Varsatoarele la apel! (II)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Puneti-ma si pe mine pe lista - 14 februarie!!
La multi ani tuturor sarbatoritelor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Buna ! Ma primiti si pe mine in clubul vostru ???
Irimell te rog sa ma treci si pe mine pe listuta pe 9 februarie ...dar oare sunt cea mai mica de aici...ca implinesc 18 ani .

Va pup te toate

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna seara fetelor! Abia v-am descoperit! Ma primiti si pe mine? Sunt nascuta pe 24 ianuarie. Are cineva un sot Balanta? Ce relatie aveti cu el?

Teodora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by thea_m

Sunt nascuta pe 24 ianuarie.

LA MULTI ANI!!!Multa sanatate si impliniri !!! (pt ieri )

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

La multi ani!
Mult noroc, sanatate si tot ce va doriti, fetelor: thea_m, jonica, nicole3, roxy.

Numai bine!

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

si io si io,abia acum v-am gasit
treceti-ma si pe mine pe lista,16 februarie
La Multi Ani fetelor care isi sarbatoresc azi ziua de nastere,un an super sa aveti plin de bucurii si impliniri!
Bic,nu m-am uitat pe site-ul acvariei,da sper sa avem un an deosebit!nu-ti ga griji,ca si io am momente cam ca tine!Acum ma apuca dracii ca nu ma ajuta in casa atit cat as vrea eu,ca nu stie sa gateasca si sa ma scutesca pe mine cand mie lenek nu ma rasfata atit cat as vrea ea,dar si cand ma gindesc cat munceste il compatimesc,stiu k ma iubeste dar isi arata afectiunea mai rar(si cand o face,ma sufoca si vreau sa ma mai lase in pacedeh,toane de femeie),asta e,cine ne iubeste ne iubeste cu defecte si calitati,cu tot!

Speranta moare ultima!
Valentina

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !!!!!!!!! Sarbatoritelor de azi !!!!

Bine ai venit Valentina!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

LA MULTI ANI! sarbatoritelor de azi - inclusiv mie!

Teodora, eu am sot Balanta! Eu zic ca deocamdata avem o relatie buna; suntem deja casatoriti de aproape 4 ani.

Ioana

quote:
Originally posted by thea_m

Buna seara fetelor! Abia v-am descoperit! Ma primiti si pe mine? Sunt nascuta pe 24 ianuarie. Are cineva un sot Balanta? Ce relatie aveti cu el?

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

LA MULTI ANI FETELOR CARE S-AU NASCUT IN 26.01 ACUM X ANI!
Ionica si noi suntem casatoriti din iunie 2001 si ne intelegem foarte bine. Desi eu sunt mai visatoare si el mai pragmatic. Rar imi spune vorbe dulci, dar imi dovedeste mereu cat ma iubeste prin toate gesturile pe care le face pentru mine. Ma consider foarte norocoasa ca am un asemenea sot. Noi formam o echipa in adevaratul sens al cuvantului si in ceea ce bucuriile pe care le impartasim, dar si treburile casnice care se impart intre noi in mod egal.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Teodora, si noi suntem casatoriti din 2 iunie 2001.
La noi alterneaza uneori rolurile de visatorul familiei...Oricum si noi formam o echipa, eu incerc sa-l sprijin cu tot ce pot, si el incearca la fel.
Cu o singura chestie ma lupt mai serios: cu mersul la doctor!....nu vrea nicicum atata timp cat mai sta in pozitie verticala! Nu-i nimic, ma antrenez pentru cand vom avea copil.

Ioana

Mergi la inceput