Cine a dat examneul auto la Ilioara? urgent pliz!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Mult succes si sa ne spui maine ce ai facut.
Iti tinem pumnii.

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Mult succes maine. Si eu am in curand examenul.... Si mi-e o frica...

alina si bb Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinkava

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Si eu sper cu disperare sa prind anul asta examenul auto, pt ca a zis mosul ca nu se poate masina fara carnet!
Vreau masina....

BAFTA!

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Am luat sala dar m-a picat la traseu......
Si nu pt ca am gresit ci pentru ca din pacate toate celelalte 3 fete care erau in masina cu mine aveau traseul aranjat si trebuia sa pice pe cineva.....
Sunt extrem de suparata si nervoasa deoarece eu nu am facut greseli de picare! Dar, desigur, nu se putea duce cu toate carnetele date!
Tot timpul cat am condus, in spatele meu, in alta masina a fost instructorul care a vazut TOT ce am facut si cand am coborat cu dosarul in mana(nu l-a vazut) a venit sa ma felicite fiindca era SIGUR ca am luat carnetul deoarece nu gresisem.
Politistul mi-a bagat din burta niste chestii pe care nu le facusem.....
O fata inaintea mea nu a dat prioritate de trecere(nici pietonilor care erau pe VERDE si nici catorva masini) si a fost nevoie de interventia politistului(a pus frana brusca)-pentru lucrul asta te pica din start, dar nu, ei i-a dat carnetul! Trebuia sa pice cineva de fraier si cum eu am refuzat sa dau spaga, m-a picat pe mine!
Si nu e doar atat! M-am socat cand am vazut cati si-au aranjat traseul! Mai toti erau reprogramati!
Am fost martor la un baiat care tot asa nu a dat prioritate si a tb sa puna politistul frana si la o intersectie a taiat calea unor masini care aveau prioritate. Dupa ce l-a oprit nu a vrut sa-i comunice rezultatul cu mine in masina si mi-a spus sa ies afara, am iesit si dupa 5 min il vad pe baiat ca iese foarte fericit de la volan! N-am mai rezistat si m-am dus sa-l intreb ce a facut si mi-a zis ca i-a dat permisul!
Doamne ce nervi mi-am facut si cat am putul sa plang de ciuda!!!
Acum trebuie sa dau din nou si sala! Si asta daca prind locuri pana de anul nou! Ca se pare ca nu mai sunt!

Stiu ca nu ar trebuia sa plang dar totusi putea sa-mi dea si mie ca doar NU AM GRESIT!
De contestatie nici nu e vorba deoarece nu mai pup eu carnet niciodata daca fac!
Asta e.....
Oricum, va multumesc din suflet pt incurajari, poate data viitoare nu o sa se mai intample asa!

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lulu_N spune:

Lorelai,

Nu te mai necaji, ptr. ca ai sa vezi ca vei reusi. Am trecut si eu prin asa ceva, adevarat in 1996 si tare m-am necajit. Insa pot sa-ti spun ca atunci, carnetul se lua in medie dupa 2 incercari. Majoritatea aveau la "activ" macar 1 picat de sala sau de traseu.

Nu dispera, ca vei reusi pana la urma!

bafta multa,

Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

nu fi suparata, doar nu este un capat de tara
eu am dat examen anul asta si am luat din a doua incercare
cei care si-au aranjat traseul , dupa parerea mea sunt niste inconstienti si se joaca cu viata lor
multa bafta data viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

LORELAI... nu fi suparata... Si eu am patit la fel... Am luat sala de 3 ori si am picat la traseu, pe care l-am luat a 3-a oara... Depinde si de noroc... Poti sa dai de un politzist care pur si simplu nu are chef sa te treaca... nu neaparat ca trebuie sa pice pe una... Uite, la mine a 3-a oara am luat toti care eram in masina... Asa ca roaga-te si totul va fi bine...
E chestie de noroc!...
Bafta data viitoare...

Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Da, nu disper, doar ca sunt necajita ca trebuie sa suferim noi pentru cei care isi aranjeaza. Nu este corect! Bine, da-le carnetul lor daca au dat spaga dar da-l si celor care sunt corecti si nu au gresit!
Dar se pare ca ei trebuie sa-si gaseasca si un tap ispasitor.
Pacat.....
Pacat pt cei care isi nvata "pe bune" si se straduiesc si nu gresesc.
Ca sa nu mai spun ca se poarte oribil cu tine.
Am intrat la sala la ora 8:10 si am terminat la 8:40, au spus ca ne anunta rezultatele la 11:00 si au venit la 13:00 si nici macar nu si-au cerut scuze ca au tinut atatia oameni in asteptare! Lasa-ne pe noi astia tineri dar am vazut si persoane mai in varsta si chiar o graviduta cam in 6-7 luni!
Nu am cuvinte......
Asta e, poate data viitoare nu o sa fie asa si sper sa iau si eu carnetul pana la Craciun, Doamne ajuta!
Va multumesc

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

o doamne, imi pare rau ca nu l-ai luat!

cat despre cei care isi aranjeaza examenul sunt niste inconstieti care pun chiar si viata pietonilor in pericol, nu numai pe a lor.

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Probabil esti din Buc., nu? Eu is din Iasi.
Am dat de 3 ori si am picat, am luat a 4-a oara. Primele 2 dati am picat la traseu, a 3-a la sala. Am mai dat o data cand politistul a plecat si nu s-a mai intors, m-a lasat balta (la traseu, zic). L-am luat pe 8 octombrie anul asta. Ce sa zic? Aici, la Iasi parca nu e chiar asa de mare nesimtire. Nu te lasa sa astepti atatea ore, ci corecteaza chestionarele imediat dupa ce termina toti si dureaza cam 1 ora - 1 ora jumate pana iti da rezultatul la sala. pe la 11,30 se trece la traseu... Deci nu se pierde chiar toata ziua.

Nu iti mai fa griji, vei lua. Numai ai grija sa nu te lungesti prea mult. Eu m-am cam lungit si era sa imi expire scoala. daca nu luam acuma, probabil ca era ultima sansa.

Succes data viitoare!

Mergi la inceput