colpita mixta

colpita mixta | Autor: cristina_tudor

Link direct la acest mesaj

am primit astazi rezultatele de la un examen microbiologic si de secretie vaginala: diagnostic: colpita mixta.
Rezultatul e astfel:
secretie vaginala: levuri absente
iar la micro:
leucocite: relativ frecvente
flora microbiana tip- bacili gram pozitivi(doderlein) relativ frecventi
coci gram pozitivi in perechi relativ frecventi
filamente miceliene: relativ frecvente
trichomonas: absent
levuri: absent
hematii: absente
...restul rare sau absente

mie nu-mi suna bine"doderlein" si nici colpita mixta
intrebarea e: la un astfel de rezultat se impune testul Hpv?

Mi s-a prescris tratament cu Poliginax, niste ovule preparate in farmacie si un unguent pt. sot(am uitat numele unguentului, cred ca Ketoconazol).

stie cineva mai mult despre aceasta" colpita mixta".

multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Hai sa-ti raspund eu ca vad ca nu ai primit nici o lamurire. Poate e cam tarziu.
Colpita = inflamatia colului uterin, cel mai des infectioasa
mixta = infectia este cu mai multi germeni: coci gramm pozitivi (stafilococ sau Streptococ) si Candida.
Poliginax contine antibiotic pentru bacterie si nistatin pentru ciuperca.
Bacilii Doderlein formeaza flora normala a vaginului, sunt prezenti la toate femeile. Prezenta lor e un lucru pozitiv si necesar.
Tratamentul colpitei se face la ambii parteneri (sotul Ketoconazol activ pe candia), altfel dupa ce termina unul din parteneri tratamentul se reinfecteaza de la celalalt (ping-pong).
Testul Hpv nu-mi dau seama ce inseamna prescurtarea. Revin-o cu o lamurire daca vrei.

Diana si Vladut (16.05.2004)
poze Vladut
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAR spune:

eu am fost diagnosticata tot cu colpita mixta - vezi si mesajul meu pe forum - "colpita mixta -ajutor"
si intr-un final am facut testul hpv si a iesit pozitiv cu risc crescut . Acolo am primit foarte multe raspunsuri .Daca mai vrei sa afli informatii te astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fody spune:

Buna.Am fost si eu diagnosticata cu colpita mixta, am fost la 3 medici, am urmat tratamentele si de doua ori, insa nu am avut nici un rezultat. Sunt disperata, nu stiu cum sa scap de ea. Poate stiti vreun tratamant naturist?

Mergi la inceput