Mamici de martie-aprilie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

da nu mai face coral listuta? coral sa-mi pui si mie nume bebelinei BIANCA ECATERINA,te rog...

ma bucur ca a fost frumos la intalnire si imi pare rau ca n-am fost si eu, dar daca se mai organizeaza si dupa nastere...

asa e simonnete, si eu ma gandesc ca au trecut 6luni asa repede apai 3luni nici nu stim cand o sa treaca

adriana eu nu dorm cu burta in sus ca simt eu cum apasa pe ceva de acolo si nici bb nu sta bine ca incepe imediat sa miste

ati inceput curatenia, ca eu vraeu sa incep da parca nu ma-ndur sa ma apuc de ea

coral, lorelai, hiroral la voi cum e vine dr la nastere? ca aici nu vine si gabriela a zis ca in italia e la fel voi cum priviti lucrul asta(daca e asa si la voi), in romania stiu ca doctorii vin in general la nastere

pupici la mamici si la burtici

anca DNP21martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaveres spune:

Ceau fetelor,ma bucur sa aud ca va-tě simtit bine la intalnire si cred ca a-ti mancat si pizza buna.
Noi suntem bine azi a miscat mai putin,poate pt ca am fost la plimbare toata ziua.Am fost pe la o prietena care a pregatit fictei, si cu toate chilele in plus nu m-am putut abtine sa nu mananc o portie zdravana de ficatei cu usturoi.Dar nu va zic mai multe sa nu va fac pofta.
SI DE LA MINE A DISPARUT CARUCIORUL ALBASTRU,va rog frumos sa il puneti inapoi dc se poate ca eram tare mandri de el, cu numale TOMAS DANIEL.
Mersi , va pup pe toate.

Gabriela cu 14 aprilie2005
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

quote:
Originally posted by an-k
coral, lorelai, hiroral la voi cum e vine dr la nastere? ca aici nu vine si gabriela a zis ca in italia e la fel voi cum priviti lucrul asta(daca e asa si la voi), in romania stiu ca doctorii vin in general la nastere

an_k, eu merg la o clinica cu 4 doctori, toti specializati in high-risk pregnancies. pina acum i-am cunoscut pe toti pe la diferite controale. toti sint la curent cu situatia mea, nu a fost nici unul sa nu imi placa. am un doctor principal dintre ei, cel care mi-a facut cerclajul si tot el o sa il scoata. se estimeaza ca la o zi-doua dupa ce il scoate o sa nasc (asta daca nu vor bebeii mai repede afara) si cred ca ma vor tine in spital. la nastere vine cine e de garda atunci (unul din cei 4 doctori), daca doctorul meu principal nu e in zona.

adrianafedorca, intr-adevar si mie mi-a recomandat sa dorm pe o parte pt ca pe spate preseaza uterul pe vena cava si pe aorta si nu se vascularizeaza bine placenta.

ako, sa-ti traiasca pamatufii. cind e DPN? tu cum te descurci cu burtica mare? eu am luat 11 kg si a inceput sa ma doara spatele jos de la greutatea burtii. am la 26 sapt o burta pe care o mamica cu un singur bebe o are la 35 sapt (cel putin asa scrie in carti).

fetelor frumoaselor, ati facut poze la intilnire? vrem si noi sa va vedem.

pupici,
Lorelai, DPN 21 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Coral, sau cine face lista, eu de ce am disparut?E drept ca intru mai rar , dar de citit citesc tot...Deci DPN 26 aprilie,viitoare mamica de fetita, Dr.Ciulcu -Municipal.Am vrut si eu la intalnire, dar am colul de 2,74 cm si dr. mi-a zis sa stau numai in pat...Si binenteles ca nu pot, trebuie sa-l iau pe cel mare de la gradi...plus un vas spalat, gatit, ca n-are cine...Si mi-a fost tare frica sa plec pe drumuri...In alta ordine de idei stie cineva cat mai costa o eco mrfologica la Filantropia, acolo linga lifturi?Si daca mai trebuie programare...?As face si eu una saptaman viitoare, sa vad daca colul e tot asa scurt, poate s-a mai lungit si el si ma mai linistesc si eu...Poate la urmatoarea intalnire ajung si eu, mi-o doresc din tot sufletul.Va pup si spor pe la treburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elibui spune:

Fetelor, hai ca ne-am lamurit cum e cu circumferinta burticilor, dar spuneti-mi, mai e cineva ca mine? ca mie mi-a crescut burtica mai mult in sus astfel incat acum, la 26 + saptamani, este la nivelul coastelor. Eu stiam ca abia pe la 8 luni ajunge pe acolo. sau cum e?
Sanatate si voiosie!
Eli + bb Alice
DPN 25.03.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna fetelor!!Ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire ,as fi vrut sa pot veni si eu dar asta e ce sa-i faci..Anca in legatura cu doctorul,nici aici cica daca nu am probleme si nasc usor, nasc numai cu asistenta sefa sau ce o fi ea,asa mi-a zis o prietena de aici japoneza care va naste si ea luna viitoare.Dar avand in vedere ca eu sunt straina si doctoru tot timpu cand merg la control imi explica in engleza si imi zice sa vin cu sotul,e grijuliu asa zic eu cred ca o sa vina cand voi naste eu ca vb ceea sunt singura straina de aici...si daca nu vine...Si e si singurul din clinica numai el si cu tatal lui lucreaza dar tatal lui e in varsta nu prea mai practica asa ca o sa fie el sigur zic eu.
Eli si la mine vad ca burtica mea sa ridicat un pic,pana acum a fost jos tare si acuma vad ca sa umflat in sus nici eu nu stiu ce sa mai zic...Va rog frumos sa-mi treceti si mie caruciorul roz,care a disparut!!Pu pici la toate si la 11

Raluca&bebe 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mey fetelor ce faceti? cred ca visati la ora asta...eu n-am somn si mi-e si foame...dar rezis eroic, am avut musafiri pana acum o ora si mi-a fugit somnul si ....aici e liniste mare la tv n-am ce sa vad....mey fetelor v-ati gandit la meniul de craciun? dar cel de revelion? daca da spuneti-mi si mie ca eu sunt in pana de idei anul asta, noi o sa stam acasa anul asta asa ca am timp de gatit dar as vrea sa fac ceva mai usor sa nu mi se faca rau , oricum o toba o sarma si o piftie tot o sa fac, dar as vrea sa mai fac si altceva mai special....aoleu ...mi-am adus aminte de piftie....cred ca nu mai dporm in seara asta...deci astept sugestii

pupici la fete
Adriana si bebelinul 21+

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonnete spune:

buna !
am eu idei pt mancare :salata de boeuf, caltabos si fa si tu o prajitura, doua .

mai da e liniste pe aici nu gluma
si mie parca mi s-a ridicat burtica, acum bb misca ,chiar sub buric

pupici dulcici pt burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

hello, ce faceti, aici nu e nimeni? ma uit la fetele- mai mari sau mai mici- de pe forum care umplu cu zecile de pagini, si noi??... as vrea sa comunicam mai mult, sa fim mai unite, ca acum se apropie momentul cu pricina... eu zic ca ne face bine sa ne sustinem, sa schimbam pareri, sa ne ajutam cu sfaturi(ceeea ce oricum facem si va sunt recunoscatoare); imi pare asa rau ca nu sunt in tara, m-as fi intalnit si eu cu fetele... sincer imi doresc sa fim o echipa, chiar daca numai virtual, sper ca nu a deranjat pe nimeni mesajul meu

adriana, eu am postat si un subiect pe tema cu bucataria, nu numai ca nu am idei, dar si la cele care imi vin renunt, ca de... imi trebuie reteta. Eu dupa ce am dat cu nasul de mai multe pareri si retete voi face asa(la carnati, toba si caltabosi voi renunta pt ca nu am de unde sa iau mate):
De Craciun
-oua umplute(reteta deja probata de la Vulpea Bucatar)
-rosii umplute cu salata mozaic(reteta de pe forum din cartea de bucate, scuze celei care a postat ca nu i-am retinut numele)
-piftie
-sarmale- sa vedem cum fac cu varza ca aici nu gasesc si anul asta am pus pt prima oara... inca nu stiu ce-a iesit
-salata boeuf
-friptura de porc la cuptor cu vin rosu
-prajitura Budapesta (reteta o iau de la mama, si o voi pune si pe forum)
-fursecuri(ceva tot de pe forum, sau cornulete)
De Revelion
-icre peste
-rulada de carne cu legume(reteta de pe forum)
-rosii umplute cu salata de vinete
-curcan umplut
-tort de ciocolata

simonnete si mie mi s-a ridicat burtica, si a inceput sa ma doara undeva sub coaste dar am citit ca e normal sa apara astfel de dureri intre sapt 26-30datorita ridicarii uterului, si spatele a cam inceput sa ma doara dar noroc cu kinoterapia(mai scapa cate un masaj)

un exercitiu nou: pe o parte sprijinita in cot(dupa ce va gasiti stabilitate in picioare) ridicati bazinul in sus iar mana peste cap, reveniti cu bazinul pe saltea si cu mana pe picior expirand, cand ridicati incercati sa duceti bazinul in fata si sa formati linie dreapta picior- trunchi- brat(de la genunchi la cot)

hiroral, lorelai, sa intaleg ca nu e nici o tragedie ca nasti cu cine e de garda... eu nu am stiut pana saptamana trecuta, dar... ma conformez si incerc sa ma obisnuiesc cu ideea, pe 9ianuarie voi vizita spitalul unde voi naste(consultatiile le fac la cab doctorului), daebia astept

voi cu ce veti spala hainele lui bb?, am inteles ca e un detergent special voi stiti ceva?

si va astept pe forum

anca DNP21martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

'Neata fetelor!
Inteleg ca va pregatiti de sarbatori... eu ca in fiecare an voi fi plecata pe la rude, asa ca scap si de gatit si de impodobit bradul... desi mi-as dori foarte mult un brad numai al meu.

Voi v-ati gindit deja la nume pt. cei mici? Eu am mari probleme pt. ca de ani de zile alesesem - daca va fi baiat - Vladimir. Acum imi pun tot felul de intrebari: oare nu e prea... rusesc? Si sotul a inceput sa se strimbe cind aude, desi la inceput eram amindoi de acord. Bine, am decis impreuna ca la primul copil eu pun numele, iar la al doilea - el, asa ca nu va fi o problema s-o "tin pe-a mea". Dar responsabilitatea este cu atit mai mare!!!

Deci va rog spuneti-mi sincer, ce parere aveti de Vladimir???? Si poate imi dati idei de nume de baieti din 3 silabe... V-as fi mai mult decit recunoscatoare.

Ioana

Mergi la inceput