Mamici de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Mie mi-e dor de casa mea , in care am copilarit ! pentru prima oara in viata n-am mai dat pe acolo de 2 luni - mi se pare enorm de mult timp !!!!!!!!!! Si oricat de goala imi va parea la inceput stiu ca ma voi simti bine cu familia mea ( pe care mi-am dorit-o dintotdeauna )

Multumesc pentru invitatie crissu .Da' poti sa-mi trimiti o punga de sarmale faine prin posta !

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Aaaaaa , Mickyyy - buna si aia - da' mai pastreaza macar mirosul ??? Daca simti ca nu mai rezisti pana la Craciun, da o fuga "La mama" - n-o sa-ti para rau !

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Ma trezii si eu - daca pot spune asa...ma bucur enorm ca e vineri si mai am citeva ore pina in we.Si am treaba de nu-mi vad capul...
Si la noi brazi de la 300.000 in sus...
Depinde de organism cu ingrasarea, la Oti am luat 22kg cu totul...da' si mincam, cum spune bunica, a paguba!.Acum am grija sa nu sar prea mult calu', ca e al naibii de greu de dat jos.
Hai ca iar ma cheama sefu...poate va mai scriu dupa-amiaza...oricum vad ca aveti mare spor la scris, abia ma tin de voi.
pupice multe

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Fetelooor, m-ati omorat! Gata cu munca pe ziua de azi... Cei de la firma mi-au adus niste crengi de brad adevarate, proaspete, le-am pus pe birou si miros de nu se poate... acuma ma mai luati si voi cu sarmalele... Ioooi, cine sa mai munceasca? Zau asa! Nu-mi sta mintea decat la dormitat intr-un pat din-ala mare, de la tara, cu o oala cu lapte prins in brate...

Noroc ca vine weekendul!

DPN 09.mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Mikka, daca noi avem acelasi UM, cum de ai tu DPN 09.05, ca mie imi iese din calcule 15.05, iar dupa eco 20.05.

Simona UM 08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Hai ca m-ati innebunit si pe mie cu kilogramele luate. Eu chiar ma cantarisem dimineata (pana acum mi-a fost groaza) si am luat 2.3 Kg de la inceputul sarcinii. Am 18 saptamani si 5 zile. Si mie mi s-a parut mult!!!! Dar cred ca mi se pare mult pt ca eu am dat jos in primul trimestru si acum mi se pare ca recuperez muuuult prea repede. E drept ca in ultimele 2 saptamani am stat mai mult acasa si am invatat si ca atare am mancat mai tot timpul si tot felul de chestii, ceea ce nu e deloc genul meu. Dar de acum m-am cumintit si mananc iar rational si echilibrat. Eu citisem tot pe aici pe undeva ca daca iei in primele 5 luni doar 3-4 Kg e f bine pt bilantul final. Ca atare incerc sa ma tin cu dintii de chestia asta.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Cind am fost la primul control la ginecolog, mi-a dat DPN 15 mai. La echo de 14 sapt insa, medicul mi-a spus ca e mai dezvoltat cu aproape 6 zile si mi-a dat DPN 09 mai. Am inteles ca ecografia asta e cea mai relevanta ca data probabila...

Dar ma mai duc la echo si pe joia viitoare si cu siguranta o sa am vesti noi.

DPN 09.mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai sa mai schimbam subiectul despre sarmale si sa trecem la fasolica, cu afumatura. Yummy...tocmai ce am mincat
Nici nu vreau sa-mi amintesc de Craciunul trecut, inca eram singura, nemaritata, am zis sa ma duc la mama de Craciun, si n-am ajuns din cauza de blocat drumurile de viscol. Si m-am intors acasa, casa goala, nu aveam nici o cumparatura, mama imi povestea la telefon ce bunatati a facut, am stat singura si am bocit toata seara.
Nici nu ma gindeam ca urmeaza un an in care s-au intimplat atitea lucruri grozave iar Craciunul urmator va fi in 2 si jumatate, adica sotul meu, eu si Andrei !!!

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Simoneus la soacra mea inseamna si la mine ca noi stam cu ea si sa stiti ca nu e deloc chiar asa de rau.....e o tipa super.Deci ramane valabil........
Mickyyy mergi la restaurantul "La mama" cica acolo gasesti sarmale ca la mama acasa.
Aaaaaa ne-am luat masina de spalat noua Indesit......smechera rau
Ma simt bine azi asa ca am mancat ca sparta la pranz incat abia mai pot merge ca ma doare burta. Trebuie sa ma pregatesc de plecare ca azi am programare la doctor. Mickyyy gata azi merg la Radoi sa-mi tii pumnii.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

crissu, bafta la doctor. Si ai grija ca nu prea se respecta programarile....in general mai stai vreo 10-15 minute cel putin sa astepti, daca nu mai mult. Eu o singura data am intrat mai repede, in rest am tot asteptat. La cat ai tu programare?

Nu-i rea ideea cu "la mama", da' tre sa vorbesc cu bona sa stea cu cea mica intr-o seara...sau mai bine o luam cu noi , la crasma am dus-o deja, de ce n-am merge cu ea si la restaurant .

gabita, nu mai vreau sa aud de fasolica...ieri mi-a fost asa o pofta ca am dat o fuga la TIP-TOP-ul de vis-a-vis si mi-am luat o caserola plina. Foarte buna la gust da' avea usturoi in ea si ieri toata ziua mi-a fost groaznic de rau , asa ca mi-a pierit orice chef de-a mai gusta fasole zilele astea!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput