Melodia voastra

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Noi ne-am ales valsul Brindisi din "La Traviata". Il stie toata lumea, dar mie mi se pare romantic...

I wish I were an angel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetelor,
Imi explica si mie cineva cum este cu melodia asta ' a noastra'?

Eu stiu ca la inceput se pune valsul mirilor ca sa deschida petrecerea, mai este o melodie cand se aduce tortul, melodia noastra cand se pune atunci, sau ce este cu ea? (nu inteleg

V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Salutare!!!!
Pai, din cate am inteles eu melodia noastra este "valsul mirilor", melodia cu care deschizi petrecerea. Aceasta melodie nu trebuie sa fie neaparat vals, poate fi melodia voastra, poate aveti si voi o melodie, care cand o ascultati va aduce de aminte cand v-ati cunoscut, ceva momente mai importante din viata voastra de cuplu.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Noi ne-am hotarat la "Once upon a December" melodia din Anastasia. Mi se ridica parul pe mine de fiecare data cand o ascult! Mai trebuie sa stam si sa exersam impreuna, pt ca vreau sa facem niste figuri....sa impresionam pana la lacrimi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Noi am ales "Vivo per lei"-Marcel Pavel&Sanda Ladosi.De atunci,de cite ori ascult aceasta melodie imi aduc aminte de nunta si de fericirea pe care o simteam atunci.Iar daca se intimpla sa ma cert cu sotul(destul de rar),melodia imi aduce aminte cit de mult il iubesc si cit de fericita eram in ziua cind am devenit o familie.Aceasta melodie a devenit "balsamul" sufletului meu...

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Buna
Nu v-am mai scris de mult.
As vrea sa incepem nunta cu "Atat de frageda" cantata de Mondial. Dar imi place si Valsul Mirilor. Asta e mai comun insa. Sa vad daca il conving pe tzuca-al meu sa nu incepem cu valsul.
Dar eu am inteles asa: ca intai danseaza mirii intre ei...iar pe a doua melodie danseaza mireasa cu tata-socru si mirele cu mama-soacra. As putea sa pun intai melodia cantata de Modial si apoi Valsul?
Offffff sunt tare zapacita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamadalina spune:

Buna,
Noi avem melodia "noastra" de cand ne-am cunoscut. Primul dans a fost pe "When a man loves a woman"....deci problema asta mi-am scos-o din sistem. Asta pe linga vals.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna.Noi am avut ca prim dans,melodia noastra,adica Unchained Melody,cantata de Righteous Brothers.Pt cine nu-si da seama despre ce melodie vorbesc...este soundtrack-ul filmului"The ghost" cu Demi Moore si Patrick Swaize.
Va pup si urez o nunta ca in povesti viitoarelor mirese.

Claudia si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kokolina spune:

salut, fetele
la nunta noastra, am avut STRANGERS IN THE NIGHT...Frank Sinatra
a fost alegerea mea, la momentul ala mi s-a parut cea mai potrivita

Kokolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

noi ne gandeam la una dintre melodiile lui Vanda Shepard din Allie Mc'Bill.

Mergi la inceput