sigur e din cauza ca s-a dezvoltat o colonie mai rezistenta, dar dupa masa, incercati sa roadeti cu un tifon mai ronturos si cu nestatin praf, apoi dati-l si cu glicerina boraxata!
trebuie sa mearga, la noi a mers!
sa nu va fie mila ca pange, verificati ca ati luat albiata aia pe tifon!
Noi am repetat procedura dupa fiecare masa si nu am mai aparut probleme.
Deci la treaba cu tifon si praf de nistatin, api cateva picaturi de glic. borax.
pupici voua si luvostru,
Buna!HEXORAL-spray este foarte bun ptr asa ceva si albastru de metil sau violetul de gentiana;daca este o candidoza puternica nu cedeaza cu glicerina si stamicin(nistatin)Mai bine mergi si la un medica ca e cel mai bine....Multa sanatate iti doresc mami si Jill!!
Si noi am avut asemenea probleme pe la 2 luni ( acum avem 6 si jumate ). Vladut avea toata gurita alba si asta dupa vaccinul pe care i l-a dat pe gurita la 2 luni. Cum am descoperit i-am dat cu Nystatin suspensie orala. In prima zi i-am dat aproape jumatate de sticuluta, la fiecare ora imi bandajam degetul cu o compresa sterila si-l ungeam iar pana seara mai disparuse. Am isistat si in urmatoarele 3 - 4 zile si a disparut complet si de atunci nu a mai avut probleme. Deci, insista, nu cred sa fie vreo problema ca ii dai asa de mult odata. Noi nu am avut probleme din cauza asta.
Multa sanatate!
Mariana si Vladut.
Si noi am avut si am folosit stamicin cu glicerina, preparat in farmacie, care s-a dovedit eficient. Dar am mai observat ca sucul din grefele rosii i-a curatat limbuta.
Un An Nou fericit!
Carmen si Ionut