Pe cine iubiti cel mai mult?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Cu sau fara sens, ideea era ca voiam eu sa stiu daca is "normala" sau nu... V-am zis ca nu-mi pot imagina ca as putea iubi pe altcineva (chiar si copilul meu, pe care inca nu-l am) mai mult ca pe mama. Poate cand il voi avea, situatia se va schimba, de asta ceream parerea mamelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C
Personal, mi se pare absurd un sondaj pe aceasta tema. De ce sa fim pusi intr-o situatie limita de viata si de moarte care sa ne oblige sa alegem?

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Subsriu! Stupid, absurd... nu mai spun ca sunt o Doamna !

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

Cu sau fara sens, ideea era ca voiam eu sa stiu daca is "normala" sau nu... V-am zis ca nu-mi pot imagina ca as putea iubi pe altcineva (chiar si copilul meu, pe care inca nu-l am) mai mult ca pe mama. Poate cand il voi avea, situatia se va schimba, de asta ceream parerea mamelor...

Eu stiam ca iubesti , pur si simplu, nu ca iubesti mai mult sau mai putin.
Iubirea o masori cumva la o scara, sau cum procedezi tu?

Sondajul mi se pare o porcarie de nedescris.
In fine...e normal ca-ti iubesti mama dar asta nu inseamna ca-ti vei iubi copilul mai putin.Iubesti sau nu, asta e raspunsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Nu poti sa compari, sa masori, sa ierarhizezi iubirea.

La fel cum nu poti sa spui concret "te iubesc pentru ca ...".

E o aberatie.

Revenind la sondaj ... eu i-as salva pe toti!!

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

quote:
Originally posted by smillaraaq

Revenind la sondaj ... eu i-as salva pe toti!!

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Nici chiar atunci cand ai 2 (sau mai multi) copii nu poti spune ca-l iubesti pe unul mai mult decat pe celalalt(i)...sunt ai tai si dragostea nu se imparte, ci se inmulteste in egala masura pentru fiecare copil. Cel putin asa simt eu. Si n-as putea alege intre copiii mei, as imparti colacul de salvare!

Da, e absurd sa faci un astfel de sondaj, dragostea nu e la fel pentru mama, tata, frati, surori, sot, copii, dar cred ca intensitatea e aceeasi. Nu pot spune ca ii iubesc pe unul mai mult decat pe celalalt, doar ca iubirea pentru fiecare dintre ei e alt fel...nu pot explica in ce fel, cele care stiu...vor intelege!

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Eu imi iubesc cel mai tare si mai tare copilul si sotzul ... dupaia urmeaza mama mea, bunicile mele ... si cam atata. il iubeam si pe fratele meu enorm de mult dar nu mai este
O zi buna si multa sanatate

Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Sa nu ne dea Bunul Dumnezeu cat putem duce...si sa nu trebuiasca vreodata sa trebuiasca sa alegem asa ceva...eu as innebuni..
Citeste "Alegerea Sofiei" si vei gasi, poate acolo un raspuns...

Acum cateva saptamani am auzit la radio un reportaj despre o mamica din acel orasel unde cecenii au pus o bomba in scoala...Aceasta mama a avut voie sa iasa din scoala (au fost cativa la inceput, carora li s-a dat drumul), si acei MONSTRII in chip de om, au pus-o pe mama sa aleaga, sa isi ia numai unul din copii cu ea...avea un baiat si o fetita.........si a ales....Celalat copil a murit acolo........a fost un reportaj cumplit....si astea se intamplau nu in cel de-al 2lea razboi mondial, nu a fost o utopie ci cruda realitate, petrecuta in cel de-al 21 secol dupa nasterea LUI, de la care noi, omenirea, inca NIMIC nu am invatat......

Sa nu ne dea Bunul Dumnezeu atata cat putem duce.....
Iarta-ma, dar intrebarea ta imi pare absurda, copilareasca, nu poti compara doua "dragoste" (poate de asta nu are acest cuvant plural?), fara a o ucide pe una dintre ele...

Toate bune, cu drag,

Mirunda

http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nic23 spune:

Nu putem sa ne tinem cu totii de un singur colac si sa ne sprijinim unul pe celalalt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Eu cel mai mult si mai mult imi iubesc SOTUL, altfel nu as fi luat-o de capta la 40 de ani, imi iubesc sotul si cu asta basta!
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"
http://community.webshots.com/user/famhoff

Mergi la inceput