Mamici de ianuarie - februarie (66)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Cornelia, azi-noapte am experimentat si eu pentru a doua ora arsurile. Pe mine ma arde pe git, esofag! Dar de dimineata am constatat ca s-au dus!. In rest suntem bine! Am inceput sa ne miscam un pic mai greu si sa obosim repede! Felicitari pentru bradut!
Noi mai asteptam.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Esti o fericita Amary daca ti-au trecut, ca pe mine ma tin cate 2 zile si o noapte incontinuu, si uneori imi trec cu lapte alteori nu-mi trec cu nimic...
De miscat greu...ohohooooo, abia de acum? Eu de vreo luna si ceva gafai si ma misc in reluare!
Oricum bine ca sunteti bine!
Saru' mana pentru bradut! Si eu as mai fi asteptat dar parca anul asta ma precipit in toate alea...probabil ca nu mai am rabdare!

Cocutaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!1

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

'Neata,
Cuscra, cu parere de rau trebuie sa iti dau vesti nu tocmai bune...
Tot week-end-ul mi-a fost rau, am avut dureri groaznice de mijloc si mai nou imi amortesc mainile atat de tare ca nu-mi mai simt degetele inelar si mijlociu...chestie care ma sperie destul de tare.. La ora 12.30 voi pleca la dr si s-ar putea ca de maine sa nu mai vin la birou intrcat azi dimineata abia m-am tarat..
Amary, am primit mesajul tau vineri si am vorbit cu ingerasa in week-end..S-ar putea sa nastem amandoua o data!!!

Coca 33 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Eu azi ma simt cam nasol, ma doare bazinul de nu mai pot. Azi m-am dat viteaza si am venit la serv cu autobuzul (caci sotul meu are cel mai important exameni din viata noastra duminica si acum sta si invata, iar pe mine ma doare sufletul sa-l trezesc la 6.30 dimineata). Si dupa experienta cu autobuzul, chiar deca am stat jos, acum ma doare bazinul de-mi vine sa urlu, nici nu pot merge.

Vreau sa stau ACASAAAAAAAAA, nu mai vreau la serv, dar asta o sa se intample tocmai la 1 ianuarie..........

ixxi si persicuta 31+
dr Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Buna dimineata, doamnelor,
mai e putin, mai e umpic :)
Stie cineva ceva de Ana Maria?
As vrea tare mult sa vorbesc cu ea.

Anda, 33+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Ixxi si eu astept pina pe data de 23 sau 24 Decembrie sa impodobesc bradul. L-as face si eu mai repede, dar pe urma Doris intreaba ca unde e Mos Craciun. Si asa ieri am fost la o serbare si a venit "Mosul". Ea a recunoscut imediat ca nu e cel adevarat si cine se ascunde in spatele costumului. In fantazia ei Mosul vine pe geam in 24 Decembrie dupa ce venim de la biserica de la slujba pt. copii. Vede deja ca prin magazine sint o sumedenie de mosi si ride de ei.
Cornelia mie mi-a prescris medicul Renni cu calciu impotriva arsurilor si de cind i-au nu mai am probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Coco nu mai fi trista si nu te gindi la prostii. Mai ai un pic si ai scapat. Mergi la medic si sa ne spui si noua daca ramii acasa.Coco si Ixxi dar de ce nu va luati concediu medical daca va este asa de greu. si spuneti-le sotilor sa va maseze un pic pe spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Viktoria, multam' o sa-mi cumpar si eu cred ca altfel mor daca mai am 2 zile cacele trecute!!!

Cocuta, da de ce zici c-o sa nasti repede ca si Ingerasul? Ce s-a intamplat? Durerile astea sunt normale mama draga! Si eu am o groaza de dureri prin toate locurile, dar le tratez cu indiferenta ca daca le-as baga in seama m-as vaita non-stop!!!
Foarte bine ca nu mai mergi la servici!!! lasa ca vorbim la telefon...da-mi nr. de fix. Macar sa stai tu acasa sa te odihnesti!!!!
Ai primit chestia aia? daca nu, eu zic sa te duci la posta sa intrebi pentru ca e anormal...a trecut o saptamana!!! Trebuie sa fi ajuns!

(34 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Coca, ti-am mai trimis un PM! Te rog raspuns!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Coca, dar tu ai stat cuminte? Sau te-ai apucat sa faci curat, asa cum spuneai acum 2 saptamini?
Si mie imi mai amortesc miinile noaptea si nu mai pot sa string pumnul din cauza ca se umfla miinile. Dar dimineata fac niste exercitii (string si desfac pumnul)si imi mai trec.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput