Melodia voastra

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Dragelor ,
pentru nunta mea, Julio Iglesias&Dolly Parton - When you tell me that you love me, este "arvunit" . Oare merge sa deschidem dansul de mai multe ori?
V-am pupacit cu drag, ma duc s-o mai ascult inca o data.

Krelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katie spune:

Buna fetelor!
Ce ma bucur ca am mai gasit lume care nu vrea neaparat vals... incepusem sa-mi fac probleme cu asta, pentru ca eu as vrea "Sa nu-mi iei niciodata dragostea" a Holografilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

La nunta noastra ne-a fost "daruita" melodia:"Monaco:28 degree a l`ombre". Nu ne pregatisem nimic in mod special fiindca au fost o groaza de chestii de aranjat la care nu ne-am fi asteptat( ne-am facut singuri nunta). Mi-as fi dorit insa enorm "Wonderful tonight"- Eric Clapton. Si imi doresc si acum sa ascult mp3 cu aceasta melodie. O are cineva?

Mergi la inceput

Edessa, ti-o trimite fata cu cea mai mare placere, numai sa-mi dai o adresa de e-mail, aici sau in privat, unde vrei tu.
Pupi

Krelia

Mergi la inceput

Hiiiiiii, nici n-am vazut ca am primit o stelutza, yupiiiiiiiiiii . Ce bine ma simt!
Sar'na Catalin

Krelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Melodia noastra va fi "Love somebody"-Robbie Williams...este cantaretzul nostru preferat.

E nevoie de mult curaj sa indraznesti sa fii tu insuti.
DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Yuppi!!!!! am si eu stelutza!! multumesc, multumesc!!!

E nevoie de mult curaj sa indraznesti sa fii tu insuti.
DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Buna........miresici dragalase
Ce mai faceti?
Eu de-abia astept sa se termine ziua asta si sa vina maine.....sa ma duc la targ.
Ce parere aveti de chestia asta: cine merge azi la targ imbracata in rochie de mireasa are intrarea gratuita. Eu una nu m-as duce imbracata asa...nici sa ma pici cu ceara.
Si eu am primit o stelutza...... cineva acolo sus ne iubeste, nu fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza spune:

Melodia noastra este "When a man loves a womand" Brian Adams.

Ia uitati insa ce informatii am gasit pentru o nunta ca-n filme
http://www.weddingguide.co.uk/articles/wordsmusic/musicwedding/musicforyourwedding.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Ei bine!... Bravo voua cei care ati reusit sa gasiti o melodie cu care sa incepeti nunta. Noi ne-am dori foarte mult ca prima melodie sa fie un vals, dar nu gasim unul mai ritmai ca sa zic asa care sa ne reprezinte. Poate ma ajuta cineva????? .Ahhh! Bineinteles vals romanesc si cu versuri frumoase de dragoste. NU-i asa ca-s pretentioasa? .Astept raspunsuri.

Mergi la inceput