Mamici de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Preturi brazi:
Pta volanta Basarabia: 800 mii (brad de cca. 1.5 m)- 10 mil., brazi f. frumosi, stufosi, din import
Pta Salajan: 500 mii - 1,8 mil, brazi Rom, f. firavi

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by Florentina G
Eu eram mult, mult mai "dotata"! Hm! Ce ziceti de asta?!?

Apropo de dotare, sotul meu ar vrea daca s-ar putea sa-mi ramana sanii asa si dupa sarcina Au devenit obiect de admiratie
Si in general este fascinat de toate transformarile mele de cind sint Mi-e teama citeodata ca nu o sa-mi mai suporte fitzele si pandaliile, dar este surprinzator de calm si intelegator. Noroc ca nu ma apuca totusi foarte des.
Singura chestie cu care s-a impacat mai greu este ..deh...n-am ce sa-i fac...

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

'Neata la burtici.
Ce mai faceti?
Eu de cand l-am simtit pe bebe mic, asta acum doua zile ma simt foarte bine..........nu imi mai este greata, nu mai vomit am inceput sa mananc mai bine.........aproape ca nu-mi vine sa cred. Asa ca, dragi mamici care inca va mai confruntati cu greturile rele o sa treaca.........credeti-ma pe cuvant (mai ales ca stiu ce inseamna sa vomiti zilnic si sa ai starea aia de rau incat nu-ti trebuie nimic)....deci inca putina rabdare.
Loreen iti tin pumnii azi la ecografie ai sa vezi ca v-a fi bine.........incearca sa gandesti ceva mai pozitiv.
Mie mi-e rusine sa ma cert cu oamenii pentru diverse chestii care ni s-ar cuveni noua gravidutzelor. N-are rost sa ma enervez pentru asta.
Mama ce tari sunteti fetele care inca mai conduceti.........eu merg pana la mama care sta la 10 minute de mine, cu masina, si atat........in oras nu cred ca mai am curaj sa mai ies.Fricoasa de mine
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Am inceput dimineata cum nu se poate mai prost - ma chinuie o durere groaznica de cap . Sper ca voi sa va simtiti bine si pentru mine !
Tocmai astazi , cand e petrecerea de Craciun
La noi nu exista petrecere pentru adulti - doar pentru copii - si sunt o gramadaaaaaaa , de toate varstele .Dar e superb - vine Mos Craciun cu ditamai sacul , se canta colinde ,copii spun poezii .
Parintii primesc program scurt .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Criss, daca tu esti fricoasa, eu cum sunt ?... nici macar n-am carnet.!!!

Merg la serv. cu masina cu o colega care sta langa mine.
Deci am scapat de doua griji : nu conduc si nici nu merg cu RATB-ul

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Ce preturi nasoale aveti voi la brazi! La noi au aparut cu preturi intre 50-100.000 lei. Inca nici nu ne agitam sa mergem dupa brad ca e plin Clujul de ei.
Oricum la stilul de negociere al barbatului meu, parca vad ca 2 lei gauriti o sa platim pe un brad.
In schimb am achizitionat tot felul de globulete, fundite, betelute, toate numai argintii. Coronite pentru impodobit casa fac eu, ca in fiecare an, le fac natur, fara chestii pictate, cu mere si nuci si lumanari.

Taticu' a inceput sa pupe burta si sa o si strige pe nume de ieri; eu zic ca a trecut repede, in 48 ore, peste feelingul mai putin pozitiv care l-a facut sa-l puna pe doctor sa caute de 5 ori un mic penis cu ecografu'.

Andreea si Emma de 18 saptamani (20 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

fetelor, hai ajutati ma un pik.. vreau sa stiu cu cite kg v ati ingrashat voi, sau mai exact cu cit e normal sa te ingrashi la 15 saptamini de sarcina?
am fost pe 15 la echo si m a si cintarit, am plecat de la 65 de kg, io fiind capra inalta de 1, 75, si acum am 67 de kg,asta la 15 saptamini de sarcina
in schimb prietena mea a luat putin mai mult de 10 kg. si este in saptamina 16... cum e normal? voi v ati ingrashat? si cu cit?...
Pupici multi , si un week end super...

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu m-am ingrasat 3kilograme, si sint in saptamina 15+4zile. Am plecat de la 80.5 , de dimineata aveam 83.5, si am 1.70m.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

crissi - depinde de organism - eu aveam 60 la 8 saptamani , acum ,la 19 - 67 kg .Din cate am mai citit pe aici sunt fete care nu s-au ingrasat deloc , ba chiar au slabit .La mine se ia in calcul si renuntatul la fumat

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Lasa Simoneus ca tot eu sunt mai bleaga......adica cu permisul in buzunar si fac naveta.......prin autobuze si tramvaie.
Nefertari sa-i zici lu'Mosu sa-ti dea si tie un cadou ptr bebele mic din burtica. Iar capul doare si la mine ce sa faca si el.
Asa de scumpi sunt brazii???? Noi am facut rost de unul momos de la un nene care cica avea ceva obligatii la socra-miu asa ca.
Aaaaa am uitat sa va spun ca mi-am gasit Cartea viitoarei mame pe care o savurez seara de seara.......am portia mea in fiecare seara.
Criss si

Mergi la inceput