mamici de ianuarie-februarie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 11
sara18 spune:
Mirela , multumim pt. stire!!!!!Crinuta, tinem pumnii si suntem alaturi de tine!nastere usoara!!! pupici
Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute 
www.geocities.com/sara_semida/sara.html" target="_blank">poze cu Sara graviduta 
Lali spune:
FELICITARI INGERASELOR !!!!
BINE AI VENIT PE LUME BIANCA, sa fii sanatoasa, mancacioasa cuminte si sa cresti mare ! Si un Craciun superb pentru familia fericita !
Tocmai am vorbit cu Simona, e acasa, maine merge si se interneaza. E cu moralul bun, a pregatit toate toate pentru bebelina si va pupa pe toate.
Simona a vorbit ieri cu mama Crinutei, ii facuse o declansare intr-adevar dar Rayan are alte planuri, se pare ca ii place in burtica si mai vrea.... A sunat-o si in aceasta dupa-amiaza, pentru ca azi se mai pregateau de o declansare dar nu a mai reusit sa vorbeasca cu ea...
Eu merg maine la eco sa vedem cum mai e bebele si colul, daca ne pregatim pentru luni de cezariana sau nu!
Va pupicesc, o sun pe Simona sa ii spun vestile bune de la Ingerasa !
Lali si bebe, saptamana a 38-a
oana cretu spune:
In sfarsit, vesti despre Crinuta! Multumim, Mirela!
Crinuta, iti tinem pumnii!!!! Se pare ca baietii nostri seamana, mai vor sa stea. Te pupam si ne gandim la tine!
Cornelia, ma bucur ca ii va face acele injectii, ca e bine. Merci pentru gandurile tale!
oana si bebitza din burtica
(38s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
RamonaS spune:
FELICITARI INGERASU !!!!!!!!

SA VA TRAIASCA COMOARA BIA!!! SANATATE MULTA!!!!!!!
SARBATORI FERICITE!
Ramona
si
Sara (31+ saptamani) (DPN 21.02.2005)
www.geocities.com/ramonnastoian/DuringPregnancy.html" target="_blank">Pozici-Sarcina
www.geocities.com/sarastoian/clothes.html" target="_blank">Pozici-Hainute Sara
RamonaS spune:
Crinuta, nastere usoara!!! 

SARBATORI FERICITE!
Ramona
si
Sara (31+ saptamani) (DPN 21.02.2005)
www.geocities.com/ramonnastoian/DuringPregnancy.html" target="_blank">Pozici-Sarcina
www.geocities.com/sarastoian/clothes.html" target="_blank">Pozici-Hainute Sara
Alina Maria spune:
Ingerasu , multe felicitari , noroc si fericire sa va aduca ingerasa !
Am sa beau in cinste ta si a familiei tale !
Galaxy ma bucur ca ai revenit si esti bine , da imi fac griji ca stiam ca nu erai tocmai 100% .
Sara bine ai venit in clubul mamicilor cu probleme la culcare , recunosc ca nu mai doresc pe nimeni in acest club insa cred ca toate fetele au probleme cu somnul , mai mult sau mai putin, nu e placut insa apartine sarcini .
Viktoria sa sti ca asta e o veste uriasa , insa nu e nici o problema , atata timp cat copilul e sanatos nu mai conteaza nimic . Mi-a facut placere sa am un ginere insa cred ca asa a fost sa fie ![]()
Ma duc acum in cada pana nu se raceste apa , ve sarut si sa speram ca vestile vor circula asa de repede din partea tuturor !
Alina ,Wichard si bb. 35 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
oana cretu spune:
Alina, eu chiar beau pentru nora pe bune. Un pic de crema de whiski...cu Seb!!!Sare in sus de cand a auzit ca a iesit Bia.
oana si bebitza din burtica
(38s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
amary19 spune:
Hello gravidutzelor!
Ma bucur ca vestile bune circula repede!!!!!
Si eu am primit acelasi sms ca si voi!!!!!
Asa ca!
Felicitari ingerasu!

Bianca bine ai venit printre noi! Sa fi sanatoasa, mincacioasa si sa iti bucuri parintii!!!!
Mosul a venit cu cel mai frumos dar pentru ingerasa noastra! Un pui de ingeras!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
amary19 spune:
Oana acum ar trebui si Seb sa iasa ca sa o cunoasca pe viitoarea... Cum stai cu raceala? Ti-a mai trecut?
Crinuta curaj si nastere usoara!
Simona, sanatate si nastere usoara! Sa auzim numai de bine! Lali te rog sa ne ti si pe noi la curent!
Cornelia sanatate multa! Si sa fi cuminte! Stai in pat!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti