Mamici de ianuarie - februarie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Gabiu, dar la ce spital nasti? Si eu vreau sa nasc cu epidurala dar nu mi-a spus dr sa aduc eu. Sper ca au in spital, altfel il trimit pe sot sa imi cumpere.
Nu e normal sa aibe ei acolo?

Crinuta si bb din burtica 38+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Patricia instalarea netului a durat foarte putin, de la semnarea contractului, insa prin activarea relatiilor, insa sa stii ca cei care au fost trimisi efectiv sa-si faca meseria nu au si terminat-o. Adica nici la trei zile de la instalare nu am activata casuta de email,iar de ton la telefon nici nu se mai poate spune nimic.
AI GRIJA CE INFORMATII LASI PE CALCULATOR, pentru ca pe calculatorul meu am avut niste musafiri, care s-au conectat si cred ca mi-au dat si niste virusi. Acum sotul meu a instalat niste programe antivirus si impotriva curiosilor, insa din nefericire acestea ocupa destul de multe resurse, iar incarcarea paginilor se face destul de greu. Gabi spune ca trebuie sa fiu multumita de viteza asta, pentru ca mi-a aratat ca pe dial-up iti cam termini de ros unghiile pana termini de transmis un email.

Shobo am citit destul de tarziu tentativa ta de a ne mai intalni anul acesta. Daca mai sunt amatori,pentru anul asta sau primele zile din anul urmator, ma inscriu si eu. Sotul meu abia s-a invatat sa ma recupereze de la intalniri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna dimineata fetelor!
Am venit aseara moarta de oboseala si am picat in pat, alaturi de Doris si am dormit pina la ora 8. Adita mi-a placut mult reclama cu , am ris de numai.
Doris a ramas ieri singura acasa 4ore jumate. Bineinteles i-am lasat cheia si telefonul si am sunat sa vedem ce face intre timp. Ce mai am fetita mare. O vecina a fost informata si in caz de nevoie o lua la ea. Oana sa stii ca astea sint semnele ca nasti, uita-te la ceas . Dumnezeu sa te ajute sa scapi cu bine. E nasica ta azi libera si poate sa vina cu tine in spital?
Alina nici eu nu mai pot sa alerg insa incerc sa ma misc cit mai mult. Ieri am fost 4 ore la cumparaturi cu sotul, nu am reusit sa cumparam bradul deoarece am cautat un cadou adecvat pt. Doris de Craciun. Am batut toate magazinele si pina la urma aproape ne-am certat deoarece nu am cazut de comun acord cu ce sa cumparam pt. ea. Asa ca azi cred ca il trimit azi singur la cumparaturi, desi lui nu ii place deloc. Se pare ca si la mine hormonii o iau razna in ultima vreme.
Va pup si pe curind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Salutari fetele

sa o iau pe rind:

1. FELICITARI ANAMARIA!!!! SA VA TRAIASCA BAIETELUL SI SA VENITI ACASA SANATOSI SI SA AVETI NISTE SARBATORI DE NEUITAT!!! + BRAVO, CHIAR CA AI REZISTAT EROIC 2 SAPTAMINI IN SPITAL SA MAI STEA BEBE ACOLO LA CALD!

2. SIMONICA , gingia mea este super bine, multumesc; miercuri merg sa scoatem firele si gata, am scapat de pb. singerarii groaznice!!! tu ai grija de tine acolo sa fie bine, si o sa fie - eu am mare incredere in Tutunaru, o sa vezi! si stai tu linistita ca cea mica va recupera afara unde mami ii va da laptic fara pb si va creste mult mai bine decit acolo in interior cu IR-urile acelea naspa. iar la 35+ sapt e deja un bebe bine format, parerea mea. ca e mai micuta -asta va recupera afara!

3. crinuta, oana, ingerasu, va tinem pumnii si va asteptam cu vesti!!!

pupici

Eu si bibisor sapt. 32
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

quote:
Originally posted by aurelursu@k.ro

Crinuta, daca vrei iti dau contractii si de la mine ca am destuleee.
Fetelor, ajutati-ma si pe mine: de unde pot sa imi cumpar trusa epidurala? Sunt disperata ca nu vrea sa nasc fara epidurala. Colul meu e moale si un pic deschis. M-au luat niste emotii si frici, aoleuu.
Daca stiti ceva de trusa aia va rog sa imi spuneti si mie, pleeeaseee!!

Oana sa ai parte de o nastere usoara.
pupici

gabiu

Gabi, la farmacia spitalului municipal se gaseste trusa de epidurala.
Crinuta, daca nasti la CFR2, ai grija, o cunostinta de-a mea a nascut acolo in noiembrie si nu mai aveau truse de epidurala, si-a trimis sotul la municipal. poate e bine sa intrebi din vreme! Iti tin pumnii.

Anda, 34+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Cred ca ANA MARIA merita titlul de mama eroina, la cate a avut de indurat pentru copilasul ei! Felicitari!
Sa va dea Dumnezeu sanatate, Anita si sa te bucuri de baietelul tau. Cred ca sotul tau e mandru de tine!

Oana, scrie-ne ceva sa stim ca inca esti acasa :)

Anda, 34+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Noi ne pregatim sa o tulim in oras pentru ultimele cumparaturi...Am scapat de patut si baita de la Brevi (le primim cadou).

Pentru fetele care vor face cezariana: daca va cumparati trusa de la Municipal, cumparati si ata albastra de cusut (este mai buna decat cea folosita in spitale care are mg si da alergii).

Amary, Irinei i s-a pregatit "ceva" la inc de ianuarie...dar totul depinde de monitorizari.

Andrutza, s-ar putea sa ne nimerim la Elias in aceeasi perioada cu bebelusi?

Oana, multa bafta!

Shobo, sanatate!

Crinuta, vreau sa-l vad marti pe Rayan...

pupici

simona, 34 + sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Burtici, revin obsesiv cu intrebarea: ce faceti voi cu medicul de fam. a lui bebe? Adica, se naste, o inscriu la un medic, acesta vine acasa in prima luna cam de 2 ori pe saptamana, apoi o data pe sapt, apoi o data pe luna...etc. De unde stiu ce vaccinuri trebuie sa-i fac? Care sunt bune, care sunt romanesti, care straine. poate sa-mi recomande cineva un astfel de dr. prin zona 1 Mai, Piata Chibrit...etc
Dr. pediatra de la spital poate fi pusa medic de fam? Voi ce stiti de acest aspect?

Ooooofffffffffff si cand va vad atat de pregatite cu bagajul si cumparaturile...ma apuca disperarea. Luni ma duc la dr. Badiu si joi la Iosup. Bebelina mea face niste tumbe de nu-mi vine a crede. Inca un pic si vrea sa iasa pe la buric. Apropo, buricul vostru e iesit inafa sau nu e musai? Al meu e un pic cam colorat - un galben maroniu precum dunga de deasupra lui. Sunt normala?

Pupici pe burtici,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Anda, a fost o intamplare ca nu mai aveau trusa? Eu nu stiam ca la ei trebuie sa merg cu trusa. Poate ar trebui sa il sun pe Nayel, dar parca nu l-as deranja duminica.

Simonica, iti dai seama cum astept eu...

Oana????

Crinuta si bb din burtica 38+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Ubi nu stiam ca si tu esti in evidenta dr.Badiu ca si mine. Ce ma bucur ca am mai gasit pe cineva cu care sa vorbesc despre nasterea cu el...

In ceea ce priveste dr. pediatru, eu locuiesc in apropiere de sediul IOMC, dar ii voi solicita dr. Badiu sa ma recomande la un dr. bun cu care el colaboreaza.
DE ce nu incerci si tu varianta asta?
Asa cum am mers pana acum pe filiera dr. ginecolog Badiu-dr. ecograf Iosup, eu cred ca nu o sa gresesc lasand-ma pe mana unei alte relatii a lui.
Kita(Alina) si samburasul ei de 31+ saptamani

Mergi la inceput