Cum mi-a schimbat Rashid viata !
Raspunsuri - Pagina 2
Melaroxy spune:
quote:
Initial creeata de aysha
.
E un copil incapatinat,cu pareri foarte personale si cind are momente de tandrete cu noi cred ca apoi le regreta ca ne pocneste de ne rupe.
Face nazbitii ca orice copil si ne umple viata de lumina. Rasfatat cit cuprinde si foarte posesiv cu mine.
E prietenos cu copii si devotat papagalilor.
E atit de mofturos la mincare de cred ca apoplexia ma asteapta dupa colt.
E un copil nici prea prea nici foarte foarte. De la mine n-a luat decit culoarea parului si aproape culoarea pielii. In rest e taica-su.
Avem probleme mai nou cu limbile. Eu vorbesc romaneste cu el si asta nu-l ajuta deloc. Nu se intelege cu aproape nimeni. Intelege arabeste dar nu spune decit 2 cuvinte.
Am sperante ca va veni o vreme cind ma voi duce la scoala sa invat si arabeste.
E total dependent de biberon si de suzeta,nu vrfea sa bea lapte din cana si gingureste cind vede biberonul.
Strica multe dar ne repara sufletul.
Cind il vad fericit si sanatos sa dea dracu daca nu uit ca mi-a devastat un mobil,ca mi-a nenorocit 7 DVD-uri, ca a spart o cutie de parfumuri....si multe altele.
Il iubim si ne-a umplut viata.
Va mai povestesc si alta data ca-l vad ca e cu degete intr-o telecomanda si parca vad ca-i cauta -mina- inima.
Pupici cu lipici.
PS. Aspirantelor, nu va lasati dezamagite de esecuri. Cum am reusit eu si voi o veti face. Aveti incredere in instinctele voastre.
Cum fiecare casa are un stapin asa fiecare copil are un parinte....undeva.
Frumos si adevarat! SA-TI TRAIASCA!
aysha spune:
Fetelor,va iubesc si va multumesc!
Asta e Rashid!Zbuciumatu!
Gulshan,eu stau intre Dubai si Sharjah pe Ittihad Road.
Cind ai drum p-aici te astept cu cea mai mare placere.
DC s-a dezvoltat atit de mult ca inca nu sint total familiarizata cu harta site-ului.
Vin si acolo cu drag!
Motanik,cind Cel de Sus vrea apai sa stii ca nici Tsunami nu poate distruge!
Ai incredere in sansele tale si nu te descuraja.Sub nici o forma!
Roxy,sper sa am timp la noapte sa reimprospatez albumul lui Dodo si dau link-ul.
Da,Cristina,ai sa rizi, dar de cind eram insarcinata,papagalii veneau pe burtoiul meu si ....ma rog,papagaleau.
Lui Rashid nu ia fost niciodata teama de niciunul,nici macar de cei mari, ba pot spune cu mina pe inima, ca treaba sta invers.
Fug ei de el.
Plus ca au un timp al lor special in care isi...povestesc treburi importante. Si ei sint membrii familiei,nu?![]()
Cu mare drag,Aisha
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
moni-k spune:
Aisha, ii doresc micutului
Rashid multa sanatate si fericire iar voua sa va umple sufletul de bucurii !!!
Si cand o sa fie mare sa-i aduci aminte cum l-a pacalit "matusica" din Romania sa renunte la pampersi!
Sarbatori fericite !
Moni-k
Gabbriela spune:
Sa va traiasca micutzul
si sa va aduca multa fericire si impliniri. Sa creshti mare si sanatos bb scump.
Sarbatori fericite la toata lumea
Gabbriela
& www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian 
0 - 2 years 2 - 3 years
Catan spune:
Sa va traiasca baietelul si sa va bucurati impreuna de tot ce-i mai frumos si bun.
Frumoasa povestea ta Aisha
serenity spune:
quote:
La 10 luni a inceput sa mearga si de atunci o tine tot intr-o fuga precum Forest Gump.
E un copil incapatinat,cu pareri foarte personale si cind are momente de tandrete cu noi cred ca apoi le regreta ca ne pocneste de ne rupe.

...Multa fericire si sanatate in noul an pentru Rashid cel mititel si pentru voi !
Mic album

Alexandra , mamica lui Mihaita

Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )
ruxi spune:
Multa sanatate si noroc micutului Rashid!![]()

Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12172 ( Povestea nasterii )
aysha spune:
Uraaaaaaaaaaaa!
Astazi vietzoiul meu si-a spus numele.
Bineinteles de la Rashid Abdallah pina la Ashi Alala,cum frumos spune el, mai avem de mestecat la cuvinte.
Insa.......doamne,ce melodie frumoasa pentru urechile mele!
Cu obrajiorii bucalati,usor "limbut", cu un tzir de strungareata si uite reteta buna de pus la inima.
Si faza picasso se pare ca a trecut.
Acum este "chinuit" de karaoke.
Si are pretentia sa fie si aplaudat.
Nu ca as avea ceva impotriva stilului "neo"(?) insa ma gindesc ca trecerea rapida de la o "arta" la alta seamana a ...nesiguranta?!
Va pup.
Sint in extaz (dupa agonia cu peretii,cred ca o meritam).
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
moni-k spune:
Bravo Rashhhidddddddddd !!!! 
Inebuneste-o pe mami,
spune-i ce ai de spus
si sa vorbesti cat mai mult cand ea doarme !!!!
moni-k
gegea spune:
Sa-ti traiasca odorul! Ma topesc cand vad cu cata dragoste si pathos vorbesc mamicile despre puiutzii lor. Si eu sunt o viitoare mamica de aprilie si abia astept marea intalnire, desi stiu ca va fi greu...Daca n-as fi convinsa ca va si frumos, nici nu cred ca as mai fi facut pasul asta.
Inca o data, sa traiasca Rashid si sa te bucuri de pe urma lui!
Geani&pui de om