Sus in Scandinavia (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

doruletz prezent!
Am avut o stare de spirit cam "down",dar iaca mi-am revenit!Si eu vroiam sa o felicit pe lilutza noastra,care stie ea cum sa le zica,eu personal nu am rabdare,ma enerveaza intoleranta si lozinci gen " tu nu ai mincat salam cu soia"..asa ca mai bine imi tin clontzul.Eu am prieteni si homosexuali si lesbiene,sa mor de nu-s niste simpatici,niste rafinati,au mai multe calitati decit gasesc la unii hetero pina in dinti
Lilutzo,si aporpos de gafe la TV,a mai fost una la Antena 1,care in mare zor a zis ca preturile la electricitate se vor scumpi cu 15 la...sula!Greu e cu procentele astea!
Adeluci,hai sa revenim la secs ca era mai haios!Acum ca a venit si narancea,numa bine,avem si sultan intre cadine
bey,dar Frantza si Katerina s-au pus rau cu burta pe carte,nu mai vin nici macar sa ne dea un ?
Si Alba Iulia?Si Irimel frumusel,care venea tot timpul la noi,tocmai din Japonia?

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza
Brrr... ce furtuna a tras a fost azi noaptea pe-acilea!!! Dimineata cind am iesit, am zis ca sigur ramine Ilie fara blana de la vintul asta salbatic!! Altfel e destul de caldut aerul, in schimb ma uitam cu jind la meteo, la norvegieni, ca pe acolo deja le ningeeee
Fetili, multumesc de suport la subiectul cu homo, da' nu ma mai bag nici io pe acolo... promit!!!
Adeluci, noutati ceva la "totul de despre sex"??? N-ai nimic despre homosexuali sordizi??? :-))

pozulici

Mergi la inceput

na ziua cupii!
Numa lilutza e pe baricade??rusineeeee!!
Si la noi a dat un frig ,de-ti ingheata..mucii,ca sa o zic pe ocolite..dar eu tot trebe sa ies la aer,cu monstruleztul dintzos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Prezent si eu!

Buna ziua la toata lumea, aici au venit caldurile, ca toata vara a fost un frig cumplit. Acu' avem vreo +13C si eu care am infasurat trandafirii pina's dinti in folii si saci si mai stiu eu ce...sper sa nu se sufoce.

Bre' Lilanda, apai de ce nu i-ai luat bundita lui Ilie? vrei sa te vada Brigitte B? Aci' gasesti tot soiul da haine ba si botine cizme, etc de catei. Sa nu face vreo reuma'...

In ceea ce priveste salamul cu soia eu mananc aici, uite na, ba am luat si Tofu ptr. prima data sa vedem ce-o iesi...

Va tzuc pe toate

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

hehe, Alba de la voi ni se trage vremea asta!! Acu' seara vad ca s-a lasat chiar racoare...brrr. Saracii trandafirii tai, vezi sa nu-i gasesti dulceata!!!
Hai mai, chiar cizme de catei... n-am mai auzit!!!
rayu tot mucoase sinteti, mama??? Io sug strepsils la greu!!!

pozulici

Mergi la inceput

Lilutzo,Ilie are nevoie mai degraba de adidasi decit de cizme

Mergi la inceput

sinikka, io stiu, io stiu ce-nseamna pe germana!!!
Zapada n-avem inca...nu stiu daca o fi prin Finlanda...flori din Islanda spunea saptamina trecuta, ca ar fi nins frumos si mult pe-acolo...cre' ca si narancea are ceva zapada la Ukraina lui

pozulici

Mergi la inceput

sinikka,asa e ,inseamna dictionar de buzunar!da in nemtzeste ce inseamna?Tot ceva..in buzunar?

Mergi la inceput

s-ar traduce elegant ca "lectie de sex"...ceva de genul asta

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

si io va salut din mers ... si imi aduc contributia cu Stiri din Scandinavia

http://www.teleormanul.ro/world/scandinavia.php

Mergi la inceput