Intamplare-instiintare!
Raspunsuri - Pagina 2
Leditia spune:
In Cora mi-am luat alta teapa,sa zic asa.Au preturile total aiurea.Am cumparat banda de cauciuc de etansare pt geamuri si usi.Acolo scria ca-i 46mii aia de 3,5m si am luat-o.Cand am ajuns acasa si m-am uitat pe bon stiti cat era?Era 147000..3,5m..de stiam mai bine luam de 15m ca era 180mii.Si nu-s incantata deloc nici de Cora.Au preturi destul de mari si nu-s preturile trecute la produse,sau sunt preturi eronate si ajungi la casa si vezi ca de fapt costa o groaza,dar daca nu vezi la casa de marcat ci acasa,ce te faci?
Si acolo an vazut produse cu diverse chestii pe ele..mai ales la panificatie.Tocmai de aia am si spus mai devreme..daca la astea mari vad asa ceva,la alea mici cum o fi?
Numai bine fetele si aveti grija.
Leditia spune:
pai da,a dat eroare pt ca aia nu baga corect suma.Si se prea grabea,adica nu stia probabil ca trebuie sa astepte un pic si ea nu astepta,apasa iar pe nu stiu ce...iar imi cerea cardul..si tot asa.
Si da,am semnat..normal ca semnezi,dar am semnat pe 1030000,nu de 4 ori aceasta suma..Insa mi-au disparut din cont suma de trebuia platita plus inca de 3 ori acea suma.Si cum aveam toate bonurile de peste tot si culmea mi-am tinut o evidenta stricta atunci..mi-am dat seama de unde era.Insa cei ce nu-si tin evidenta?eu stiam cat cheltuisem,aveam bonuri,aveam extras de cont..si cum in nici o parte nu facusem cumparaturi de acea suma m-am dus imediat cu gandul la aia care mi-a bagat de 3 ori gresit..si nu ca nu le mergea aparatul,ori cardul meu..ca daca nu mergea,n-ar fi mers nici la tipa care a venit si a bagat a patra oara si-a mers...la acelasi aparat unde se chinuise aia.Nu?
Banii erau blocati undeva intre ei si banca..insa sa ti deblocheze intr-o situatie din asta trebuie sa umbli sa faci reclamatii,si oricum ii vezi intr-o luna...deci mi se pare o prostie ca din cauza uneia care habar n-are, eu sa stau cu banii blocati o luna pe nu stiu unde..si tot eu sa umblu de nebuna sa rezolv.Si aia nu pateste nimic..si-o sa mai faca si altora.
Iar cand am mers la banca mi-a zis tipa de acolo ca fiind banca cea mai aproape de Carrefour se primesc foarte multe reclamatii de genu'
Numai bine.
Sanca spune:
quote:
Originally posted by bebetica
magazinul Carrefour Orhideea ??????????????????????????????????
Este pacat ca un supermarket cu renume sa faca reclama la produse pe care nu le are in stoc. De aici reiese ca se face practic mare tam-tam la lipsa mare de profesionalism, la lipsa de calitate a serviciilor si la o mare brambureala.
.... Ioana si al ei STEFAN DIMITRI ....... (de 2 anisori)
http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EegNWjFi0btWKT
Sistemul asta se practica si in tari mai mari.... E o momeala sa te aduca in magazinul lor si sa cumperi alteceva, sau un produs mai scump. Am patit-o si eu aici cu un patut de copii. Dupa ce au sunat la toate magazinele din oras, si mi-au dovedit ca reclama a fost pusa in ziar avand numai 2 patuturi in deposit. Sotul s-a pus pe negocieri cu managerul,si am adus acasa un patut mai scump, la pretul din anunt.
frumosii mamei
DARAEL spune:
Si mai zice cineva ca America e tara TUTUROR posibilitatilor ???
Romania este
!!!
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Cary spune:
Freia scumpo sa stii ca povestea e adevarata!
Un angajat al Cosmorom-ului a fost cu un prieten care a patit-o cand au fost la cumparaturi!
E bine sa casti ochii peste tot!
Freia spune:
Cary stii ce sunt io curioasa.. daca am primit instiintarea de la aceasi persoana ...
Freia si
Alexa