Mamici de mai-iunie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 15
gabitzam spune:
Of, Carolina, cind ma gindesc ca si eu am programare tot la Sanador, tot la dr. Meclea, tot la 20 de saptamani... Sper sa nu se repete scenariul, nu de alta dar cred ca sotul meu il si ia la bataie daca imi face o faza de-asta sau ma face sa pling. Pe banii mei...
Gabitza
carolinah spune:
Gabitza, este a treia eco pe sarcina asta pe care o fac la Meclea. Si la Alina am facut vreo 2-3 tot la el. Niciodata nu a fost asa, de aceea tind sa ii acord circumstante atenuante. Totdeauna a fost dragut si ne-a explicat de toate. Deci sansele ar fi sa fie OK, de fapt. Pur si simplu omul a avut o zi proasta, numai ca asta nu ar trebui sa se vada la un profesionist. Iti doresc sa ai parte de o experienta placuta cu el, asa cum a fost la mine de fiecare data inainte de asta.
Eu plec acum de la birou si maine la Fagaras, dupa cum v-am zis.
Va doresc un Craciun fericit si linistit! Ne revedem pe 28.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)
gusta spune:
Buna burtici ,Noi azi mergem la medic sa auzim inima lui bebe si sa vada cat a luat mami intr-o luna(sper ca nu mult).Aseara mi-a fost tare rau am avut concert si intalnire cu baia toata noptea oare cand o sa se termine cu greturile astea ca nu mai stiu.
Andreea cate bunatati faci de craciun daca nu as fi asa departe parca m-as autoinvita la tine
.Dar daca stii vreo reteta de prajituri osoara te rog sa mi-o scrii ,dar specific sa nu fie complicata sa necesite pregatire de bucatar ca asta chiar nu am.
Crissu eu am sa ma imbrac de craciun intr-o pijama rosie ca poate zice tati ca eu sunt mosul.Dar de revelion am program cu tati cu munca si aici va fi marea problema ca nu am gasit nimica de imbracat dar mai este timp si caut eu ceva.
marilena
Cloreta spune:
Wow fetele ce harnicute ati fost la scris. In sfarsit, am terminat si eu treaba, gata lenevesc de acum.
Simona stiu ca la sarcina se umfla picioarele, nu-ti face girji. Eu mananc si sarat, nu beau foarte multe lichide din pacate, picioarele totusi nu mi se umfla, eu am piciorul subtire defel.
Carolina, imi pare rau, cand ma gandesc la aia de la Sanador...si eu ma duc tot acolo in ianuarie. Sunt cam porci, eu am asteptat vreo 20 de minute cel putin si la prima eco e care am facut-o acolo desi programarea se fac ela ora fixa. Cand iti spune 14.15 e clar ca asa trebuie sa fie, nu sa astepti pe la usi atat de mult timp. Si pe mine m-au enervat atunci, se tot fataiau pe holuri si nu se hotarau sa intre in cabinet. E cu atat mai enervant cu cat fac asta pe timpul si banii nostri.
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiat_mare.jpg
Cloreta spune:
Marilena, tumai ai greturi inca?:( Of, sper sda iti treaca repede, repede sa te bucuri si tu de sarbatori. Eu mananc normal, ca inainte de sarcina, nici nu zici ca am bb e in burtica:)
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiat_mare.jpg
sperantza nu moare spune:
mama ce bataie ar merita aia sa dai atatia bani si sa nu fie in stare sa te respecte si sa-ti raspunda catorva intrebari; eu faceam scandal! m-am certat cu una in piata cand vroiam sa cumpar o cratita de 230000 care m-a intrebat daca sunt de la CTC de ma uit la ea atata, si imi tot alegeam din teanc, dar la 3 bulioane, cre' ca-i saream la gat!
ideea e ca eu chiar nu stiam ce greutate aveam inainte de sarcina, si probabil am luat vreo 4 kg, habar n-am, ideea e ca nu ma credea ca nu m-am cantarit inainte - pai nu, ca nu intentionam sa raman insarcinata. m-am lasat si de fumat, am luat si niste vitamine prenatale, pe care nu mi le-a recomandat dr. si a stiut sa-mi reproseze, mi-a spus ca de-abia dupa analizele de sange si poate de-abia dupa saptamana 20 sa-mi dea fier daca e cazul. parca eram nevasta-sa de-i pasa atata ca ma ingras. de fapt nu stiu cum m-am ingrasat ca eu tot intru in vechile haine, doar ca nu ma mai incap in talie ca s-a tuguiat burta, in rest.....
numai bine
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
gabitzam spune:
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38758" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (16)
Gabitza
crissu spune:
Sperantza citesc ce scrii tu si pot sa zic ca ti se intampla exact ceea ce mi se intampla mie plus ca avem si aceeasi varsta a sarcinii..........
Si eu m-am lasat de fumat si pana acum m-am ingrasat 4 kg. dar fara sa iau nici o vitamina ca nu mi s-a recomandat. Si eu ma intreb cum de nu se vad kg astea mai rau.........iti dai seama cat o sa ne facem .......hahahaha.......grase si frumoase.
Ia zi cate saptamani avem acum? Pai mie de ce mi-a zis ca voi avea DPN tot pe 26 iunie ca si la tine.......aaaaaaaaa gata stiu cica am avut o ovulatie tarzie.Unde o sa nasti? Poate ne intalnim ?
Fetele care mai au inca greturi dati-i cu sticksuri cu sare sau biscuiti sarati ca mie imi fac tare bine.
Criss si
DPN 26 iunie 2005