Ce apreciati cel mai mult la sot/prieten?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

Pentru ca ma respecta,si ca nu ma cearta cand fac prosti prin casa ex(spart de lustra/stricarea tv,frigiderului,si multe altele)imi zice lasa ca luom altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

Sotul meu este un tip foaaarte inteligent,foaaaarte darnic, foaaarte cicalitor ptr ca el este cam perfectionist si eu nu-dar apreciez-, ma iubeste, ma respecta, este familist, este ce mi-am dorit.Suntem casatoriti de 4 ani, impreuna de5 si ne cunoastem de 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen3 spune:

Apreciez la el faptul ca este un suflet deosebit de bun, de altruist si transmite caldura si pozitivism celor din jurul lui.
Apreciez la el faptul ca este dedicat relatiei noastre si este un om serios, pe care ma pot baza, cuvantul lui este cuvant si niciodata nu am avut parte de vreo dovada de neseriozitate din partea lui.
Apreciez faptul ca este dedicat vietii de familie si ca ma ajuta atunci cand se pricepe si cand are timp, chiar daca a fost invatat cu ideea ca femeia are treaba ei, barbatul are treaba lui intr-o casa.Noi ne sprijinim reciproc si mie imi face placere sa il ajut cu masina(acolo unde ma pricep si eu) si oriunde are nevoie, si el sta pe langa mine si ma ajuta acolo unde nu pot, atunci cand nu am destul timp sa fac un lucru.
Apreciez la el faptul ca este un bun psiholog si m-a invatat si ma invata in permanenta sa am incredere in mine, vorbeste muuuulllttt cu mine despre viata, lume, oameni(imi plac discutiile astea) si nu se plictiseste niciodata sa dezbata cu mine diverse aspecte ale vietii noastre.
Apreciez la el faptul ca este econom si pune in viata accentul pe aceleasi lucruri ca si mine: nu se arunca catre lucruri scumpe si inutile numai ca sunt la moda(asa cum fac multi barbati in jurul meu), se gandeste mereu la ceea ce ne poate oferi ziua de maine si la ce putem oferi noi copiilor nostri(acum nu avem copii, dar intr-o zi sigur vom avea).
Apreciez ca ma respecta si este foarte bine educat.
Iubesc la nebunie felul lui de a fi, privirea lui, zambetul lui si acel sarm interior pe care il are si pe care nu il sesizezi decat abia dupa ce il cunosti mai bine.

De fapt...important este ca mi-a inseninat cu mult viata de cand l-am cunoscut, consider ca am evoluat impreuna cu mult inspre bine si in ciuda tuturor greutatilor prin care am mai trecut in acest timp de cand suntem impreuna, am hotarat amandoi ca suntem o echipa, suntem impreuna si numai impreuna ne poate fi bine.
Daca te trece fiorul rece atunci cand te gandesti cum ar fi de maine viata ta fara partener, daca nici nu poti sa iti imaginezi acest lucru, inseamna ca acolo in suflet este acea puternica legatura sufleteasca cimentata pe micile si marile bucurii ale vietii traite impreuna.
Te iubesc iepurasule pentru tot ce ESTI!

With all my love,
Pumpkin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

N-am loc sa-i insir toate calitatile, dar le scriu pe cele mai importante: e inteligent, educat, stie sa se poarte, e dragutz si ingrijit, e mereu curat si miroase frumos, ma iubeste si apreciaza ceea ce fac, ma ajuta, sustine si incurajeaza, e indemanatic si priceput, e chibzuit si echilibrat, e calm si intelegator, e serios (dar nu-i lipseste simtul umorului) si de cuvant si ar mai fi multe de spus dar ma opresc aici.
Intr-un cuvant, ma face fericita si-i multumesc lui D-zeu in fiecare zi ca e al meu.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Tot. Suntem facuti unul pentru altul.

Mergi la inceput