Cadourile de Craciun - dureri de cap!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Ce bine ca ai raspuns craciunitza
Unde ai vazut lampa si cat costa?

Madalina Leu
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Pt mici atentii, dau o raita pe la magazinul cu 28 000 bucata unde gasesc chestii dragute si mai ieftine ( nu chiar toate sunt la pretul asta...cred ca stiti despre ce e vorba, sunt chestii confiscate in vami si vandut ecu mult sub pretul pietii). De acolo iau jucarii, papetarie, decoratiuni pt casa, vase de bucatarie etc. la niste preturi super rezonabile.
De ex, mi-am cumparat un mini radio pt bucatarie in forma de floarea soarelui, foarte dragut. Nu mai zic de ornamente pt casa...
Mai caut pe la Carrefour, unde iar mai gasesc albume foto faine, decoratiuni si alte daruri.
Oricum eu nu am decat un cadou de luat pt prietenul meu si as vrea sa ii iau o cana din aia metalica de facut cafea (nu stiu daca stiti la ce ma refer, cu capac), dar nu gasesc nicaieri. Aveti cumva vreo idee?

In rest, sunt departe de casa, asa ca.... Poate ca o sa iau una doua atentii in caz ca avem musafiri (desi eu sunt satula de musafiri) si atat. In rest pentru mine cat cuprinde.....

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Noi nu mergem inca la gradi dar normal mi s-ar parea ca toti parintii sa stranga bani si sa cumpere un singur cadou. Daca toti parintii ar da cadouri educatoarelor ar trebui sa ne reprofilam.

Noi am adus pe lume bebelusha noastra in luna octombrie si toti din jurul nostru nu se mai satura de ea iar unii n-au vazut-o inca, asa ca anul acesta de Craciun le vom face cadou o fotografie inramata. Nu costa mult si consideram ca este atentia potrivita.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria

http://community.webshots.com/user/lastusedpixel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

noi nu suntem in tara de craciun,deci din start lista va fi mult mai mica decat in alti ani!
e clar ca si aici avem prieteni..dar vom cadorisi numai copiletul,noi astia mai marii ne cinstim cu un vin cald.
deocamdata nu am cumparat nimic dar´´am vizor´´cam ce o sa iau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nic23 spune:

Noi ne-am cumparat o orga electronica cu tot felul de functii, care mai de care mai sofisticate, dar dintre toate sunetele mie imi plac acelea care suna de parca ar iesi dintr-o cutie muzicala. Prietenul meu a luat cativa ani lectii de orga( acum o suta de ani) si ma face uneori sa ma relaxez cu cantecele de adormit copiii. Asa mi-a venit mie ideea sa facem un CD cu cateva melodii mai frumusele si sa le oferim rudelor cu copiluti. Bineinteles ca pentru unii dintre ei nu ne oprim doar la CD.

Poate fi o idee daca aveti copiluti talentati, ceva instrumente muzicale prin casa si nervi tari.
Puteti sa lucrati impreuna la un CD, o caseta video, o pictura, un colaj sau ce au mai invatat copiii pe la lucru manual, pentru rudele voastre apropiate. Cred ca in special bunicii s-ar bucura foarte mult.

Spor la lucru!

( fosta invatatoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Eu anul asta am gasit solutia!!!!
Facem cadouri pe cupluri/familii! Cate o sticla de ceva si o felicitare (vezi subiectul http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36545). In definitiv, gestul conteaza.
Cadourile bengoase sunt doar intre mine si sotul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Noi in ultimii ani le-am daruit parintilor, fratilor si finilor coronite de brad pe care le ornam singuri. Toata toamna culegeam fructe de padure pe care le vopseam cu bronz, mai cumparam niste fundite rosii, puneam si o lumanare si iesea ceva foarte frumos. Cadouri nu cumparam decat pentru nepotei si finutele mici.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by Madisor

Ce bine ca ai raspuns craciunitza
Unde ai vazut lampa si cat costa?

Madalina Leu
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mada, la Metro sunt lampile astea, la raionul cu articole pentru Craciun, au trei modele si costa intre 100.000 si 300.000 lei, in functie de model. Noi am cumparat modelul de mijloc si a costat 190.000 lei.

Nu certati copiii cand viseaza!

Mergi la inceput