Mamici de martie-aprilie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 2
Lorelai spune:
elibui, bine ai venit printre noi. sper sa ai parte de o sarcina fara peripetii.
clio, elibui descrie bine contractiile nedureroase. e o senzatie de "pietroi in burtica", care apare si trece repede. e bine sa stai intinsa cind apar si uterul se relaxeaza. crampele (dureri ca la menstruatie) sint normale, se intind ligamente si muschii se adapteaza la dimensiunile uterului. nu te speria ca nu e nimic grav.
Lorelai
DIALORI spune:
Buna fetelor,
Noi suntem bine, azi am ornat casutza cu instalatii, asa ca pe aici ca tare imi place, macar sa simt si eu sarbatorile cu luminite la casa; in legatura cu listutza pt. bb- ei va mai zic eu ce mai trebyie:
prosopel special pt. bb-ei, sapunel lichid,shamponel toate de la jhonson & jhonson si sa nu uitati de crema de uns la fundisor , tot timpul trebuies unshi la funduletz.
Coral intrebai ce sa pui in caditza, este la walmart,sears si zellers un fel de pad( nu stiu exact cum sa ma explic) dar daca te duci la raioanele de bb-ei ai sa le vezi in special la raionul de baie.
Daca imi mai aduc aminte de ceva am sa va mai spun.
Va pup si sanatate la bb-ei
gegea spune:
Buna, fetelor!
Salut si bun venit, elibui si alice! Sarcina usoara si fara prea multe probleme!
E cam nasoala ziua de luni....ne adunam mai greu pt o noua saptamana...
Sa cresteti frumos si multi pupici!
adrianafedorca spune:
buna burtici,
noi suntem bine,bine, bebelinul a inceput sa miste mai mult si mai tare, mai mult seara si cand stau mult pe scaun, asa mult imi place...
cat despre listutza cu cumparaturi pt bebe e tare buna, dar eu sunt superstitioasa si nu vreau sa cumpar nimik inainte, nu stiu cum o sa ma descurc dar asta e....vad eu...o sa ma ajute mama...
in legatura cu suportul pt baitza eu cred ca este foarte folositor am vazut si eu pe internet cum arata si cred ca o sa cumpar si eu , va dau adresa sa-mi spuneti daca ne referim la acelasi lucru
http://reclama/produse.php?categorie=Articole+pentru+baie se numeste BEBE CONFORT - SEZLONG PENTRU BAIE dar mi se pare un pic cam scumputz mai ales ca nu se foloseste decat pana la 8 luni
oricum cred ca sunt multe de cumparat , eu una as cupara un magazin de haine pt bebelinul meu, si toate jucarelele din lume, dar cum noi stam la 2 camere...o sa fim un pic cam inghesuiti, mor de ciuda ca nu mai am inca o camera sa o aranjez asa frumos ca-n reviste...
cam asta e tot, noutati nu mai am, abia pe 7 aflu si eu ce e minunea din burtica, in ceea ce priveste intalnirea noastra eu sunt pentru, si tot pentru pizza hut sunt si eu cu toate ca am zis ca nu mai intru acolo ...nu ma pot abtine si mannac pana mi se face rau...eu am pus deja 5 kg pe mine, mi se pare cam mult...ca abia am intrat in 5 luni...voi cu stati la capitolul kg?
va pup si numai bine la burtici
Adriana si bebelinul din burtica 18 +
DPN 30 Aprilie Dr Laura Dracea - Giulesti
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
adrianafedorca spune:
tot eu am uitat sa va intreb, voi ce patut o sa cumparati pt bebe, eu m-am tot uitat prin magazine si am vazut ca sunt paturile clasice din lemn si unele pliante http://reclama/produse.php?categorie=Patuturi+pliante
voi care credeti ca e mai bun? eu una as lua si asa si asa dar ...ma gandesc ca patutzul pliant incape usor in masina si cand plecam in concediu bebe are patul lui , am vazut in cora parca unul ca cel din poza cu 2 nivele, cu masuta de infasat , o chestie care se pune deasupra patului si care se scoate cu lampa de veghe si cu jucarele la vreo 4 milioane si ceva, dar nu stiu ce sa fac care o fi mai confortabil pt bebe? ca am vazut ca asta pliant are o saltea cam subtirica
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
Ana71 spune:
Buna fetelor,
Felicitari si bine ai venit elibui.
Nici eu nu cred ca voi cumpara multe lucruri inainte de nastere (tot din superstitie), eventual prin februarie o sa iau strictul necesar. Ce-i drept eu mai am niste chestii (patut, baita,etc) de la primul copil. Oricum eu va sfatuiesc referitor la hainute sa luati niste lucrusoare foarte comode (din bumbac, fara tot felul de gulerase si de preferat cu capse pe fata sau intre picioare pentru schimbat pampers-ul mai usor) si usor de imbracat (ideea este ca prin magazine sunt tot felul de lucruri frumoase, dar important ste sa fie usor de imbracat). Eu am avut niste costumase foarte frumoase, dar care evitam sa i le dau tocmai ca il exasperam pana il imbracam. Si raman mici foarte repede.
Un magazin unde gasesti cam de toate si raportul pret /calitate este bun este Piciul (eu merg la cel de pe 13 Septembrie). Duminica o sa botezam un baietel si toate lucrusoarele le-am luat de acolo.
Baita eu am avut din aia clasica si cand ii faceam baie ii puneam un prosopel in baita pentru a nu aluneca. Sterilizator de biberoane, interfon de camera, masuta de infasat mi se par niste lucruri utile (daca-ti permiti) dar nu neaparat necesare. Eu l-am alaptat pe baietelul meu pana la 7-8 luni si nu am avut nevoie nici de sterilizator, iar biberoanele pentru nou nascuti pe care le cumparasem au ramas nefolosite. Un lucru mai util mi se pare cantarul, dar ideal ar fi sa ai de unde sa-l imprumuti (nu-ti trebuie mai mult de 6 luni).
Referitor la intalnire eu nu am preferinte deoasebite. E OK si la Pizza Hut si la Shorley sau la Sheriffs. Cred ca ar fi bine sa fie in timpul saptamanii pentru ca ma gandesc ca in week-end e cam aglomerat.
Va pup,
Ana (saptamana 26, DPN 8 martie 2005)
ligia13 spune:
Buna!
Mai are cineva probleme cu linkul asta:http://reclama/produse.php?categorie=Patuturi+pliante ?
Eu de ce nu pot intra?
geta_sava spune:
Buna dragalaselor!Noi suntem bine si ma bucur sa citesc ca si voi sunteti cam la fel. Si la voi se agita bb tare noaptea?? Al meu m-a speriat sambata noaptea ce tare ma lovea dar am papat si s-a linistit. Am facut toxoplasma si e negativ asta imi da sperante ca va fi bine si ca vom ajunge la marele final!!
Pupicei la toate si burtici sanatoase!!
Getulici si baietel de 21 sapt
infofun spune:
Fetelor saptamana asta e ultima in care va scriu, pentru ca voi sta acasa. Mi-as fi dorit sa va mai citesc, dar nu am cum, sper sa fie totul bine si sa ne vedem bebelusii sanatosi, sa ne bucuram de ei.
Noi suntem bine, desi burtica mea e cam mica, asa o vad eu pentru 24 de saptamani. La voi cum e?
In rest bb misca cand vrea el, nu tare dar destul cat sa ma bucur de miscarile lui. Eu nu am luat decat doua costumase pentru bb. Prin februarie am sa ii iau mai tot ce-i trebuie. Patutul il voi imprumuta ca si asa nu va dormi prea mult in el, ca as vrea sa-i fac camera lui, insa acum nu am destui bani. O sa mai cumpar niste biberoane si o pompita de muls, ca eu sunt ff sensibila si sigur voi avea probleme. Iar in martie voi cumpara lucruri mai marunte ca uleiuri si sampoane.
Cam atat despre noi, eu inca mai am acele intarituri de burtica, bine ca nu sunt dureroase zi doar incomode.
GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie 
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"
ligia13 spune:
Buna din nou!
Sunt ffff fericita si trebuie sa spun cuiva.
Acu cateva momente , stateam linistita la biroul meu si butonam cand dintr-o data am simtit ceva ciudat in burtica(ca o broscutza care m-a atins pe interior). Sunt sigura ca a fost bebe, ca a fost o miscare noua .
Uf ce fericita sunt , e prima oara , asta sper ca inseamna ca e bine.
Maine ma duc la eco, nu mai rezist pana atunci!
Va pup!