Mamici de mai-iunie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
Cloreta spune:
Buna burtici,
eu am muncit de cand am venit si nu am terminat inca treaba. Ce ma enerveaza e faptul ca trebuie sa fac si treaba baietilor, parca sunt natangi. Adica eu cu bb dupa mine sa ma agit si ei sa faca pr prostii.......lasa ca ma mai vad ei saptamana viitoare NU.
Am primit un brad superb, d-ala adevarat de la munte, doamne cum miroase si cum arata, ca in povesti. Problema e ca eu nu am unde sa pun un brad asa mare, are mai mult de 3 m inaltime si la baza e imens.
Mi-e asa mila de el ca trebuie sa-l macelarim:((( Am vrut sa il dau cuiva si sa imi iau altul mai mic dar se supara cine mi l-a dat asa ca renunt la idee.
Eu de revelion stau acasa asa ca pijamalutza scrie pe mine. Culmea e ca am o rochie noua foarte frumoasa, (mi-a adus-o un prieten acum cativa ani din Spania) care ar veni la fix pentru burtica, e taiata sub sani.
Dar cum stau acasa.........
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiat_mare.jpg
mstroie spune:
Eu ma pricep doar sa mananc cozonacii facuti de mama
, mai ales cand sunt calzi.
Aseara am umblat vreo 2 ore sa cumparam brad, ca tare nehotarata mai sunt, ba vroiam artificial, ba natural, pana la urma am luat natural, ca ala artificial la care ma gandeam eu era numai 3 mil
.
Am ajuns acasa l-am impodobit, ne-am minunat de el si am vrut sa deschid jaluzelele sa se vada beculetele de afara si sotul ce credeti ca-mi zice? Sa nu le deschid ca rade lumea de noi ca ne-am facut bradul de-acum, ca bradul se impodobeste pe 24.![]()
Cred ca l-am simtit si eu pe bebe aseara cand stateam intinsa in pat, dar usor de tot.
Mari
19+ saptamani
simonaeus spune:
Fetelor, mie au inceput sa mi se umfle picioarele.
Aseara cand am ajuns acasa m-am aplecat sa iau ceva de pe raftul de jos din frigider si mi-am simtit picioarele butuci.
M-am si speriat.
Mi-am facut masaj, am stat cu picioarele ridicate si mi-a trecut in ceva timp.
Azi observ ca iar le am umflate , dar nu asa de rau.
Nu cred ca mananc prea sarat, beau destula apa...
Problema e ca stau la serv. pe scaun la calc. toata ziua.
Banuiesc ca e si asta o cauza
Voua vi se intampla? Ce e de facut?
Simona
at andreea spune:
Faza este ca socrii mei au incalzire pe baza de sobe de teracota si in baie, bucatarie si hol este frigggggggggggggggggggggg. Asa ca ceva legatura are sigur.
Dar sa trecem peste, tocmai m-am intors de la dentista si am scapat ieftin din toate punctele de vedere.
De Craciun am urmatoarele planuri, care pot fi puse in practica pentru ca joi si vineri nu mai vin la serv, de fapt sunt libera pana in 3 ian.:
-gatit: piftie, sarmale, oua umplute, salata de boeuf, salata de vinete, ciuperci. As fi facut si ciorba de burta, dar o incurc cu barbatu-meu.
-prajituri: cozonac, pricomigdale din nuca de cocos, praji cu ciocolata si migdale.
De Revelion stam acasa numai noi 2, de fapt 3:
-gatit: curcan umplut, cu spanac si/sau ardei copti, supa de salata, plus cam toate salatile de la Craciun.
-prajituri: pricomigdale din nuca de cocos, praji cu ciocolata si migdale, tarta de portocale, ma mai gandesc eu.
Brad: cred ca o sa cam primesc unul. Daca nu, merge barbatu-meu la piata si cu instinctu-i de neam de grec, o sa faca rost de unul supermeserias pe 50 000 lei.
In alta ordine de idei, lucreaza una dintre voi sau cunoasteti pe cineva de la o firma de brokeraj??? Rog raspunsuri pe mesaj privat.
Andreea si Emma de 19 saptamani (21 de la UM)
sperantza nu moare spune:
buna tuturor mamici cu burtici
intr-adevar bantuie o lene....., de ma doare pe mine una cel putin
si parca ma simt umflata rau. asta-noapte am avut insomnie si m-am foit de l-am trezit si pe tati si s-a infuriat pe noi, ii fac eu azi morala s-o tina minte; cred ca o sa-i printez gluma lui nefertari, buna de tot, m-a binedispus pe ziua de azi
mama mea face cozo si mananc diseara cand ajung, yammmyyyy!
a propos ca tot spuneati de kg in plus luate de cand sunteti burtici, pe voi v-a certat medicul vostru, ca al meu a facut un misto de mine, asa indirect: "cand le-ntrebi: nu mananc mult dom' dr, mananc doar salata; pai si-atunci de ce te-ai ingrasat? pai daca mi-e foame?" m-a indispus...
va doresc o zi buna
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
gabitzam spune:
Wow, m-ai doborit Andreea, cite bunatati doar pentru voi doi !!!
Am obosit doar citind ce vrei sa faci, te tin picioarele sa stai atita prin bucatarie?
Gabitza
carolinah spune:
Fetelor, am fost la eco de 20 de saptamani la Meclea la Sanador.
Partea buna: multumim lui Dumnezeu, bebe e bine. DPN in continuare 14.05.2005, sex necunoscut ca am cerut sa nu stim. Asa ca va fi
asa cum ne dorim. Am facut 4D, dar nu a coborat mai jos de fata, asa ca a fost OK. Nu i-a putut vedea nu stiu ce la inima (sept de nu stiu care) ca nu se vede la 19 sapt, dar parea OK. Mai mergem pe la 24-28 de saptamani ca sa vedem si asta.
Partea proasta: m-au tratat oribil. Am asteptat aproape o ora. Desi eram a 2-a programare a zilei (m-am programat de o luna) am intrat cu nr 5, dupa ce am "intervenit" la receptie. Medicul se grabea ca, deh, era in urma cu programarile si m-a repezit de cate ori am indraznit sa intreb ceva. Ca atare nu m-am mai putut bucura de nimic si nici nu am vazut nimic jumatate de programare, ca plangeam. Cred ca pana la urma la sfarsit si-a dat seama ca a fost cam mitocan, dar era prea tarziu. Si daca voiam sa ma trateze ca pe o proasta (Dvs aveti pregatire medicala? Nu? Atunci nu va explic ca e prea complicat!!!!!) ma duceam la spital, dadeam 300 de mii si era OK. Dar am mers la o clinica privata si am dat 3 mil, asa ca...
Ma rog, ideea e ca am plecat de acolo hotarata sa nu mai calc pe acolo, desi pana acum am fost mereu multumita de ei. Mai vedem.
In alta ordine de idei aseara am impachetat toate cadourile, am bagat bradul in casa si azi il impodobim, ca maine plecam la Fagaras. Asa ca incerc sa imi alung enervarea si frustrarea si sa ma bucur de faptul ca bebe e OK si noi suntem bine si vine sarbatoarea Nasterii Domnului!
lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)
carolinah spune:
Sperantza nu moare, mie nu mi-a zis dr nimic. Eu am luat doar vreo 2 Kg pana acum, asa ca poate de asta. Dar nu m-a intrebat niciodata daca si cat am luat in greutate si nici nu m-a cantarit niciodata. Nici cand eram gravida cu Alina nu m-a intrebat si nu m-a cantarit niciodata. Ciudat, nu?
lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)
simonaeus spune:
Vai Carolinah ce mitocani.
Nu ma asteptam la asa ceva , sincer.
Cred ca abia astepti sa mergi la Fagaras.
Am fost si eu anul asta de 2 ori pe acolo in concediu.
Am vizitat cetatea si am fost cazati la Sambata.
Foarte frumos acolo, sunt niste peisaje f. frumoase.
Eu oricum imi voi aminti mereu de concediul de anul acesta fiindca atunci l-am conceput pe bebe.
Cine stie, poate chiar la Sambata, in Fagaras.
Simona
crissu spune:
Carolinah nu te supara din cauza medicilor nu mai are rost..........ei se scuza mereu ca de sunt si ei oameni. Important este ca, bebe este bine si acum ar trebui sa stai linistita si sa ai grija de tine.
Ma bucur mult pentru voi..............tot inainte si curaj. Aaaa si apropo de greutate nici mie nu mi-a zis medicul nimic si nici nu m-a cantarit si am luat vreo 4 kg pana acum.......cam mult in comparatie cu tine.
At Andreea ce gospodina draguta....cate bunatati..............iammm salatele alea si curcanul 
Si sa stii ca, asa cum spuneam si eu stau la tara (vorba vine, ca e foarte aproape de Bucuresti dar.....)si stiu cum e cu focul in soba........e romantic pana la un punct: sa nu trebuiasca sa-l aprind eu si eventual sa-l faca cineva cu vreo 3 ore inainte de a ajunge eu acasa ca sa se incalzeasca culcusul bine
. Dar nu ma plang ca n-ar fi frumos din partea mea nu?
Vroiam sa va intreb daca eu am intrat in saptamana 15 adica am 14 saptamani si 5 zile de la UM cate luni am 4 ??? Sa de-a naiba daca mai inteleg ceva...ceata totala cu lunile si saptamanile astea...nu de alta dar ma mai intreaba lunea de zor si par nebuna ca ba zic 3 luni ba 4 ba 14 saptamani.
Criss si
DPN 26 iunie