Sunteti multumite de prenumele vostru?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Eu sunt Veronica si atat.Mi-ar fi placut sa am si nume sfant sa primesc si eu cadouri de 2 ori pe an.Exista Sf. Veronica pe 12 iulie,dar nu stie nimeni.Pana si eu uit
Dar imi place Veronica.In copilarie ma alintau-mama:Verutza,tata-Verona.Acum ma sriga Vera.La servici-Verutz (ma alinta sefa mea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Acuma sunt multumita, dar acu` 20 de ani se facea bashcalie la greu ca ai mei nu au stiut ca Maria se scrie cu "M" si nu intelegea nimeni de ce Daria ... A fost nasol, asa e cand ai parinti cu imaginatie care au asteptat un Darius

Leoaicele Daria & Giulia (16 august 2004)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

Imi place destul de mult mai ales ca toti imi spun Alexa ori mai simplu Ali ! Insa mi-as fi dorit ca macar unul din nume sa fi fost Maria ! Doamne cat de mult imi place si daca barza va dori sa mai treaca pe la casa noastra inca odata si sa aduca o fetita , atunci precis se va numi Maria !

Alexandra , mamica lui Mihaita

http://photo.yahoo.com/Mihaita

Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Pe mine m-a enervat dintotdeauna existenta celui de-al doilea nume, frate nu vad sensul...pe mine numai m-a incurcat...ba nu mi-l treceau in acte, oficiale vorbesc, ba imi trecea numai pe cel de-al doilea, m-a facut cu nervii...e frumusel si cel de-al doilea e Carmen dar primul e al meu adica nu vad cum m-ar fi putut chema altfel-Bianca.Imi place ca aici nu am avut probleme si nici nu trebuie sa-l speluesc.
Gaza mea prin urmare are doar un prenume spre surprinderea neamurilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Primul meu prenume e Alina,si imi place foarte mult chiar daca este destul de comun.
Al doilea prenume e Dana,mi l-au ales nasii,nu ma incinta foarte tare dar nici nu imi displace.Uneori chiar mi se pare dragut .Oricum,nimeni nu ma striga asa si daca ar face-o,cred ca nici nu as reactiona .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

mie mi-ar fi placut sa ma cheme simplu: MARIA sau IOANA sau IULIA, un nume scurt, dar nasha mea, care e profesoara de biologie, m-a botezat GENTIANA!!!! acum nu ma mai deranjeaza numele asa tare, dar cand eram mica, de la porecle (geanta, gentzi, gentile)pana la numele in sine, nu-mi placea nicicum.

merry x-mas

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

quote:
Initial creeata de daniela_daneza

Buna ziua, la toata lumea!

M-am gandit ce subiect sa mai abordam pe acest forum , mai ales cele care inca nu avem copii..
Sunteti multumite de numele vostru, sau v-ar fi placut sa aveti altul, daca da, care?
Eu ma nunesc: DANIELA - IULIANA.Imi plac ambele, dar cred ca mi-ar fi placut sama cheme ELENA.Va veti intreba de ce.Pt. simplul motiv ca m-am nascut in aceiasi zi cu bunica din partea mamei mele , si care purta cu mandrie acest nume romanesc...
Imi place Iuliana, dar fiind al doilea nume nimeni nu imi spune asa...Apropo pt. cele care aveti acest prenume sa stiti ca pe 21 decembrie e in calendarul ortodox" MUCENICA IULIANA".ASA CA VOM SARBATORI.

Va sarut , o zi minunata si astept noutati.

dana

Inainte de a sarbatoarea Iulianei este sarbatoarea Danielei pe 11 decembrie.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Eu sunt Bianca... (adica "de 2 ori cat Anca").
Sa precizez cumva... imi place numele meu si nu e nici rar, nici intalnit prea adesea...

Nu am, insa, sfintisor , dar ii celebrez pe toti ceilalti, si am ingeras

Adevar graiti voi cu Mihaela... la scoala aveam mai multe Mihaele in clasa, dar si aici avem mai multe prietene Mihaela, si mereu cand vorbim despre ele sau le pregatim cadourile de Craciun, le spunem numele alaturi de soti: "Mihaela si Radu", "Mihaela si Mihai"...

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Pe mine ma cheama Linda si cind eram mica copii strigau intotdeauna "Linda,cs,cs" pentru ca ei credeau ca Linda este un nume de ciine.Sau "Linda caratista" pt. ca era un serial la unguri cu o Linda care facea carate.Si mai am un nume pe care nu vreau sa il spun(va rog sa nu dati in mine) pt. ca asa se pare ca sunt singura(in lume) care are acest nume si vreau sa si ramin singura(inca mai caut daca mai exista cineva cu acest nume).In consecinta,eu sunt multumita de prenumele pe care le am.

LindaG

http://community.webshots.com/user/lindaparmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La asa un subiect nu se putea sa nu zic si eu ceva. Pe mine ma cheama Paloma si nu-mi prea place ca am asa un nume pentru ca de multe ori cand ma prezint trebuie sa-l repet, ca lumea nu prea intelege, ca sa nu mai spun ca de cateva ori oameni care imi vedeau doar numele si nu ma cunosteau credeau ca e vorba de un barbat.
Mai am un prenume (Sofia), dar ala nu-mi place nici atat, asa ca fetei mele i-am pus niste nume mai normale zic eu si printre ele Maria, care mi se pare cel mai frumos nume.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput