HAHAHAHA!!!
Nu mai vroia sa adoarma ca sa-l vada pe mos, a tinut ea sa inchida usa si a si a adormit pe cizmulite ca sa-l vada un pic pe mos si sa-l pupe ca e un dragut...
N-au tinut povestile ca trebuie sa adoarma ca sa vina, ca trebuie sa fie ascultatoare , imi raspundea ca nimeni nu se supara pt. un pupic..pupicul e scuzabil...
Azi dimineata era suparata ca l-a rata dar e convinsa ca pe mos Craciun nu-l rateaza!!!
Va pupic si "mosi" micuti si draguti in fiecare casuta!!!!
Pucici pt. "mosulici"!!!
TYNA SI DIANA
Azi Mos Nicolae a venit la gradinita si copiii au intrebat pe unde a venit,de nu l-au vazut?
-Pe la bucatarie,li s-a raspuns,ca sa manance,sa prinda puteri,atat el cat si renii,apoi sa fuga si la alte gradinite!!!
Ce frumoase povesti despre Mosu',daca ar putea el sa ne premieze,ce bine ar fii!!!
Chiar asa mi-a explicat Laura la 4 dimineata cand a descoperit cadourile in ghetute, "mami, Mos Nicolae are o cheie magica, cu care deschide toate usile". Asa o fi?
Pozele noastre
Da URA!!!!
I-am spus Dianei ca mi-a spus o fetita ca Mos Craciun si Mos Niculae au o "cheita" si a crezut...acum are dilema ca daca au cheita pot sa vina si in alte zile si ea trebuie sa fie cumite tot timpul?
HAHAAHAH! Asta da dilema nu fetelor?
TYNA SI DIANA