Mamici de martie-aprilie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mey fetelor nu va mai suparati atata din cauza soacrelor, a mea e o zgriptzuroaica fara pereche , dar n-o bag in seama, nu ne sunam nu ne vizitam nu ne deranjam, probabil nici n-o sa vine sa-si vada nepotul , dar nu ma intrebati de ce pt ca i-am facut niciodata nimic...e nebuna si asta e, m-am obisnuit cu gandul, asa ca nu le mai lasati sa va supere, nu merita, mai ales acum , asa ca vedeti-va de pregatirile de revelion, distrati-va , si lasati-le pe ele sa fiarba in suc propriu

coral tin minte ca mie dr mia zis pt nas infundat sa pun ser fiziologic in nas cateva picaturi , sau apa cu sare si se desfunda, dar eu am preferat sa stau asa ca nu suport picaturi in nas , daca tu poti incearca poate se desfunda

an-k eu una m-am decis ce cumpar pentru bebe, o sa cumpar patut pliant ca sa pot sa-l iau cu mine peste tot, arata destul de bine si sunt acceptabile ca pret aici in romania, in jur de 4 milioane, adica vreo 100 de euro, dar o sa-i cumpar si o saltea separata pt ca am observat ca au o saltelutza foarte subtirica si am inteles ca cele mai bune pt bebelusi sunt saltelele din iarba de mare , imi convine acest gen de patut pt ca este si mai mic si este si mai usor, cat despre carucior inca nu m-am decis, dar cele cu roata in fata nu-mi plac , adevarul e ca nici nu m-am uitat mai atent si nici nu le-am studiat inca, in orice caz as vrea un carucior care sa-l pun pe bebe cu fata la mine sa-l vad mai bine daca intelegeti ce vreau sa spun, cat despre hainute , daca ar fi dupa mine as cumpara un camion de haine, dar imi dau seama ca nu are cand sa le foloseasca pe toate, o sa-i cumpar dup[a ce se naste ca sa vad exact ce marime trebuie, si oricum eu nasc la sfarsitul lui aprilie deci osa fie cald si cred ca o sa-l tin mai mult in body , am inteles ca body-uri trebuie mai multe ca sunt foarte folositoare, eu o sa merg la cumparaturi pe la inceputul lui aprilie, pt ca-mi dau seama ca sotul n-o sa fie in stare sa se descurce singur, asta daca o sa mai pot sa ma deplasez, ca o sa fiu in luna a 9 a , dra mai e pana atunci

hai ca m-am lungit cat o zi de post, ...

nu stiu daca o sa mai am timp sa intru azi asa ca vreau sa va spun de acum LA MUTI ANI, un an nou fericit , sanatate multa si voua si la bebelini si bebeline , sa dea Dumnezeu sa avem parte de nastere usoara, si sa fim fericite, si sa ni se indeplineasca toate dorintele
va pup pe toate pe burtici sa va distrati bine de revelion si sa ne auzim cu bine in noul an. si maine vin sa va sorcovesc

Adriana si bebelinul din burtica care azi a facut 23 de saptamani

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

coral eu ii dau dreptate adrianei, daca e genul asta de om nu merita efortul sa-ti consumi nervii cu ea... am eu o vorba, preluata nu mai stiu exact de unde "gandeste pozitiv ca sa ti se intample lucruri pozitive" multi multi mamicii si burticii, si nu mai sta suparata ca face rau la ten si la bb, plus diseara e revelionul!!!!

la multi ani, multa sanatate si fericire in noul an 2005, nastere usoara si bbi sanatosi si frumosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anca DNP21martie
bb BIANCA ECATERINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Sa ne fie sanatoase soacrele si noi fericite si implinite.
Cred ca ar trebui sa spunem un La multi ani, Hiroral!
In Japonia se sarbatoreste deja anul nou.
Va doresc un an plin de bucurii si impliniri, sarcini si nasteri usoare, copii sanatosi, norocosi, destepti si frumosi.

E cald si bine, brutarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

buna fetelor, eu ajung mai greu la calc. abia acum am reusit sa citesc ce ati scris in ultima saptamina.

coral, nu te mai necaji din cauza soacrei. nici a mea nu e usa de biserica si mai sta si la noi pina in februarie. bine ca vine mama cind o fi sa nasc. daca mi-au iesit ceva fire albe in iarna asta, sint din cauza soacrei. eu incerc sa o ingor dar imi sta pe creier toata ziua si nu pot mege nici la baie fara sa stie ea unde sint si ce fac. a ta macar e departe.

an_k, coral, si eu am nasul infundat si cheaguri in nas, mai ales dimineata cind ma trezesc. din cauza asta respir pe gura toata noaptea si mi-a spus sotul ca trag niste sforaieli si horcaieli de zile mari. docotrul zice ca nu ma ce face, sa suport ca trece. am incercat sa maresc umiditatea in casa dar nu ajuta. bine ca mai e putin.

kathywsha, nu iti fa griji ca se vor rezolva toate. si sotul meu lucreaza in afara orasului 2 zile pe saptamina (face naveta cu trenul si nu poate sa ajunga imediat acasa) si ma gindesc ce fac daca ma apuca nascutul chiar cind e el plecat. el e optimist si spera sa nasc chiar cind imi scot firele de la cerclaj (asta vom stabili cu doctorul inainte) si oricum el va fi acolo. vom vedea. cum vrea Doamne-Doamne si oricum bebelasii vin cind vor ei.

adriana, e bine sa ai pe cineva de rezerva, in caz ca doctorita ta e plecata. imi amintesc ca in urma cu 13 ani (ce vremuri), eram studenta si una din prietenele mele era aproape de nastere. am mers cu ea la spital la un control pt ca doctorira trebuia sa plece la munte de Paste (era la sfirsitul lui martie). cind am ajuns acolo, dupa peripetii (am dat spaga la portar sa ne lase sa intram desi prietena mea avea burta la gura), doctorita i-a spus ca e de grada in noaptea aia dar ca miine pleaca si o lasa in grija altcuiva. cind sa o controleze era deja dilatata citiva cm, fara sa aiba contractii sau sa i se rupa apa. una peste alta, a nascut in noaptea aia (27 martie) un baietel superb si dimineata doctorita a plecat la munte bine merci. cum vezi se aranjeaza treburile.

fetelor, iar m-am lungit. va doresc si eu la toate un an nou fericit, sa fiti sanatoase si voi si bebelacii si familiile, chiar si soacrele.

noi azi avem party mare de revelion cu prietenii si sarbatorim si ziua mea de nastere, azi fac 36 de ani (de fapt dupa ora romaniei i-am facut deja).

va pup pe toate. LA MULTI ANI!!!
Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Buna seara la toata lumea,

Mai cu intarziere si printre bubuiturile de petarde de afara reusesc si eu sa va urez un AN NOU FERICIT, asa cum vi-l doriti cu multa bucurie in casa si in suflet, multa sanatate si sa aveti fiecare copilul pe care vi-l doriti ( cel mai frumos, cel mai sanatos, cel mai cuminte, etc ).
Petrecere frumoasa tuturor si nastere usoara atunci cand va sa fie.

La Multi Ani!!!!!!

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

la multi ani hiroral; coral, lorelai, la voi cu cate ore e decalajul? sa stiu cand sa spun la multi ani
pupikuti micuti

anca DNP21martie
bb BIANCA ECATERINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

LA MULTI ANI pentru fetele care au intrat deja in 2005

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

La multi ani cu sanatate sa va dea Domnul ce va doriti!
Un an bun la mamici si sa avem copiii care ii dorim.
La multi ani, Lorelai si toate cele bune sa se reverse peste voi!

E cald si bine, brutarie

Mergi la inceput

Buna Anca, noi sarbatorim Revelionul peste 7 ore, scadem din ora Romaniei 7h.
Va pupam is va dorim un an minunat!

E cald si bine, brutarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

La multi ani fetelor!!!
Sa aveti un an nou minunat, cu multe bucurii si impliniri! Sa avem parte de bebelusi sanatosi, voiosi si norocosi si sa ne reunim cu placere si dupa ce vom naste! Va urez toate cele bune si tot ce va doriti voi!
Lorelai, "La multi ani!" cu sanatate, bebeluse asa cum va doriti voi!
Fetelor lasati soacrele la locul lor, ca bine a zis cineva, sa fiarba in suc propriu! Nici a mea nu-i usa de biserica si mai fac si revelionul cu ea! Dar noi sa fim sanatoase si sa avem sanatate si tot ce ne dorim!

Va pup si mai revin cat de curand, desi de la o vreme sunt din ce in ce mai ocupata. Am si eu cam aceleasi probleme ca si voi, dar sper sa trecem cu bine peste toate si sa ajungem cu bine la sfarsit!

Betilina 31 sapt si Bebelina Mariuca
Dr Echim Corina Spit 2 CF

Mergi la inceput