Sunteti multumite de prenumele vostru?
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
ruxij spune:
Prenumele meu este Lia si acum sunt multumita de el. Cand eram copil nu imi placea, ca pe nimeni nu mai chema Lia la scoala, as fi vrut sa ma cheme Cristina ca toata lumea era Cristina:)) Ma intrebam de ce tb. sa am eu un prenume asa "ciudat".
Al doilea nume este Antoaneta, pentru ca m-am nascut de Sf. Anton, dar nu l-am folosit niciodata.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Felicity spune:
Mie mi-a placut mereu numele meu, Isabela. Ca aproape fiecare de aici, mai am un al doilea prenume care nu a folosit la nimic.
Iar daca as avea o fetitza, cred ca i-as zice Emma pt ca imi plac numele scurte si simple.
eu nu am cunoscut decat o Mihaela in decursul vietii, si o singura Ana Maria. si mi se par amandoua nume foarte frumoase.
si Sofia imi place, mi se pare sofisticat
dana_ene spune:
Nu-mi plac prenumele mele (caci am doua !), nu mi-au placut niciodata, dar... asta e !
Ma cheama Ana Daniela .
Povestea numelor mele:
Pe nasa mea de botez o cheama Ana, deci..., iar pe fata lor o cheama Dana. Nasa a avut pretentia sa primesc ambele nume, dar mama, saraca, s-a gandit ca nu poate sa-mi puna numele ANA DANA (oribil suna, nu ?!), asa ca a facut o mica modificare si a reiesit ANA DANIELA .
Oricum, nasii mei ma striga Dana.
---------------------------
Voi spuneti ca Mihaela este un nume des intalnit. Dar ce ? Daniela nu este ?
Ba daaaaaaaaaaaaa ..........!!!!!!!!!!!!!!
Mie imi place f.f.f.f.f. mult numele pe care l-am ales pentru fetita mea. Dar cine stie ce va gandi ea, nu ?
Oana - e simplu si dulce
Maria - il ador, neaparat am vrut ca fiica mea sa poarte numele acesta.
Imi place foarte mult numele mamei mele: Alexandra.
Insa nici ei, cand era mica, nu-i placea .
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
gianina-alina spune:
mie chiar imi place!gianina
e rar ,suna frumos...si-i al meu!
al doilea -alina-nu stiu ce rol sau rost are!nimeni niciodata nu mi-a zis asa!
de cind cu DC cred ca doar cineva ni-a zis alina!
poveste e ca bunicul meu din partea mamei a avut de comentat:"tulai tu fata da' n-ai gasit la copchilu' asta un nume frumos rominesc?io cum o strig acu?"si mereu cit a trait am fost pentru el "tu copchila"
sper sa-i plca puiului meu numele ales de mine:andreea !
e frumos si are semnificatii...
va pupacim cu drag,
Andreea si eu
gegea spune:
Primul meu prenume este Georgeta, nu-mi place deloc, de fapt de ceva vreme ma simt mai atasata de acest prenume pentru ca aveam aceeasi zi a numelui cu tatal meu.
Al doilea nume este Geanina( cei apropiati imi zic Geani
Nu ma topesc dupa nici unul din numele astea, dar Nu vad sincer ce alt nume mi s-ar potrivi.
Geani&pui de om
gabrielat spune:
Mie imi place numele meu - Gabriela. Nu m-am gandit niciodata ca as vrea al nume, imi place si gata.
Si la serviciu, nu mai exista nici o Gabriela in toata unitatea deci de ziua numelui eu culeg toate felicitarile .
Pe sora-mea o cheama Mihaela, asa a vrut tatal nostru ca sa serbam amadoua ziua numelui.
liliac1 spune:
Si eu am primul nume (dupa parerea mea) ORIBIL - Georgeta. Niciodata nu ma prezint asa dar faptul ca este primul nume ma incurca rau de tot. Am intrebat-o si eu pe mama ce-a fost in capul ei cand mi l-a pus? Cica sa-i port numele tatalui meu mai departe (el - Gheorghe).
Noroc ca mi-a mai pus un nume dupa liniutza - Liliana, mama crezand ca este o Elena "alintata" fiind nascuta cateva zile dupa Constantin si Elena.
Numai ca "Liliana" vine de la "Elisabeta"...
iulia grosman spune:
si mie imi place numele meu IULIANA insa de cind m-am maritat barbata-miu ma striga iulia si de atunci sint iulia peste tot in afara de buletin.pina si copii ma stiu de iulia. numele m-i l-a pus taica-miu dupa o matusa de-a lui pe care a iubit-o f tare,iar in familie sintem doar noi doua iuliane.mi-ar fi placut sa am si al doilea nume dar asta e.toti copii mei(in numar de trei) au cite doua nume.
oana0204 spune:
Pe mine ma cheama Oana-Luminita.. si imi plac..ce-i drept, mai mult Oana si mai putin Luminita.. dar nu as dori sa-mi schimb prenumele pentru nimic in lume.. odata primit la botez, esti trecut in catastif la doamne-doamne..cum sa-l schimb?
Oana DFoto
baby-boom spune:
Pe mine ma cheama Florina si Cristina( mi s-a spus asa in scoala primara, deoarece nu suportam numele florina ca era mai rar).....in rest sunt Florina...era super misto inainte sa ma marit, ca ma chema Florian Florian.......... Si imi placea..........
Pe foaia din maternitate eram Cristina Julieta...dar buna-mea cand a auzit a insistat si am devenit cum spuneam mai sus
Pupici
Florina, mamica lui Elise(5 luni)
http://photos.yahoo.com/floppyflorina