Varsatoarele la apel! (II)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Ioana cat despre mersul la doctor, ce sa mai vorbim! Al meu sotior este cadru medical, dar la doctor ii este tare greu sa mearga. Noi tot facem investigatii in asteptarea unui bb si el a fost si este alaturi de mine trup si suflet, ma insoteste la medic de fiecare data. Am trecut prin incercari foarte grele si, fara sprijinul lui, mi-ar fi fost mult mai greu sa le depasesc. Apropo, si eu sunt tot ardeleanca, din Tg.Mures, chiar daca acum locuiesc in Bucuresti.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Teodora,

No comment in cazul acesta! Ma gandeam ca numai al meu are de-a dreptul o fobie fata de tot ce inseamna doctor! Cred ca nici daca as amenaja acasa cabinet medical nu ar accepta sa fie consultat. Partea ciudata este ca daca i se spunea sa ia medicamente, le ia fara cometarii.
In schimb, cand este vorba sa ma duc eu la doctor, ma sprijina cum poate el mai bine - fac si eu haz de necaz. Si noi am trecut printr-o pierdere de sarcina si sincer, daca nu era el, cred ca eu o luam razna. Si am trecut si prin investigatii...cunosc ce mult inseamna sprijiul sotului in perioada respectiva.
Cum ti-a fost adaptarea la Bucuresti? Te-ai mutat de mult acolo?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Ia uite ce de sarbatorite au fost in ultimele zile...si nu ziceti nimic, da? Sa ne veselim!

LA MULTI ANI! pentru claudia (cl), dori (bia), geut, karina, alesandra, sobo, mstroie, titisha, timea, smillaraq si melina34. Fetelor, va urez multa sanatate, pace in suflet, noroc, iubire, succese in tot ceea ce faceti si visurile sa vi se implineasca.

Noroc si numai bine!

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

LA MULTI ANI !!!!
Multa sanatate ,bucurii si multe impliniri !!!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe spune:

Mai fetelor ca am uitat, La multi ani!!!! , de, se apropie si ziua mea si m-au pocnit....amintiriliii

Luminitza, mami de Alexuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luminitap_ro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

dragelor, varsatoarelor,
nu mai am timp de nimic si nu am mai intrat pe forum de vreo saptamina, dar scriu repede-repede, un foarte mare si multiplu La Multi Ani varsatoritzelor care si-au serbat ziua si celor care urmeaza (inclusiv pt. mine, sic.)

sa ne tinem la curent daca am avut acel an de pomina pe care il prevestea acvaria.

Sus inainte Varsatoarele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fetitza spune:

Si eu mi-s varsatoare....pe 10 Februarie. Desi nu am vazut pe nimeni pe listuta cu ziua asta.
Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

hai la multzi ani si sa traim (mult si mai ales, bine!!)

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

LA MULTI ANI !!! Miguelle

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsel spune:

Ma primiti si pe mine in club? Si eu tot varsatoare - 27 ianuarie. La multi ani pentru toate varsatoarele!!!

Mergi la inceput