Cum mi-a schimbat Rashid viata !

Cum mi-a schimbat Rashid viata ! | Autor: aysha

Link direct la acest mesaj

Offfffffff....fetelor! Cine spune ca e usor sa fii mama maninca rahat cu toate membrele. Inferioare si superioare.
Pe 25 septembrie 2002,intr-o joi, la 12.48, prin cezariana s-a nascut lumina vietii mele.A avut doar 2.480 kg. A binevoit imediat sa faca icterul noului nascut si la distanta foarte mica de timp si acneea noului nascut.

Din cauza anesteziei nu l=am putut alapta 3 zile si a patra zi deja dragul de el era dependent de biberon. Si dupa inca vreo 2 zile n-am mai avut nici un strop de lapte. Fara complicatii,furii si alte chestii. Pur si simplu ....s-a gatat.
Eu am facut complicatii la operatie si am stat cu tot cu Rashid in spital 10 zile si capiata de situatie am cerut externarea fara accord medical la aproape 2 saptamini de la nastere.

Am indurat nenorocita de penicilina in ...posterior si fel si fel de analize.Nici un rezultat. Operatia nu mi se inchidea pe 0 portiune de 2 cm.

Am mers apoi la o clinica particulara si cu un unguent...dumnezeiesc operatia mi s-a inchis in 4 zile.

Si mai apoi a inceput....aventura...in care eroul principal e Rashid.
Cind am iesit din spital, Rashid cintarea exact 2 kg. Un curcan american gata de Thanksgiving era mai dezvoltat decit el. Zau!
Prima baie i-a facut-o mama care era plina de teama ca nu stia cum sa-l apuce sa nu-l fringa.
A fost un copil cuminte,ca bebelus. Bagam aspiratorul si el dormea! Doar 5 zile a avut colici si aia dupa-amiaza,deci fara mari probleme.
Si a crescut copilul meu de la 3 luni avea 6 kg si devenise deja Petre roman...omu' fara git. Era asa rotunjor ca iti vevea sa musti din el.
S-a dezvoltat normal,doar ca in loc sa-i rasara dintii pe la 6 luni iar iesit 6 deodata la 8 luni.
La 10 luni a inceput sa mearga si de atunci o tine tot intr-o fuga precum Forest Gump.
E un copil incapatinat,cu pareri foarte personale si cind are momente de tandrete cu noi cred ca apoi le regreta ca ne pocneste de ne rupe.
Face nazbitii ca orice copil si ne umple viata de lumina. Rasfatat cit cuprinde si foarte posesiv cu mine.
E prietenos cu copii si devotat papagalilor.
E atit de mofturos la mincare de cred ca apoplexia ma asteapta dupa colt.
E un copil nici prea prea nici foarte foarte. De la mine n-a luat decit culoarea parului si aproape culoarea pielii. In rest e taica-su.
Avem probleme mai nou cu limbile. Eu vorbesc romaneste cu el si asta nu-l ajuta deloc. Nu se intelege cu aproape nimeni. Intelege arabeste dar nu spune decit 2 cuvinte.
Am sperante ca va veni o vreme cind ma voi duce la scoala sa invat si arabeste.
E total dependent de biberon si de suzeta,nu vrfea sa bea lapte din cana si gingureste cind vede biberonul.
Strica multe dar ne repara sufletul.
Cind il vad fericit si sanatos sa dea dracu daca nu uit ca mi-a devastat un mobil,ca mi-a nenorocit 7 DVD-uri, ca a spart o cutie de parfumuri....si multe altele.
Il iubim si ne-a umplut viata.
Va mai povestesc si alta data ca-l vad ca e cu degete intr-o telecomanda si parca vad ca-i cauta -mina- inima.
Pupici cu lipici.

PS. Aspirantelor, nu va lasati dezamagite de esecuri. Cum am reusit eu si voi o veti face. Aveti incredere in instinctele voastre.
Cum fiecare casa are un stapin asa fiecare copil are un parinte....undeva.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

heeey pupici cu lipici pt aysha si rashideluuuuuuu ca de doi ani il asteptam
aus aysha cred ca inca doi ani o sa-ti auzi asta de la noi :-)))))))))

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Aysha,sa-ti traiasca Rashid cel nazdravan!
Asteptam sa ne pui poze cu el.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bravi Rashidutz!

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna, Aisha...Eu nu sunt o membra veche DC si deci nu te stiu, dar am citit postarea ta si mi-a facut bine. Eu imi doresc cu disperare un bb dar am hotarat sa mai asteptam, dar ideea e ca ma sperie gandul nasterii si apoi ma sperie responsabilitatile. Oare o mama simte ce si cum trebuie sa faca? Ca presupun ca nu ne invata nimeni...
Sa iti traiasca minunea, sa fie sanatos si sa va umple in continuare viata cu bucurii. Dar pozele unde sunt? Hai mamiko baga si niste poze cu puiutzul ca sa vedem si noi un copil frumos si sanatos.
Iti spun si eu BINE AI REVENIT pe forum, ai facut bine...Eu ma stiu pe mine ca nu mai pot sta o zi fara sa intru pe aici!
Pupici.

--------------------

Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani
SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Aisha draga, nu stiu de ce te iubesc eu asa de tare, dar esti o scumpa si o mama (aproape) perfecta, ca noi toate...
Sa-ti traiasca nazdravanul mic, de abia astept sa vad poze cu voi!!!

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gulshan spune:

salamaleikum aysha,
in primul rand ''mashallah''ptr rashid.am citit cu mult drag tot ce-ai scris si mi-am amintit multe chestii despre ai mei plozi.sa fiti sanatosi si sa va bucurati si de bunele si de ''relele''lui rashid.

am vazut ca esti in emirate,unde anume?ca avem toate sansele sa ne intalnim in vreo zi,caci si socrii mei sunt in emirate.cum de nu ai intrat la :prieteni dintotdeauna(unde sunt musulmancele mele?),sunt multe fete dragute stabilite in diferite tari, si se discuta f deschis si subiecte interesante ptr noi.sunt sigura ca te vei simti bine...
oricum,ma bucur ca am citit ce-ai scris tu ,ca mi-ai determinat asa o stare placuta,si mi-ai castigat simpatia din prima.
numai bine,
allah hafiz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

devotat papagalilor

Sa va traiasca si va aduca numai bucurii!!!!!

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Aysha,sa-ti traiasca puiul sisa fie mereu sanatos,cuminte si frumos!

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

aysha sa-ti traiasca bb-lul mult si bine,sa va aduca numai fericire si bucurii.
Hai pune ceva poze cu voi si cu zona in care locuiti,cred ca e minunat acolo !

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Da,asa e!Sotul meu, dupa ce-am venit acasa cu BB si a inceput pasatul ca pe o minge de baschet,da-mi-l mie,ba mie,a spus ca nu intelege cum am putut trai pina acum fara el.E incredibil cum poate sa-ti schimbe viata!Pur si simplu nu poti descrie in cuvinte.

Mergi la inceput