Mamici de ianuarie - februarie (66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Doamnelor,
Va las si eu 3 zile nesupravegheate si va faceti de cap.
Bellamia, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa cresca maricel (sa-l ajunga din urma pe tati) ! Am emotii cand ma gandesc la voi si la primul nostru bebe (cum bine zicea cineva) ca-mi tremura degetele pe tastatura! Va dati seama? S-a dat startul si la noi!

Ce sa mai zic de Ingeras, ca vad ca se grabeste sa nu cumva sa i-o mai ia cineva inainte Sa dea Domnul sa treaca cu bine si ea si Bia peste nastere si sa auzim ca i-a fost usor.

Viktoria, bafta la semnarea contractului ptr casuta. Si asta-i o mare realizare!

Si noi suntem veseli, azi asteptam patutul, carutul si tot ce am comandat vineri la Baby Confort. Sunt super entuziasmata si abia astept sa le vad acasa, sa le mai pipai, sa ma mai bucur de ele. Sotul meu e si nebun, a comandat si cadita, si lenjerie de patut, pana si jucarie muzicala, o gramada, in total de vreo 20 mil, dar a zis ca nu se uita la bani cand e vorba de fie-sa. Tot in week-end am mai luat ceva hainute, pana si halatel de baie i-am luat

Mai fetelor, eu inca n-am nici o contractie (nici macar nedureroasa). Nu-mi doresc in mod special, dar organismul meu nu se pregateste si el de nastere? Avem deja 31s+3z...N-ar trebui sa se antreneze cumva?

Anuc si BB-lica iubita (31S)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Anucstai linistita eu am de maine 35 de sapt. si nu am contractii. Doctorul a zis ca e bine. Eu le-am experimentat pe la 20 de sapt. si zau nu mi-au placut! Si nici nu erau normale!
Doctorul meu mi-a zis ca e totul super ok...deci si fara contractii.

(34 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Eu azi ma simt cam nasol, ma doare bazinul de nu mai pot. Azi m-am dat viteaza si am venit la serv cu autobuzul (caci sotul meu are cel mai important exameni din viata noastra duminica si acum sta si invata, iar pe mine ma doare sufletul sa-l trezesc la 6.30 dimineata). Si dupa experienta cu autobuzul, chiar deca am stat jos, acum ma doare bazinul de-mi vine sa urlu, nici nu pot merge.

Vreau sa stau ACASAAAAAAAAA, nu mai vreau la serv, dar asta o sa se intample tocmai la 1 ianuarie..........

ixxi si persicuta 31+
dr Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Fetelor, copilul nascut la 37 de saptamani se considera ca e prematur? De fapt mai am 3 zile pana la 37 saptamani.
Eu am de doua zile dureri de burta si de spate si numeroase contractii nedureroase.
multumesc fetele pt informatii cu bagajul
pupici si o zi calduroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna , buna dimineata !
Ce ma bucur sa va vad active , mi-a fost dor de voi .
Viktoria azi noapte nu am dormit mai deloc , poate pe sf. dupa ora 16.00 si pana acu pe la ora 11.00. Se pare ca bb. doarme nu mai misca nu nimic , sper sa stea asa toata ziua am nevoie de relaxare totala .
Te cred ca nu poti face bradul mai devreme insa la noi asa se face toata lumea e cam gata , bradul are un suport special astfel incat sta in apa si-l ajuta foarte mult sa strea pana pe 1,2, ian .
Oana vad ca nici tu nu dormei , cum ai inceput saptamana asta , esti mai bine dispusa ?
Ixxi scumpo este f. normal zic eu sa ai aceste dureri , si eu le am , pur si simplu organismul se adapteaza la noua situatie , bazinul se largeste , muschii se intind , etc. Nu te speria si calmeazate altfel tu psihic vei actiona nasterea .
Anuc , nici eu nu am avut parte de nici o contractie , eu zic ca-i bine . Daca n-ai probleme nu le cauta .
Cornelia frumoase poze , si bradutul e scump , e natural ? verdele e superb .
Coca de ce spui ca nasti odata cu ingerasa ?
Gata ma apuc de curatenie ca e 12.00.
Dar trag cu ochiul tot timpul asa ca veniti...

Alina ,Wichard si bb. 34 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Alina,nu, bradutul nu e natural, dar ca sa-mi miroasa in casa a brad cumpar multe crengi de brad natural si le pun deasupra tuturor galeriilor din casa, sub forma de ghirlande si coronite pe usa si pe mesele din casa. O sa le fac poze si lor si atunci o sa intelegi.

(34 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Gabiu, copii nascuti din saptamina 37 sunt considerati la termen. Asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme! Incearca sa stai cit mai mult in pat!

Cornelia, iti spuneau ca s-au dus arsurile! Ei bine au revenit!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna dragelor. Nu am nascut inca, va dadeam de stire daca se intampla.
Noi tot speram sa se intample zilele astea, iar sotul meu ma pune sa merg cat mai mult, dar vad ca Rayan mai vrea sa stea inca.
Am inceput insa sa am multe contractii nedureroase iar pe langa astea am usoare dureri de burta din cand in cand, dar sunt asa de usoare ca nu le bag in seama. Dureri de oase acolo jos cum spuneti voi eu nu am de nici un fel. Nici dureri de spate nu prea observ, si stiu ca asa incepe travaliul.
Azi si ieri cand am ajuns acasa am gasit chilotul ud, pe o portiune mai mare, cam de 4,5 cm cel putin. De asemenea mai am senzatia ca inca mai pierd din dop, putin cate putin.
In 2 zile merg la dr si sa vedem ce va spune. Acum o sapt mi-a spus ca am colul deschis si f scurt. Sper ca acum sa fie col sters.

Ce face Ingerasu? Eu credeam ca o fi nascut deja.
Coca, dar ce dureri ai?
Gabiu, la 37 de saptamani esti la termen, asa ca don't worry.

pupici

Crinuta si bb din burtica 37+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Crinuta, incearca sa urci cit mai multe scari. Bine sa nu exagerezi! Da si sa mergi mult, dar insotita. Sa nu te apuce si sa fi singura! Mai ales ca acum a venit si sotul tau.
Inseamna ca lui Rayan ii place la tine in burtica!
Ingerasu nu a nascut inca. E bine. Abia asteapta sa nasca!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Crinutatocmai intrebam de tine....banuiam eu ca sotul e devina ca nu mai esti pe-aici! Poate ai noroc si nasti asa cum iti doresti atata timp cat mai e el aici! bafta!

Amary....te inteleg si te compatimesc....ti-am zis ca eu simt ca mor din cauza lor. Ma inunda pe gat in sus si ma ard pur si simplu!!! O sa ma duc sa-mi iau Rennie ca zau nu mai suport!

(34 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput