UNDE E LIMITA? DIVORTEZ?
Raspunsuri - Pagina 6
KULTA spune:
vera, , esti "tare".Am ris de ma doare burta. Sigur i-o voi arata sotului meu sa-i vad reactia (bineinteles ca va fi de acord cu varianta marius, dupa care, i-o voi prezenta pe a ta) .
Kulta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Roxy Trixy spune:
Vera esti al inaltime!!!
http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta
dedy spune:
Dragi mamici,
Sunt un tatic nou pe site si am citit un pic pe forum din subiectul acesta...nu am putut sa stau deoparte deoarece ma chinuie gandul ca un copil sa aibe parintii despartiti...nu suport ideea cu totate ca am si eu un servici foarte stresant si-mi ocupa o groaza de timp, motiv pentru care mai ajung si eu nervos pe acasa si nu-mi place nici cum e vopsita usa. Incerc sa-ti spun zepellina ca ideea cu iesitu' este buna doar ca trebuie sa-l lasi vreo saptamana sa se duca singur, sa stea departe de voi si sunt aproape sigur ca ai sa primesti un raspuns la cele ce ti se intampla, adica sunt 2 raspunsuri si anume:
1.O sa va simta lipsa si o sa-si dea seama ca degeaba are de toate si poata sa-si permita orice, are libertate cat incape DAR nu are ceva care sa-i umple sufletul si acel ceva sunteti VOI !!!!
2.Nu o sa va simta lipsa si nu-si schimba comportamentul, fapt care arata ca sunt lucruri mai importante in viata lui decat VOI si deci nu merita iubirea voastra. Probabil ca o sa-si dea seama intr-un tarziu de chestia asta numai sa nu-si dea pumni in cap atunci...chestie ce face sa treaca o perioda din viata fara sa ai langa tine pe cei ce-i iubesti cu adevarat. Prietenii sunt cei cu care te simti bine pentru o perioada scurta din viata, dar familia este, sau cel putin ar trebui sa fie sufletul fiecaruia dintre noi.
Toti avem perioade grele in viata dar cred ca refugiul unde trebiue sa le gasim rezolvarea este in sanul familiei....dar din pacate sunt printre noi si oameni care cred ca asta isi doresc, pe cand de fapt e o dorinta pentru o perioada de timp dupa care cauta orice altceva numai de dragul de-a schimba ceva in viata.
Raspunsu e la tine si poti sa-l decoperi in functie de comportamentul lui sau intr-un caz fericit "discutati amandoi aceasta problema cu sufletul deschis, adica sa va spuneti cinstit si fara ascunzisuri ceea ce simtiti si cautati raspunsul impreuna" oricat de dureros ar fi el.
Tot ce am scris aici e din gandirea si sufletul meu !!!
dedy
Adela spune:
quote:
Originally posted by juliafin
Marius,tu esti convins de ceea ce ai scris aici sau faci misto de noi???Ca o fi varianta A ca o fi cea B,de la mine,simplu membru al acestei comunitati,primeste domnule moderator!Vektros,sunt 10? Da
Juliafin> uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37672" target="_blank">aici discutie `serioasa` pe marginea subiectului.
Adela-
Sarbatori Fericite
apalossa spune:
Tora are dreptate,si Zina.Marius a dat un raspuns barbatesc(fii barbata),din punctul de vedere a unui barbat.Dar avem si noi nervii nostrii.Dar daca te respinge,cu ceilalti se simte bine si cu tine nu,e clar ca tu esti factorul de stress si nu activitatea lui zilnica.E clar ca nu mai esti pe primul loc in inima lui.Eu sunt de parere ca daca nu mai esti pe primul loc in inima unui barbat,locul doi nu e de mine.Investesti prea mult intr-o casatorie(sub toate aspectele),ca sa te multumesti cu jumatati de masura.Gaseste-ti tu pe cineva si ai sa poti gandi mai bine,mai detasat aceste probleme.Gandeste-te si la tine
Chestia cu celalalt obraz este valabila un timp,dar dupa aceea esti luat de prost....Apalossa.Pupici
buli spune:
zepellina, nu stiu ce e mai bine.
pot sa-ti spun ce as face eu in locul tau. l-as lasa o vreme in banii lui, nu i-as zice nimic, dar chiar nimic, sa faca ce vrea. poti sa fii si putin distanta. poate chiar are probleme la munca si barbatii asa-s. imediat se inchid.
iar o data cind il prinzi bine dispus poarta-te cu el ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat. se poate sa se relaxeze singur si sa inceapa sa se deschida in fata ta.
daca nu si nu, ai totusi nevoie de o explicatie clara.
insa eu cred ca rezolvi mai mult cu blindete (asociata cu fermitate) decit cu
iar daca are pe altcineva cum zic fetele ai sa afli, nici o grija. lumea e plina de binevoitori.
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
va dorim Craciun fericit
Roxy Trixy spune:
Draga Zepellina, uite ca noi am dat-o in ras aici si nu am mai aflat nimic despre tine...
Ce ai mai facut, ce s-a mai intamplat cu tine intre timp?
Apropos de ce zice dedy si eu suport cu greu ideea unui copil care are parintii despartiti, si consider ca atata vreme cat se mai poate face ceva, trebuie sa luptam pentru unitatea familiei.
Dar ce te faci cand realizezi ca cel de langa tine este doar un strain, unul care poate si-a reparat greselile si nu calca gresit fata de familie sau de partener... si totusi il simti ca pe un strain, stii ca niciodata nu va mai fi ce a fost, stii ca in sufletul tau nu el este cel langa care vrei sa iti petreci tot restul vietii... Ramai cu el doar de dragul copilului? Renunti la tot ce e al tau, simtire si gandire, pentru ca puiul tau sa nu aibe parintii despartiti, chiar daca tu totusi ai o viata intreaga inainte? O viata pe care o sacrifici langa cineva cu care nu ai nimic in comun?
Poate deviez putin de la subiect, dar totusi ca ar fi de facut?
http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta
zepellina spune:
Azi sunt trista. Roxy, la lucrul asta ma gandesc si eu. Am incercat sa aplic sfaturile lui Marius care sigur pe termen scurt dau rezultate, au inceput sa dea dar aseara m-am enervat, am pierdut din vedere tot un sfat, "sa nu astept multumiri, nu asa recent". eram obosita si aveam nevoie de cineva, sa simt ca ma iubeste, dar nu era (nu am simtit).
Cu copilul se poarta ft bine, o iubeste enorm si chiar azi ma gandeam la asta, macar pt ea sa nu renunt, este ft fericita cu noi, impreuna.Mai bine imi calc pe suflet (macar o perioada pana se clarifica mai bine) decat sa ii calc ei, cred ca ar suferi enorm. Desigur, asta tot pt o perioada scurta pt ca altfel nu se poate.Ma simt ft independenta si sigur as rezista (cu ajutorul vostru)
"ideea cu iesitu' este buna doar ca trebuie sa-l lasi vreo saptamana sa se duca singur, sa stea departe de voi si sunt aproape sigur ca ai sa primesti un raspuns la cele ce ti se intampla"
A picat deocamdata ideea asta deoarece nu are unde sa se duca iar de inchiriat nu poti asa repede, trebuie sa cauti.Ma gandeam acum si eu ca ar fi buna ideea, altfel nu simte lipsa, mai ales ca le are toate.
Eu continui deocamdata sa lupt pt ca vreau sa fiu sigura de decizia mea care daca este sa renunt la el, sa fie una sigura, fara intoarcere si remuscari.
zepelina
alma spune:
Ma aflu si eu intr-o situatie asemanatoare, divortata, cu copil, pusa in fata unei alegeri dificile. Desi imi iubesc inca sotul (fostul), relatia noastra se degradeaza pe zi ce trece, singura nu ma mai pot lupta cu indiferenta si lipsa lui de respect fata de mine. Niciodata nu va mai fi ce-a fost, sunt convinsa de asta, asa ca nu-mi ramane decat sa-mi gasesc linistea fara el.
Fetita il iubeste mult, iar el abia daca o baga in seama intre doua stiri Tv.
Nici mie nu-mi place ca ea sa creasca fara ambii parinti, dar in cazul acesta nu-mi ramane decat sa gasesc forta necesara sa suplinesc lipsa tatalui ei (care oricum e absent in majoritatea timpului) si sa ma redescopar ca om. Am fost de-atatea ori victima a abuzului emotional incat ii gasesc mereu scuze pentru felul in care se poarta.
Incercand sa raspund la intrebarile tale, Roxy, teoretic nu as renunta la tot ceea sunt eu pentru a trai langa un barbat cu care nu mai am in comun decat copilul, dar pana acum am facut-o. Sunt aproape 4 ani si nu mai am putere, nu vreau sa ma complac in aceasta situatie. Nu mai sunt chiar asa tanara, dar simt ca starea mea afecteaza negativ copilul si trebuie sa inceteze. Mi-o spun in fiecare zi.
http://community.webshots.com/user/freediaro
marius spune:
Iti doresc intelepciune, chiar daca raspunsurile date la adresa mea in cadrul acestui subiect, sunt asa cum sunt.
Atunci cand simti ca o iei razna vin-o aici. Precis va fi cineva sa iti poata da un sfat, sau sa te asculte.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro