Mamici de ianuarie - februarie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Bine ca ai cumparat bunatatile, daca nu or sa fie de Craciun o sa faceti masa mare (3 persoane) de revelion, caci doar o sa aveži un oaspete de gala invitat.

ixxi si piersicuta 32+
dr Ludmila Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

quote:
Originally posted by Anuc

Oana, -> cu ciorba de burta m-ai nimerit rau!

Noi avem in fiecare seara program artistic pentru bebe. I-am cumparat o buburuza muzicala si ii punem melodia in fiecare seara aproape de burtica sa asculte..si poate o recunoaste dupa ce se naste... Am innebunit!

Anuc si BB-lica iubita (32S)

Anuc, aoleu, mama, dar e ceva ce nu iti place?
Sa sti ca o sa recunoasca melodia, nu ai citit aici, pe site ca bebeul recunoaste daca ii citesti vreo carte cat e in burtica, vocile, melodiile? Asa ca...continuati.:)

oana si bebitza din burtica (38s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineta ,
Felicitari Ana Maria !
Sa cante si sa joace taticul ca s-a nascut un BAIETEL , ingerasii au catat si ei de bucurie .
Nu-mi vine sa cred ca mai avem un bb. in trupa de show .
Multa sanatate si fericire familiei , Ana Maria putere de refacere cat mai rapida si sa de-a D-zeu sa fii alaturi de noi cu gagalicea cat mai curand !
Oana , ma bucur f. .f. mult pt. tine , o sa se intample mai repede decat te asteptai , multa bafta si putere , sa nu ne uite George in caz de tu n u vei putea sa ne scrii . Iti tinem pumnii !
pt. cuscra mea , trebuie sa recunosc ca am dormit foarte bine desi m-am trezit o data la baie.
Spor la cumparaturi si daca iei bradul poate reusesti sa mi-l arati si mie. Fetita mea nu mai misca asa cum a facut-o odata , este prea mare intr-un spatiu mic asa ca doar sa fataie acum .
Eu ma bucur ca s-a linistit , deja nu ma mai astept la ce a fost .
Galaxy tu pe unde esti ? sper ca nu te grabesti sa mi-o iei inainte ?
Ubi si Kita bine ati revenit , de acum am si eu mai multe fete pt. weekend , sper !

Alina ,Wichard si bb. 34 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Mai, mie acum mi-a picat fisa! Daca stresam copilu' cu buburuza aia muzicala!??!! Noi zicem ca facem ceva bun, haios si fata s-o speria ca nu stie ce i se-ntampla....Suntem 2 (viitori) parinti si ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Revin repede, ne ducem pana la primarie sa-l declaram pe Seb, ca se face innainte cand nu sunt casatoriti parintii. Si am amanat...si uite ca nasc.

oana si bebitza din burtica (38s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Oana!! WOW!!![/red]

Dupa-amiaza, cind cred ca o sa vorbesc cu Ingerasa, o sa-i spun. Ce ar fi sa nasti si tu si cuscra ta in acelasi timp????
Ma bucur pentru tine. Dar sa nu te obosesti prea mult!

Alina, dar dormi, nu gluma! Bravo ca poti. Noi inca mai mergem la servici si trebuie sa ne trezim la 6:15. .

[red]Ubi, merci pentru raspuns.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Sorry, ca am scris cu rosu! A fost o gresala!

Oana cum sa-l declari inaite sa se nasca?

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Oana, am stat si m-am gandit daca e ceva ce nu-mi place...si n-am gasit nimic..... Sunt o gurmanda si o pofticioasa, asta e! Seman cu tata meu.

Mergi la inceput

Fetele, eu am gasit garmastan la farmacia 2NA(cea de la Unirii). Costa 278000 lei flaconul!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fetelor, vreau sa-i transmit si eu Ingerasei nastere usoara cu dr. nostru comun. Am vorbit cu ea prin PM acum ceva timp si am intrat pe aici sa vad ce mai face si cand colo...sta sa nasca! Ma gandeam eu, pai cum, ca mai are pana la termen dar suntem in 17 si termenul ei e doar peste doua saptamani.

pentru toate care asteapta in curand si din partea mea!

Mergi la inceput