Sus in Scandinavia (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

sinikka..daaaa,un dictionar d'ala ne trebe,ca tot vorbim noi de secs!.Cit despre cele finlandeze hahhahahadeci daca ajung pe acolo si-mi zice vreun finlandez ca am o fatza de .."mu..ja" misto,sa o iau ca pe un compliment.Dar daca zice ca are nevoie sa fata ,si io ma sperii ca-mi arata.."*ula"?

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

si sintem intr-adevar o gashca ..dar mai multe gashte(ga ga)

Mergi la inceput

Copenhaga???n-am auzit
mai,ei ne-au primit,da numa asa ,in vizita..si noi am ramas,ca niste mosafiri nepoftiti..si galagiosiDreaku i-a pus sa ne dea viza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Bonsoir les filles (ca 'garçonu' nu-l vazui pe aici azi, sper ca nu s-a 'inzapezit' pe la vreo ucraineanca)
Rayuela , ma bucur ca te 'vad' ...pai se poate sa fii 'down' pe o vreme 'insorita' si 'calduroasa' ca asta? . daca va consoleaza cu ceva, si aci e la fel, vreme gri si ploioasa si e vant si e frig.... Noroc cu forumul si cu subiectele despre secs
Snikka, ti-as zice bine ai venit da' si eu sunt musafir pe la fetele astea pe aici. Ba chiar io sunt musafir d'ala nesimtit care vine da'nu mai vrea sa plece! ce sa fac, ca ele sunt de vina daca m-au primit prea frumos!
Scuze ca n-am tradus din franceza versurile alea, eu le scrisesem mai mult pentru semnificatia lor in româna (asta cred ca nu trebuie sa traduc?! ca ma apuc acusi si fac un desen!). Poulailler= cotet de gaini (se citeste pulaié cu accetul pe ultima silaba ). In rest, versurile in parodiei frantuzesti sunt demne de cele ale originalului in româna adica = 0 (o sa o fac in cotetu' de gaini etc), ceea ce m-a socat pe mine era repetitia refrenului poula-poula(ié) pe posturile nationale franceze la o ora de maxima audienta. Bine ca nu i-a auzit CNA-ul din Romania

imagini
Ne prenez pas la vie au sérieux ; de toute façon, vous n'en sortirez pas vivant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by sinikka

.Kalu in finlandeza=p*la.

IOI, HII, IOI, IOI
Rayule, sa nu de-a bunu sfant sa-mi mai spui CALU!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

sinikka,Claudelu e cuscra-mea ,dupa cum se vede.Numa ca eu,in graba ,mai bat in loc de Clau ...Calu,de'acu trebe sa fiu atenta,ca mi-e ca iese soacra din ea
doruletz,bonjour ,pe unde te-ai preumblat azi?vreo cafenea,vreo circiumioara in Cartieru Latin?
AAaaaa,am uitat sa zic ca ultima oara cind am fost la Paris,am nimerit nu stiu cum intr-o circiuma la subsol si-am ascultat RomicaPuceanu??Meserieeeee,da mama cu paru-n mineee!Uite,d'aia iubesc eu Parisul..e ca-n filme!

Mergi la inceput

Rayuela, nimic spectaculos, am fost decat aci pe aproape la un resto chinezesc (nu la restaurantul ala cu nume predestinat din cartierul latin ). Ca nu prea le am cu gatitu' in timpul saptamanii si consortu' se saturase de supe si de congelate asa ca m-a târat afara pe ploaia asta. In plus, azi e sarbatoarea Beaujolais-ului (vinu' nou) asa ca am profitat un pic
haha, pai remarc ca tu cunosti Parisu' adevarat nu pe ala turistic! cum ai descoperit barul ala?! Stiam si eu un restaurant romanesc unde se manca bine si se ascultau folclorice dar din pacate s-a inchis. A mai ramas doar restaurantul Doina, de trista faima, la care o sa-mi trimit doar dusmanii sa manânce!
De vreun bar cu Romica Puceanu n-am dat pana acuma. Cand mai vii pe aici sa ma ajuti sa-l caut?

imagini

Mergi la inceput

aaa.pai stai asa ,ca nu era bar cu specific romanesc.Am nimerit intr-o gasca cu romani,si aveau ei muzica romaneasca..adica d'asta lautareasca...hahaha,de i-am spart pe frantzuzi

Mergi la inceput

aaa, pai zi asa... ca ma si gandeam ia uite domne'cum stau io in casa la calculator in loc sa ma amuz prin barurile cu muzica romaneasca!
Nici tu nu dormi la ora asta? eu cred ca ma duc incetisor spre lit-ul meu ca deja e fooarte târziu si io tot bântui pe forum....
Noapte buna

imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza la toata lumea!!!
sinikka, iti tin eu companie in tura de dimineata...rayu bintuie noaptea mai mult!!
Pe-aici a venit un frigut si e bruma....brrr! Da' bine macar ca nu ploua si nici vint nu e!!!

pozulici

Mergi la inceput