Cine a dat examneul auto la Ilioara? urgent pliz!

Cine a dat examneul auto la Ilioara? urgent pliz! | Autor: Lorelai182003

Link direct la acest mesaj

Maine am examen la ora 7:30 la Ilioara.
Am invatat, recunosc nu extraordinar de bine dar...ma rog. Mi-am luat chestionare de la ed National si le fac pe toate cu punctaj de trecere, gresesc 1-2 intrebari. Mi-am cumparat si o carte galbena cu 700 de intrebari si pe alea le fac cu f f f putine graseli.
Problema a aparut alaltaieri cand tata mi-a cumparat niste chestionare de Ilioara. M-am apucat sa le fac si mi-a cazut fata!!
Sunt extraordinar de grele cu intrebari super intortocheate si intrebari despre care nu gasesti raspuns in regulament!!!
Acum va intreb eu....asa sunt si examenele la Ilioara? Adica asa grele, cu intrebari super dificile?
Credeti-ma, chestionarele astea sunt imposibile!
Mi-am intrebat instructorul si a zis sa nu ma sperii ca nu sunt asa grele, dar eu vreau sa stiu si parerea vostra plus ca am auzit ca examenul de permis(sala) e foarte grea!
E adevarat?! Sunt super stresata si speriata si nu stiu ce o sa fac maine!!!
Va rog ajutati-ma daca stiti.
Multumesc

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

sunt aceleasi chestionare k la autogeneral

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Eu am dat ex la Ilioara (este adevarat ca acum 8 ani, dar cred ca multe nu s-au schimbat). Nu a fost deloc greu sau oricum a fost mult mai usor decat chestionarele pe care le facusem eu inainte de examen.
Nu te speria asa usor. Daca esti calma si nu te lasi prada emotiilor te vei putea concentra mult mai bine si vei lua examenul cu siguranta.
Iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Si eu am dat examen la Ilioara acum 7 ani si nu mi s-au parut deloc grele intrebarile. E adevarat ca aveam si eu niste emotii cum ai si tu... eram atat de stresata! Dar daca iti pastrezi calmul si te concentrezi sigur vei reusi!
Hai papusica fii tare!!!!!
Iti tinem pumnii!!!!

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ce-am uitat eu...ai grija maine..tin pumnii.
sa ne spui ce ai facut!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Off, va multumesc din suflet pentru raspunsuri si incurajari.
Sunteti foarte dragute
Stiu ca ar trebui sa fiu mai calma dar asa sunt eu cand urmeaza un examen! Cred ca nici n-o sa pot dormi in noaptea asta!
Parca vad ca o sa gresesc la niste prostii fiindca nu am fost atenta sau nu am citit bine.
Inca ceva, printre intrebarile de la chestionarele facute pana acum am gasit si greseli(am verificat, eram cu regulamentul langa mine), e posibil sa fie gresite si chestionarele de la examen?
Nu stiu ca sa mai fac....deja tremur de emotii....Doamne, parca ar fi examenul de admitere!
Mi-am zis de o mie de ori ca daca il pic, asta e, nu e capat de drum si oricum pot sa-l dau din nou peste 15 zile dar tot am o groza de emotii!
Instructorul mi-a zis sa iau un extraveral ca cica ma face mai "nesimtita" dar mi-e frica sa nu adorm prin sala
Inainte imi era frica de traseu dar acum mai frica mi-e de sala!
Offf, deja m-a luat durerea de stomac.
Va multumesc inca odata!
Doamne ajuta!

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Te referi cumva la chestionarele alea albastre? Eu am dat in '98, alea sunt ceva mai grele, de fapt nu grele cat cu intrebari capcana de stai rau pe ganduri care raspuns sa-l alegi. In schimb alea de la examenul cu politia sunt floare la ureche.
Nu stiu daca au schimbat regulile, eu am facut scoala la Ilioara si ei dadeau in fiecare joi un examen preliminar din chestionarele cele grele, daca nu il luai mai stateai sa inveti daca il luai te programau la examenul cu politia.
Bafta si succese depline la examen

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

eu am dat la Ilioara (ne erau particulare in "92), dar nici multe nu prea mai stiu de la examen! pe mine m-au stresat traseul si poligonul, nu chestionarele!

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

In chestionarele de la examen nu vei gasi greseli, in mod sigur.
Cat despre extraveral...nu te ia somnul dar nici nu cred ca e bine sa iei.

Si ca sa-ti dau exemplul meu: am picat examenul auto de trei ori la traseu (am luat sala de fiecare data) si nu m-am descurajat. Nu puteam sub nici o forma sa fac parcarea laterala cu spatele. Acum (cu modestie vorbesc) sunt soferita iadului. Nu mi-e teama decat poate de Schumi. Si daca pici, ce? Nu e sfarsitul lumii...

Dar tu nu il vei pica. Succes si "Zoe, fii barbata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Da Oana, sunt chestionarele albastre!
Sunt f dificile, vorba ta, au o groaza de intrebari capcana! Sper ca la examen sa nu fie asa....
Va multumesc inca odata pentru incurajari!
Sotu meu a zis:" mai ai 2 variante: iai examenul si te imbeti de fericire sau nu-l iei si te imbeti de suparare, in orice caz tb sa cinstesti pe toata lumea!"
Vad ca mi-a mai trecut stresul si datorita voua !
Va anunt maine ce am facut!

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Nu stiu de care chestionare albastre vorbiti voi, dar eu tin minte de niste chestionare..tot albastre, si parca multe intrebari de acolo le-am gasit la examen.
Examenul l-am dat in 2000..si l-am luat din prima. (si crede-ma ca am terminat de citit cartile in seara de dinaintea examenului - tot atunci am facut si intrebarile din chestionar..eu sunt genu "ingrasa porcu in ajun"). Asa ca mergi fara teama ca nu e greu!
SI nu lua extraverale sau stiu si eu ce alt calmant ca sa nu te relaxezi de tot.

Stii cum se zice - cu Dumnezeu inainte!

Asteptam sampania maine!

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput