Ce apreciati cel mai mult la sot/prieten?
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
corina iulia spune:
quote:
Originally posted by AlbaIulia
Ca este un om matur, serios si cult, o enciclopedie pe picioare cu care pot avea discutii profunde in orice domeniu, o persoana pentru care familia este totul si pe care ma pot baza pe deplin. Sotul meu este 'my soulmate'.
AlbaIulia
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
uite asa e si al meu
"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Alyssa spune:
quote:
Originally posted by corina iuliaquote:
Originally posted by AlbaIulia
Ca este un om matur, serios si cult, o enciclopedie pe picioare cu care pot avea discutii profunde in orice domeniu, o persoana pentru care familia este totul si pe care ma pot baza pe deplin. Sotul meu este 'my soulmate'.
AlbaIulia
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
uite asa e si al meu
"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina
Alba Iulia.... Corina Iulia...
Mai fetelor nu cumva sinteti casatorite cu acelasi barbat?...
![](icon_smile_big.gif)
Alice
Mia. spune:
Al meu era romantic:adica trandafiri,poezii,plimbari prin parcuri,multe declaratii de iubire,surprize placute...Dar acum i-a trecut romantismul cu exceptia faptului ca-mi zice des ca ma iubeste..este si asta ceva ...
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Carolyne spune:
Imi e tare drag sotul meu si il iubesc muuuuuuuuuult de tot pentru simtul umorului, pentru optimismul lui si pentru ca a fost alturi de mine si m-a sprijinit cand eram la greu. Ca sa nu mai spun ca uneori gateste mai bine ca mine!
Este familist convins si este tatal ideal.
Si acum radem impreuna de primele noastre intalniri cand ne aducem aminte ca eu eram gata gata sa-i dau papucii ! Apoi s-a produs clikul si m-am indragostit iremediabil de el si azi avem un ingeras in familie, Veronica, si toata lumea zice ca-i bucatica rupta din taica-sau.
La Multi Ani tuturor si multa sanatate!
Carolyne si Veronica
lucia_cs spune:
Cel mai mult preciez faptul ca ma iubeste si ma respecta (aici intra sinceritate, etc).
---------------------
Scuze pt "glow-ul" urat, dar nu mi-am inchipuit ca o sa iasa atat de pronuntat si nu am idee de posibilitatea de a reveni la vechea "imagine".
Lucia sotia lui Csaba.
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny
Mia. spune:
quote:Mi-a placut!Si eu apreciez asta si nici n-a stat pre mult pe ginduri.A fost hotarit la capitolulu asta.Adevarul e ca a dat peste o comoara..
Apreciez cel mai mult la sotul meu faptul ca m-a luat de nevasta.
![](icon_smile_big.gif)
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chatonel/chatonel.jpg)
chatonel spune:
Ii apreciez sensibilitatea si hotarirea, imi place ca stie sa fie furnica (eu am tendinte de-a fi greiere, dar mi-ar place sa fiu furnica, asa ca invat de la el); faptul ca ma iubeste/respecta il pun aici, desi ar trebui sa se inteleaga de la sine, da' mai stii?
Imi mai place ca formam o echipa destul de buna, ne completam si sustinem reciproc.
Toulouse, la ville rose
http://ginsengclan.free.fr/
carmita_baby spune:
Il ador pentru ca: ma respecta foarte mult; imi spune tot timpul ca ma iubeste si imi aduce flori pe neasteptate; este fffff sincer; pentru ca este foarte dulce, tandru si copilaros.. Il ador pentru ca el este fericirea mea Il respect pentru ca este foarte destept si priceput la toate, pana chiar si la bucatarie si pentru ca este foarte modest