Intamplare-instiintare!

Intamplare-instiintare! | Autor: Cary

Link direct la acest mesaj

Este mai bine sa stim si sa ne ferim!

Daca doriti cumva sa achizitionati un articol electronic din magazinul Carrefour Orhideea, mai bine ganditi-va de doua ori!!!!!!
Pentru ca se intampla urmatorul lucru: clientul alegeun telefon(caz intamplat aseara unui prieten),il probeaza la bancul de probe,i se da certificat de garantie, apoi vanzatoarea il impacheteaza si il indruma spre casa de marcat cu o hartie in mana, asigurandu-l ca telefonul se va gasi la casa. Asa e procedura.(???!!!)
Intre timp, poate clientul vrea sa isi faca si alte cumparaturi.... doar magazinul e supravegheat de camere si suntem intr-o tara civilizata....
La casa telefonul se gaseste pe un scaun, clientul inmaneaza hartia, casiera stie despre ce e vorba, se platesc cumparaturile, se ia cutia impachetata si se iese din magazin.
In cutie se gaseste doar incarcatorul.
Orice reclamatie ulterioara (inclusiv la politie)ramane fara rezultat, intrucat cumparatorul de prea buna credinta a parasit magazinul. Orice incercare de a contacta managementul magazinului ramane fara rezultat. Probabil exista o retea cu participarea casierei, a vanzatoarei si a supraveghetorilor de la paza supermarketului.
Camerele foto nu sunt pozitionate decat pe casele de marcat si la raioane, fiind ''imposibil'' de urmarit traseul unui angajat intre bancul de proba si casa de marcat (asta sustine sefa de raion, daca apuci sa vorbesti cu ea).
Iar o reclamatie se face pe un formular special, dar fara numere de intrare si fara a ti se indica nume de angajati posibil de incriminat.
Va sfatuiesc pe toti sa va ganditi si sa va anuntati si prietenii, caci vin cumparaturile de Craciun si trebuie sa stiti pe profesionalismul cui se poate conta!!!

Numai bine tuturor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Multumesc mult de atentionare, draga mea.

Nu te teme de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

ha ha ha.... am primit-o si eu aseara pe mail. Ideea e ca nu contest seriozitatea persoanei care mi-a trimis-o, ci faptul ca nu stiu daca e chiar asa.

Am sunat-o pe o fosta colega de facultate, este , culmea, sefa casierelor si am intrebat-o, off the record, care e faza. S-a intamplat asa ceva la unul din magazine, a auzit si ea asta, dar se pare ca versiunea lor e alta. In plus mi-a explicat ca e interzis o astefl de chestie. Adeca, eu client i-au deja telefonul in posesie, trec pe la casa speciala din interior Carrefour unde platesc produsul si la iesirea pe la casa arata factura fiscala si produsul. Plec spre bancul de probe si de acolo.. acasa, daca functionaza sau inapoi la reclamatii daca are buba.

Am fost cu sora mea si am trecut prin ciclul asta si noi.. si nu numai cu telefon ci si cu aspirator, toaster, prajitor, epilator, frigider.

Deci.. nu stiu ce sa zic. E foarte posibil sa se fi intamplat si la fel de posibil sa nu...

sanatate,

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Eu mi-am cumparat de la Carrefour o camera video Sony si formalitatile au fost cele descrise de Freia! Adica am ales produsul..l-am probat etc. apoi l-am platit. M-am dus si prin magazin si mi-am mai cumparat una-alta. La casa produsul era deja la mine impreuna cu chitanta - doar le-am aratat chitanta! Apoi am iesit frumusel si mi-am luat garantia.

Acum nu contest ca prietenului tau i s-a intamplat ce ne-ai povestit dar... mi se pare putin ciudat pentru ca produsul nu se plateste la casa si mai ales se inmaneaza de la raionul respectiv cand arati chitanta!

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

magazinul Carrefour Orhideea ??????????????????????????????????

Vara trecuta am primit la cutia postala un pliant cu reclama de la acest supermarket.
Am aflat prin intermediului pliantului ca pot sa-i cumpar BB-lui meu o tricicleta la un pret bun.
Pregatita sufleteste (sa traversez Bucurestiul) cat si financiar programez sa merg la cumparaturi in prima zi de oferta (pe la orele 13). Imi iau cu mine si bona ca sa poata merge BB-le cu noi sa putem proba tricicleta si SURPRIZA ..... nici urma de tricicleta. Merg la relatii cu clientii, verificam impreuna oferta, vine si reponsabilul de raion si sa vedeti raspuns "nu mai avem triciclete, le-am terminat, dar veniti mai pe seara !) ..

Uimita de asemenea raspuns, ce-mi zic ? hai sa pun sa intrebe si la Carrefour Miliari. Suna responsabilul de raion la Militari, povesteste echivalentului de acolo situatia, i-se confirma ca acolo au inca si chiar imi rezerva una ...........si .........plec catre C-militari. Ajung acolo ii spun omului ca eu sunt persoana care cauta tricicleta cu pricina si SURPRIZA ........ nu mai aveau nici ei. (realitatea era ca nici un magazin Carrefour nu avea ).

Bun, fac reclamatie si plec acasa. Seara sun iar la Orhideea si NIMIC, sun la Militari ..... NIMIC, sun la Colentina NIMIC. Sun a doua zi iarasi peste tot si .........NIMIC.
Sun a treia zi si NIMIC. .............Sun la Protectia consumatoarului, le povestesc tot si mai incerc odata si sun iarasi pe seara la Orhideea si in sfarsit mi-se confirma printre dinti ca pot sa merg sa cumpar .

Merg si cumpar tricileta si in zilele imediat urmatoare sunt cautata la telefon de personalul Carrrefour. Bona le spune ca pot fi gasita doar dupa ora 17 dar degeaba ca ei suna in continuare tot aiurea.

Peste ceva timp primesc raspuns de la Protectia consumatoarului, unde mi-se anexeaza raspunsul Carrefour, cu scuzele de rigoare, dar cu o mare minciuna asezata pe hartie. Adica prezentau lucrurile absolut eronat din care reiesea ca ei au aprovizionat magazinul chiar in ziua cu pricina doar ca eu nu am fost acasa sa pot fi contactata pentru informatie .(cu toate ca eu lasasem un NR de mobil)

Este pacat ca un supermarket cu renume sa faca reclama la produse pe care nu le are in stoc. De aici reiese ca se face practic mare tam-tam la lipsa mare de profesionalism, la lipsa de calitate a serviciilor si la o mare brambureala.

.... Ioana si al ei STEFAN DIMITRI ....... (de 2 anisori)

http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EegNWjFi0btWKT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Hai sa va spun si eu ce-am patit.
Am luat niste refiluri pt imprimanta si intr-un pachet era unul care nu mai avea fund,si curgea.S-a dus sotul si i l-a schimbat.Dar atunci..ma rog dupa maxim o ora si cu tot cu bon.
Insa am avut o experienta tare neplacuta cu cardul.Eu vorbesc de Carrefour Colentina..aici merg eu ca-i mai aproape de mine.
Ma duc eu intr-o seara cu sotul si fac cumparaturi de 1mil si 30mii.Ma duc la casa si ma intreaba aia cum platesc,ii spun cu cardul,ea face niste ochi mari si se crispeaza toata.Imi baga cardul..nici nu asteapta nimic si zice ca-l baga iar,il baga iar,iar bag si eu pinnul..si iar la fel,se duce la aparatul de la casa de alaturi..si la fel..O cheama pe una si baga aia cardul ,suma..si gata merge.De ce?Ca una stie sa bage o suma atat de simpla si alta-i incompetenta.Sa va spun ce-am descoperit eu dupa 2 zile cand m-am dus la un ATM sa scot niste bani..imi fusese luata de 4 ori acea suma.Am inlemnit!Mi se luasera aproape 3.100.000 in plus.M-am dus luni(atunci era sambata) la banca am facut reclamatie si mi-am scos un extras de cont,m-am dus si la Carrefour si mi-au zis ca nu-i vina lor si ca oricum banii o sa-i vad dupa o luna-doua.Sa nu va apuce crizele?Ei si uite asa am aflat de la tipa de la banca ca aceasta chestie e foarte frecventa.Eu mi-am recuperat banii intr-o luna.Insa am jurat ca-n veci nu mai platesc cu cardul ci mai intai scot bani de la ATM.
Asa am luat si eu electrocasnice din Carrefour Colentina,prin credit si n-au fost probleme.Marti cand am fost la cumparaturi era intr-o punga cu chifle o musca.Si mi-am zis..daca aici e asa,in alte parti cum o fi?I-a zis o femeie la una de lucra acolo,dar s-a facut ca nu aude si i-a raspuns cu totul altceva.
Va pup si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

sunt uimita de cele citite
noi mergem la fiecare sfarsit de saptamana in Carrefour si nu am avut probleme, chiar suntem incantati ca putem sa platim cu cardul
este drept ca ni s/a intamplat cand ne uitam pe bon sa vedem ca avem si alte prodese, dar nimic grav, pe viitor o sa fiu mai atenta , multam mult pentru aceste informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Dar nu numai acolo e asa. Nici cu Cora nu imi este rusine. La deschidere au facut o oferta cu niste canapele la super pret care s-au dat pe pile. Cati nervi mi-am facut atunci... Bineinteles ca am ramas cu buza umflata, desi am fost acolo in prima zi si m-am inscris pe listele lor, dar nimeni nu vroia sa-mi spuna cu ce numar, ca sunt mai multe liste... Apoi unul imi spunea ca am un numar de ordine, altul ca am fost gresit informata, ca e alt numar. Si apoi ca s-au dat toate canapele si ca nu au ajuns pana la numarul meu, desi initial numarul meu de ordine era mai mic decat numarul de canapele puse la bataie. Niste excroci. Si apoi mi s-a intamplat sa vad pe raft un pret si acasa sa constat ca e pe bon e altul. Probabil ca era schimbata eticheta cu codul de bara de la un produs scump la unul ieftin, pentru ca si denumirea produsului era alta (noi cumparasem cosulet si pe al scria tava). Dar sa zic ca asta putea sa o faca si un cumparator care a gasit solutia cum sa faca sa plateasca cu 100-200 mii lei mai putin si drept urmare ne-am pacalit noi, nu magazinul. Asa ca e bine sa scanati produsele inainte de a junge la casa, sau macar sa verificati la casa preturile, cat inca nu e prea tarziu. Oricum, chestia aia cu "clientul nostru, stapanul nostru " nu se mai poarta de mult. La hipermarketuri cel putin, ii doare la basca de client, ca vin oricum destui, te calci in picioare pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea76 spune:

Azi dimineata am fost la banca pentru ca duminica trecuta am cumparat din Carrefour Orhideea de 2.000.000 lei si m-au taxat de 2 ori, deci am platit dublu.
Am facut reclamatie si juristul bancii zice ca pe marti, miercuri am sa primesc banii. Eu asa sper.
Si am patit si eu ca Ioana, m-am dus sa iau un tractor (jucarie) care era la oferta de 2 zile si nu-l gaseam, iar cand am intrebat mi s-a spus ca inca nu l-au pus pe rafturi ca n-au avut timp.
Oricum sunt sub orice critica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Atunci cind platiti cu cardul, intotdeauna cereti sa vedeti biletelul pe care il scoate aparatul. Daca vinzatoarea va spune ca tranzactia nu s-a efectuat cereti biletelul si vedeti ce scrie pe el. Se poate intimpla sa nu mearga din prima si atunci va scrie pe biletel un mesaj de eroare, gen "transaction failled" sau altceva asemanator. Dar, se poate intimpla ca tranzactia sa se faca bine-mersi, vinzatoarea ia repede biletelul il arunca si spune ca n-a mers...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Ppai fetelor si cum ramane cu semnatul bonului de catre cumparator? Ca pe mine intotdeauna ma pune sa semnez ca accept tranzactia, si atunci normal ca verific si suma care e trecuta pe bon.

Mie ce mi se pare ciudat este ca desi eu am card ne-embosat (adica cifrele nu sunt in relief), in unele locuri nu imi cere PIN-ul! Eu stiam ca la carduri de genul asta trebuie neaparat sa bagi PIN-ul.

Mergi la inceput