Pe unde intra Mosii?

Pe unde intra Mosii? | Autor: tynadiana

Link direct la acest mesaj

Ma adresez voua cu o intrebare "Pe unde intra Mos Nicolae si Mos Craciun in casa cand e geamul inchis?"
Asta a fost o intrebare incuietoare nu avem cos s-o pacalesc pt. ca stam la bloc...si geamurile noaptea le inchidem ca e frig...Anul trecut am pacalit-o ca bate la usa dar acum a mai crescut si a vazut la tv. ca Mos Craciun vine cu sania trasa de reni...."pe unde ca la noi nici nu are unde sa parcheze"...HAHA!

O framanta rau de tot si nu as vrea sa rup magia craciunului...Dati-mi o idee va rog!
Va multumesc!

TYNA SI DIANA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

buna intrebare :)) Ar trebui adaptata povestea la locuintele zilelor noastre. Se scurge in casa pe teava de gaz? Pe gurile de aerisire? :)

Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Ah, stiu! Doamne, cat e de simplu! Mosii au azi statii de teleportare. De asta reusesc sa ajunga la fiecare copil in acelasi timp. Si sunt nu doar statii de teleportare, ci si de multiplicare. Un sistem ce seamana cu o sala a oglinzilor, dar nu e vorba doar de reflexia Mosului. El se multiplica in carne si oase, intr-o secunda si se teleporteaza direct sub brad.

Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tynadiana spune:

OK!
Ai dreptate,dar doar pe jumatate tine da baietei, dar eu am fetita...Nici n-a auzit de teleportare, in ce discutii ma impingi ca imi prind urechile...
Te rog gandeste si pt. o fetita...

TYNA SI DIANA

Mergi la inceput

Mosul pentru fetite se strecoara sub brad prin vis. Isi ia avant de pe Luna, si hop! in visul fetitelor. De acolo se scurge pe o lacrimuta, pe gene, usurel, sub bradut. Pune darurile sub brad, repede, repede, sa nu se usuce lacrima, sa poata aluneca pe ea inapoi in vis. Acolo arunca putin praf de stele sa uite fetita ca l-a visat, isi ia avant si hop! e inapoi pe Luna. Sau in visul altei fetite.

Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

In copilaria mea Mosul a sunat la usa si sania il "astepta" jos. La fel va fi si pentru Julia: Mosul ii va da darul personal contra unei poezioare.

Mos Niculai tot pe usa... in timp ce dormeam.

Adela-

Sarbatori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

quote:
Originally posted by descintec

Mosul pentru fetite se strecoara sub brad prin vis. Isi ia avant de pe Luna, si hop! in visul fetitelor. De acolo se scurge pe o lacrimuta, pe gene, usurel, sub bradut. Pune darurile sub brad, repede, repede, sa nu se usuce lacrima, sa poata aluneca pe ea inapoi in vis. Acolo arunca putin praf de stele sa uite fetita ca l-a visat, isi ia avant si hop! e inapoi pe Luna. Sau in visul altei fetite.

Sapte dintr-o lovitura!

Bravo ! Cred ca cu povestea asta o cuceresc pe Sandica.
Eu cand eram mica, stateam intr-o vila unde era si o soba. Pai eu stiam ca Mosu intr prin hogeag cand se stinge focul in soba si lasa darurile si tot prin hogeag iese. Si eu chiar credeam :)))

www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

La noi merge cu "magie" !!! "Nu stiu, mami, cum vine, Mosul e fermecat si stie sa faca tot felul de lucruri extraordinare pe care numai copiii pot sa le inteleaga: intra pe unde nu se poate, cand nu-l aude si nu-l vede nimeni, are timp pentru toti copiii din lume intr-o singura noapte, etc, etc"

Noi ii lasam Mosului si o placinta pe semineu sa manace un strop cand trece pe la noi, ca poate i-o fi foame! Si sa vezi, minune mare, chiar isi face timp sa guste un pic!

Descintec, frumoase povesti! La noi se potriveste mai bine cea cu teleportarea, tocmai ce a inceput sa-l pasioneze pe Andrei subiectul!

Pupici!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
aici suntem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tynadiana spune:

Va multumesc mult de raspunsuri...o sa incerc cu ce a spus Descantec si daca vad ca-mi prind urechile cu "luna si cu lacrimile" ma arunc in "magia" Norei.....Deja se apropie si au inceput intrebarile...

Va pupic si mosi cu barba alba sa gaseasca prin desaga ceva si pt. mamici cuminti!

TYNA SI DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1iana spune:

eu stiam ca intra pe gaura cheii..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Mos Niculae are o cheie fermecata, care se adapteaza pentru fiecare usa si pentru fiecare broasca, descuie usa, da de pantofiori, isi face treaba, iese si incuie usa la loc. N-am lamurit inca la ce ora vine.

Pentru Mos Craciun ne mai gandim ...

Mergi la inceput