Mamici de ianuarie - februarie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Bravo Oana si iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara. Precum spunea si Amary poate nasti odata cu Ingerasu. Cind ai pierdut dopul sau nu ti-ai dat seama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ana Maria, felicitari...sa va bucurati de baietelul vostru si te asteptam sa ne povestesti

Asa Oana, bebe Seb se grabeste sa va faca un cadou de Craciun!?! sa dea Domnul sa ai o nastere usoara si un baiat sanatos si frumos...

Hai ca a inceput sa ninga cu bebei pe lista noastra...ce bine!!!

Amary, ca sa intri in prenatal trebuie doar sa mergi la medicul de familie si sa iei concediul si sa-l duci la servici, bineinteles ca ar trebui sa-i anunti in prealabil pe colegii tai, dar presupun ca ai facut asta deja...eu sunt in prenatal de pe 7 dec. si nu am avut nevoie de alte acte...

Oana si comoara 31+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, e clar, nasti zilele astea. Mama, sa ii simta capul. E extraordinar.

Ti-am spus eu atunci ca ala a fost dopul. L-ai pierdut a doua zi dupa ce l-am pierdut si eu. Nu putea fi altceva.

Amary, ai vb cu Ingerasu?

pupici

Crinuta si bb din burtica 38+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Crinuta si celelalte fete, tocmai am vorbit cu Ingerasa!

Daca nu naste pina marti, Marti ii induce nasterea! E hotarit!
E vesela, optimista! Nu stie daca o sa faca peridurala sau nu. O sa vada daca o sa suporte durerile. Oricum acum inca nu e dilatata!
Asa ca marti va fi inca o ingerasa printre noi.

Amaya, multumesc. Nu prea am chef sa ma duc la doctora de familie, dar vad ca n-am ce face.

lavi02 tu cind nasti?

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Fetelor, ce de vesti bune !

Oana, da' stiu ca ai un baietel hotarat, auzi, sa ii simta doctorul deja capsorul. E ambitios si nerabdator, vrea sa vina repede... sa prinda Craciunul in bratele mamicii lui !
Vezi ca nu am uitat ca ii trimitem la echipa olimpica. Promitem ca de Revelíon sa fim si noi acasica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Amary, cu placere, dar de ce nu iti trimiti sotul? eu pe el il trimit sa-mi ia retete, trimiteri, etc...

Oana si comoara 31+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Va multumesc tuturor! M-am bucurat cand m-am intors si am gasit atatea mesaje pentru mine.

Alina, bineinteles ca o sa va scrie George cand o sa nasc.

Amary, sa o pupi pe ingerasa din partea mea si sa ii spui ca ma gandesc la ea si ii tin pumnii. Mi-ar place sa nastem in aceeasi zi.:) Mai ales ca apuc si eu luni sa fac macar sarmale, restul le las pentru Revelion, daca vad ca nu mai tine. Trebuia sa-l recunoasca George, nu sa il declaram, am scris gresit, la spital imi trebuia hartia cu recunoasterea lui, ca nu suntem casatoriti. Si de declarat il declara el la primarie cat sunt eu in spital.

Anuc, sa sti ca si cu mine semeni, nu numai cu tatal tau.:))

Viktoria, dopul l-am pierdut treptat si mi-a zis Crinuta ca e dopul.

Crinuta, imagineaza-ti ce fata am facut eu cand moasa nici nu bagase degetul ca lumea si a facut ochii cat broasca si mi-a zis ca e cu capul aproape afara. Am crezut ca nasc acolo, pe masa, cand i-am vazut reactia si cum se mira. Nu stiu daca v-am zis ca colul e deschis destul, a zis ca sunt destul de dilatata. Legat de dop, si azi mi-a mai iesit un pic, a fost treptat. Dimineata un pic si dupa ce a cautat ea 5 minute colul dupa capul lui Seb inca un pic.:))

Va pup!

oana si bebitza din burtica (38s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Lali, bineinteles ca o sa participe la Olimpiada, ca, dupa cate se vede sunt adevarati performeri.:))

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca de cand am venit de la dr am avut cateva contractii. Ciudat, nu? L-o fi agitat moasa prea tare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Oana, tu ai colul deschis, esti dilatata (un pic), dop ioc, i se vede capul lui Seb si vrei sa faci sarmale luni?? HA!HA!HA! Am ras in hohote! Eu ma mir ca nu te-au oprit la spital! Mai mama, pai tu nasti!

Anuc si BB-lica iubita (32S)

Mergi la inceput