mamici de ianuarie-februarie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 10
Viktoria spune:
Felicitari Bianca si bine ai venit pe lume!!! Sa cresti mare si sa fii puternica si sa-ti asculti parinti.
Fetelor eu acuma ma intorc de la medic si am primit socul vietii mele. Se pare ca David sa transformat intr-o fetita. Inca nu e nici el 100 la suta sigur insa totusi spunea ca sansele sint mari sa mai avem inca o fetita. Important e sa fie sanatos(a) insa imi este ciuda ca pina acuma a afirmat sus si tare ca e baietel si am cumparat hainitele pt. baieti. asa ca am patit si eu ca tine draga Cornelia. Alina imi pare rau insa nu ne mai putem incuscri. Insa totusi imi place de tine si iti trimit pupici. 
si tie si la Mandy.
Asa ca draga Oana te rog sa-mi schimbi deocamdata caruciorul din albastru in unul roz. Sotul e bucuros, el spune ca important e ca copilul sa fie santos si sa am o nastere usoara.
O seara placuta la toate.
kita spune:
Ha..aaaaa ha... Shobo cred ca am scris cam in acelasi timp mesajul despre Bia, insa trebuie sa recunosc ca eu m-am moscait mai mult.
Ingerasa felicitari si sa apucam sa te vedem 'soacra'!
KITA (Alina)
galaxy spune:
Lipsesc si eu o zi, si aud vesti faine de tot!
Ingerasilor, felicitari! Prima fetita din trupa noastra. Hip Hip Hooray!!!
Oana, ar trebui sa intrebi pe doctor daca e bine cu temperatura. Ai grija de tine.
Alina Maria, mersi pentru griji. Ieri am fost un pic racita si am baut ceai verde cu musetel cu multea lamaie. Azi am fost aproape toata ziua pe drumuri cu treburi. Asta seara si maine o sa stau cumintica acasa. Tu, poate mai bine, nu te mai duci. Sigur rudele te inteleg.
Si apropos, chiar daca nu am prea scris, oricum am citit
. E si asta un talent, sa fi good listener, in cazul de fata, cititor
Va pup pe toate,
io si un baiatel (intr-un burtic de 35+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
sara18 spune:

Ingeraselor, sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ceea ce este frumos in viata!!!!!!!!!!Felicitari Biancai si proaspetilor parinti!!!!!!!!!!!pupicei si de la Davidut al meu.

Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute 
www.geocities.com/sara_semida/sara.html" target="_blank">poze cu Sara graviduta 
sara18 spune:
Oana, sanatate multa si ai rabdare ca totul o sa fie bine, stii tu, cum vrea Cel de Sus!!!!!!!
Azi am fost si noi din nou la US si David al meu era tare cumintel, cantareste deja 2352 gr. la 32+ saptamani si tare ne-am bucurat sa il vedem , e un dulce, nu ne mai saturam sa il privesc!!!!!!!!!!
in schimb tare ma chinui noaptea sa dorm, ma doare mijlocul si nu mai stiu cum sa dorm , incerc eu sa dorm mai mult pe partea stanga dar n-am incotro, experimentez si dreapta. insa nu am ce face, cand ma gandesc cat mai eeeeee. dar , nu-i nimic, pt. bebe orice indur.
pupici
Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute 
www.geocities.com/sara_semida/sara.html" target="_blank">poze cu Sara graviduta 
galaxy spune:
Viktoria,
Ma pui si pe mine pe ganduri acuma. Orice ar fi, e fericire si aduce bucurie.
io si un baiatel (intr-un burtic de 35+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
corneliaa spune:
Ahahaha, Viktoria, sa vezi tu ca nu suntem singurele!!!! Eu stiu si alte persoane care pana au nascut li s-a zis ceva si la nastere au avut un soc!!!!!! Nici la mine nu e sigur 100%. lasa ca vedem noi, important e sa fie copii sanatosi!
Sa-i traiasca printesa Ingerasei!!!!!
Eu va scrisesem mai sus tot dintr-un sms de la Coca.
(36 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
oana cretu spune:
FELICITARI, INGERASELOR!!!! SA FITI SANATOASE AMANDOUA! VA PUPAM SI EU SI SEB DULCE TARE!!!!!!!!VREAU POZE CU NORA CAT MAI REPEDE!!!!
Viktoria, nu eu am deschis subiectul ca sa schimb caruciorul. Daca nu mai intra Adita, la subiectul urmator il schimb. Si pe mine m-ai pus pe ganduri cu sexul. Ce-ar fi?
Galaxy, vad ca nu mai am febra, ma tratez cum pot.
Sara, merci!
De Crinuta nu puteti afla nimic?
oana si bebitza din burtica
(38s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
corneliaa spune:
Aaaaaaaa, am uitat si Coca are colul scurt si moale, azi la eco i-a spus doctorul exact ca si mie ca spera sa apuce macar 1 ianuarie!!!
Nu degeaba vroiam noi sa ne incuscrim....uite hal de asemanare.
Oanami-am sunat doctorul si mi-a zis ca daca pana maine nu-mi trec contractiile si durerile de burta ma interneaza pentru injectiile pentru plamnii mititelei si eventual altceva care sa o mai tina macar 1 sapt. acolo. Merci de sfat!!!
Hai, te asteptam si pe tine cu vestile bune!!!!
(36 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
MirelaV spune:
Vesti despre Crinuta: am vb acum 2 minutele cu ea la telefon, nu a nascut inca "nu functioneaza declansarile" au fost vorbele ei. se pare k nu sunt contractiile destul de puternice si nu se dilata. mai departe..asteptam vesti.
succes in continuare la toate.
MirelaV
pupicei pe burticei