mamici de ianuarie-februarie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 5
corneliaa spune:
'Neata burticute!
Oana mama ce injectii ti-au facut tie in spital pentru maturizarea plamanilor lui Seb? Cica daca nu imi trec contractiile in 24 de ore sa ma duc la spital sa-mi faca si mie asa ceva ca se pare ca si bebelina mea e cam grabita.A luat-o la vale bine de tot si se pare ca vrea sa manace salata de beuf si sarmale de sarbatori!
(36 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
amary19 spune:
Hello gravidutzelor!
Cornelia mama, vorbeste cu bblina sa mai stea un pic. Eu zic sa stai cuminte (dar cuminte, nu ca si cuscra ta) in pat.
Ti-a mai trecut supararea de ieri?
Oana, lasa-l pe Seb sa mai stea la tine in burtica daca mai vrea. Iti aduci aminte cum erai in saptamina 27-28 cind el vroia sa iasa si tu nu! Vezi s-a intors roata.
Simona, ce s-a intimplat ieri la monitorizare? Sanatate multa!!!!!!!
Sti ceva de Crinuta? A nascut?
Shobo si eu am vorbit cu Ingerasa ieri dupa-amiaza(am si scris) si mie mi s-a parut ca sta bine cu psihicul.
Hai Bianca!!!!! 

INGERASU NASTERE USOARA!!!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ubi spune:
Burticici,
Aseara am fost la dr. Badiu si mi-a recoltat probe de secretii (sunt sapt 36). Am plecat de acasa foarte speriata (ca o sa ma doara, ca poate o sa sangerez...etc) dar nuuu....a fost un finut, nu am simtit absolut nimic. Colul este micut dar inchis (nici cand m-a apasat ca sa faca acest control nu m-a durut deloc). Apoi a ascultat-o cu palnia pe bebelushca si mi-a controlat gleznele. Sunt Ok si fara sanse sa nasc de Revelion sau Craciun (eu oricum am termen 19 ianuarie dar vad ca bebe-ii se grabesc). Joi ma duc la eco. Mi-a dat sa iau Magneziu efervescent.
Viitoare mamici va tinem pumnii
oana cretu spune:
Ingerasu, tinem pumnii!

Cornelia, nu stiu ce injectii mi-au facut, ei stiu.
Amary, eu vreau sa mai stea, mai ales ca m-a atins (de fapt am luat-o de la George) gripa, asa ca...Sper totusi sa nu fac febra. Dar sunt innebunita, ca ma doare gatul de mor, nasul imi curge, miere nu imi pot pune in lapte sau in ceai...Uite iar beleaua pe capul meu.
oana si bebitza din burtica
(38s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Viktoria spune:
Vad ca pina la sfirsitul anului vom avea citiva
in mijlocul nostru.Eu se pare ca m-am racit deoarece ieri am avut o durere de cap
si o tuse seaca. Acum imi curge nasul ca si apa la robinet, si mi-am facut un litru de ceai cu lamii. Sper sa-mi revin si sa nu devina mai grav. Alina stai acasa si nu te pune acuma pe drum, mai ales ca ai si tu dureri de spate . Mie mi-a recomandat medicul magneziu mai ales cind am durerile in burta si am citit si in revista ca e bine sa iei, deoarece ti se relaxeaza muschi. Or sa inteleaga rudele, deoarece esti gravida .Cornelia stai si tu in pat si nu te mai stresa atita . Sa-ti spun ce am citit intr-o revista pt. parinti, la intrebarea adresata Oanei. Aiceea scrie ca i se da mamei un preparat din Cortison pt. maturizarea plaminilor.Cum se procedeaza in Romania nu stiu insa cred ca e aceeasi metoda.
amary19 spune:
Oana, maninca multe portocale. Cit de multe poti duce!!!!
Dar sa nu le faci suc, ci le maninci asa cum sunt ele.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
oana cretu spune:
Daca mananc clementine, nu e tot aia, ca si ele contin vitamina C la fel? Ca mi-am luat un sac.
oana si bebitza din burtica
(38s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
corneliaa spune:
Amary, cum sa nu fac treaba mama ca vine Craciunul si trebuie sa avem si noi papa bun pe masa. Acum ce-i drept am lasat-o mai moale dar...tot nu pot sta.
Acum ma apuc sa-i fac lui barbatu-miu piftii ca e innebunit dupa asa ceva.
Viktoriasaru'mana pentru raspuns.probabil ca asa fac si ei aici. Sa speram ca ma lasa contractiile si mai sta acolo la caldurica macar pana dupa sarbatori, desi doctorita era cam sceptica de acest lucru cand a vazut cat de jos ii e capul si cat de scurt colul. Hmmmm, nu-mi ramane decat sa sper...
Oanatot nimic-nimic?
Despre Crinuta mai stie cineva ceva?
(36 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
Anuc spune:
Fetelor, ne dati emotii rau! iar!
Oana, Seb se joaca fata-scunselea cu tine. Sau o fi zis ca daca vine acum, ramane tati fara ciorbita de burtica si bunatati de sarbatori. ![]()
E aproape 11, ce-o fi cu Ingerasa, in ce stadiu s-o afla? De fapt, unde o fi Bia, la mami in brate sau tot in burtica?.....sa dea Domnul sa fie bine si....repede!
Eu cred ca as avea inima avion daca as stii ca peste cateva ore-mi vad fetita, asa ca bravo ei ca sta bine cu moralul...
Bafta si Crinutei, sa scape repede si cu bine.
Fetele, care-ati racit, beti ceaiuri calde cu multa lamaie si mancati fructe(citrice)
Anuc si BB-lica iubita (32S)