este inghesuiala absolut deloc si e deschis si toata noaptea, am fost aseara si intr-o ora eram deja inapoi acasa...ca idee, pt mai tarziu, pampersii sunt cei mai ieftini in Metro decat oriunde in alta parte (eu, nebuna, am luat deja 2 pachete de 80 buc.
)
Oana si comoara 31+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
amary19 spune:
Nu mai stiu cine intreba de protectie (folie igienica) pentru scaun de toaleta. Eu am gasit 10 bucati la pachet la un magazin de chimicale pe strada care da din Cocor in Mosilor (pe linga magazinul Himalaya).
Un pachet costa 35000lei.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
amary19 spune:
Nu mai scrie nimeni nimic?
Simona ? Ceva vesti de la Crinuta?
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
oana cretu spune:
Fetelor, eu incep sa fac febra, daca vad ca nu scade sau ca creste, sun la spital si ma intorc daca e nevoie. Am 38.1 acum.
Amaya, nu imi plac kiwi, dar mie clementinele nu imi provoaca arsuri ca mananc multe.
Amary, e normal sa nu mai am rabdare, doar e nora mea si cuscra, nu?:)
oana si bebitza din burtica
(38s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu