Sunteti multumite de prenumele vostru?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

ALBINUTZA, la multi ani!
ADINA-STEFANIA, PT. MAINE 15.12.2004.

Sa fii mereu vesela, frumoasa, iubita si sa-ti implinesti cat mai multe vise.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Mie-mi place mult,mult numele meu - Raluca -si eu am avut in generala 3 colege cu acelasi nume iar in liceu 2 (in clasa).Dar tot imi place de mor.Este singurul prenume si cred ca altul nu s-ar fi potrivit.Deci se poate spune ca sunt un caz fericit

Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

buna la toata lumea

pe mine ma cheama CARMEN_CRISTINA si il urasc pe cristina daca as stii cum se face las scoate afara

parintii mei colegii rudele toti numai cristina imi spuneau
acum ca am ajuns in germania toti imi zic carmen si parca suna alt cumva
sunt mandra de numele carmen pe care il port sa ii dea dumnezeu sanatate nasei mele de botez ca ea mi la pus.. dar cu cristina ce m a fac...

toate cele bune..

carmenn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Hop si eu!
N-am fost deloc multumita cu prenumele meu, mai ales din cauza diminutivarii lui aici, in Moldova :lenuta sau nuta
Foarte mult mi-ar fi placut sa ma cheme Liana. Asa ca am impus numele asta cind am intrat la liceu. Dar am ramas tot cu un diminutiv: Lia.
Acum sint Lia in familie si intre prietenii din liceu si Elena oficial, adica la serviciu.
Cei care ma cunosc din copilarie insa ....
Sper ca fiica-mi sa-i placa prenumele ales!

www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=633450517105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Album Erica noiembrie si octombrie
Elena si Erica (6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Elena Cristina. Nu stiu care au fost ratiunile de alegere. Ambele imi plac, toata lumea imi spune Cristina. Cred ca mi se potriveste. De Sf. Constantin si Elena primesc intotdeauna cadouri, dar de Craciun - niciodata. Nu stiu de ce. Etimologia prenumelui Cristina = Hristina = crestina. Da' nu-i bai.
Daca as fi putut sa aleg, m-as fi numit Eva. Nu stiu de ce, dar imi place la nebunie.

Mos Craciun cu plete dalbe,
A sosit de prin nameti...

Astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Buna fetele,
Tzop tzop si yo..deci ..subsemnata Andreea liniutza Lacramioara.
Cu Andreea sunt foarte fericita cu atat mai mult cu cat si numele de famelie se termina in -ea si astfel numele ,cred eu, are o melodicitate aparte..
Cu povstea numelui..he he he..la inceput au vrut sa imi puna Manuela ,apoi au vrut Cristina da' mai erau alte 2 verisoare cu acelasi nume,apoi..Nicolina..Multumesc Lui Dumnezeu ca m'am nascut fix de Sf. Andrei si astfel a fost rezolvata buba de la sine..
Iar Lacramioara.. cred ca e cel mai lung nume din lume, mama nici nu a stiut ca tata m'a declarat si Lacramioara. A vrut sa ii faca o surpriza ..si s'a gandit ca la cat a plans mama in timpul sarcinii e tocma' bunutz si numele asta.
imi place si cel de'al doilea,mi se pare ca suna tare gingash..dar nu il folosesc niciodata.
Partea buna e ca am 3 zile de serbat: ziua mea pe 27,Sf Andrei si floriile..iupiii

Pupici,

Anderrusha

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine spune:

Buna fetelor. Si eu am doua nume, din care primul nu imi place de nici o culoare. Il urasc chiar. Al doilea simt ca mi se potriveste ca o manusa, si il iubesc. Aura Madalina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by pd

Mai am un prenume (Sofia), dar ala nu-mi place nici atat, asa ca fetei mele i-am pus niste nume mai normale zic eu si printre ele Maria, care mi se pare cel mai frumos nume.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

n Cum nu-ti place Sofia? E cel mai frumos nume( cu accentul pe I, desigur, ca la regina Spaniei, nu ca la capitala Bulgariei, ala chiar ca nu-mi place)
Mie imi place ca am un nume mai rar...acuma ca am crescut, dar ca fetita nimeni nu-l tinea minte...imi spuneau Simona, Simina, Sorana...numai Sabina nu spuneau.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Eu mi-s multumita: Timea... si Fotini... intoteauna in Ro. ma intreba lumea de unde-s numele mele... am fost mandra ca nu mai este alta ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Salut fetelor.

La noi in regiune era asha prenume intilnit rar, eram unica in toata shcoala nu doar in clasa. De rar ce era il uram tare de tot. Cind am intrat la universitate (la Chishinau) in orash am vazut un poster unde erau citate nishte versuri din cintecul lui Ion shi Diona Aldeateodorovici:

Bucurativa prieteni de prieteni si de frati
Bucurativa de un nume ce vii dat ca sa-l purtati

De atunci parca m-a luninat Doamne-Doamne shi sunt tare mindra de el. LUCIA - dupa parerea mea e cel mai frumos nume.

Deci - Bucurativa de un nume ce vii dat ca sa-l purtati

Sarbatori fericite si La Multi Ani

_ _ _ _

Tot raul ce tsi se intimpla e inspre bine

Mergi la inceput